Latest News: (loading..)

jonathanbastin

Members
  • Content count

    82
  • Joined

  • Last visited

About jonathanbastin

Profile Information

  • Real Name
    Jonathan Bastin
  1. I this the one you mean? <?php echo tep_draw_form('cart_quantity', tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=add_product'))
  2. Is this the one you mean? <?php echo tep_draw_hidden_field('products_id', $product_info['products_id']) . tep_image_submit('button_in_cart1.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART); ?>
  3. I wonder why it isn't working then if I have always had that enabled.
  4. Am I possible missing that database key? Enable SEO URLs? true Add cPath to product URLs? false Info Add category parent to beginning of URLs? true Info Filter Short Words 2 Info Output W3C valid URLs? true Info Choose URL Rewrite Type rewrite Info Enter special character conversions Info Remove all non-alphanumeric characters? true Info Set the number of days to store the cache. 7 Info Reset SEO URLs Cache Info Turn degug reporting on/off. false Info Select caching system. Database
  5. Is their any fix or help as I haven't modified the files as it was a fresh upload.
  6. I have re-uploaded all the source files to still have the same problem.
  7. I haven't modified this mod and if it has been it was unintentional.
  8. Robert would you be able to give me a clue in the right direction. Thanks
  9. I have a problem with adding items to the baskets with certain characters. SEO for the URL handles them very well but the add to cart button doesn't. The button code is. ;<?php echo tep_draw_hidden_field('products_id', $product_info['products_id']) . tep_image_submit('button_in_cart1.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART); ?> Exsample of it not working Is there any easy fix apart from removing the characters from the description.
  10. I won't use it as then you need to have an SSL and also PCI DSS compliment which is a whole new thing. Rather this dam module to work.
  11. Well when I spoke to sagepay they didn't write this module they got the oscommerce dudes to. Although whoever wrote these you are indeed correct that no one knows about how to fix this issue nor support it.
  12. How did you fix that issue.
  13. Could anyone post me the code I would need as I am not the best by any means on PHP.
  14. I don't have external access to this server as this is in replication with out external facing server. I did install the mod rewrite package as listed and then imported the .htaccess file. Work quite nicely. I have it running with SEO5 on rewrite mode and works nicely.
  15. I do have it working with IIS 7.0 with mod rewite module installed.