Latest News: (loading..)

consolepro

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About consolepro

Profile Information

  • Real Name
    Loek
  1. The 2 posts above are not enough to get the sitemaps functionality 100% ok when using a multi language setup, the urls generated are always for the default language. To fix this you need to change 2 files (thanks tho user "pages" for pointing this out) In /includes/modules/ultimate_seo_urls5/page_modules/ apply this change to both files product_info.php and index.php replace: protected function acquireLinkText() { if ( false !== $final_text_array = Usu_Main::i()->getVar( 'registry' ) ->retrieve( $this->key, $this->keys_index[$this->key] ) ) { if ( Usu_Main::monitorPerformance() ) { Usu_Main::$performance['queries_saved']++; } return $final_text_array; } $result = Usu_Main::i()->query( $this->query ); with protected function acquireLinkText() { // BOF fixes sitemaps multi language url if (!($_SERVER['REQUEST_URI'] == "/usu5_sitemaps/" || $_SERVER['REQUEST_URI'] == "/usu5_sitemaps/index.php")) { if ( false !== $final_text_array = Usu_Main::i()->getVar( 'registry' )->retrieve( $this->key, $this->keys_index[$this->key] ) ) { if ( Usu_Main::monitorPerformance() ) { Usu_Main::$performance['queries_saved']++; } return $final_text_array; } } // EOF fixes sitemaps multi language url $result = Usu_Main::i()->query( $this->query );
  2. Small but vital add to piernas solution above: In line 138 change: function usu5_create_sitemap_set( $language_directory, $code ) { to: function usu5_create_sitemap_set( $language_directory, $code, $languages_id ) {
  3. I was not helping you. I was unable to edit my post so I answered my own question, this solution you quote has nothing to do with your question.
  4. I think I already managed to answer my 2) question, by adding to the .htaccess directly below rewritebase: RewriteCond %{QUERY_STRING} language=en RewriteRule ^(.*)$ /en/$1? [NC,R=301] Now remains the 404 issue, would be glad if anyone could help.
  5. Hello. To improve my RC2A site SEO ranking I've recently upgraded from old chemo's v21da_1_2 to the new USU5 r205 , but some function is (still) not working: When I manually enter a url for an item that is not active anymore it still displays the "product not found" page (with a normal HTTP/1.1 200 OK instead of a 404 error. Is this normal? Should I want a 404 page here? If yes: how can I make this to work? Im using the Multi Language system now so my default language (Dutch) is normal / url and the English is /en/ , but google still has many ?language=en urls in its system, is it smart to to 301 the ?language=en to the /en/ urls? If so: how can I make this to work?