Jump to content

FSS

Members
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FSS

  1. Hi Geoffrey, just stopped by to to get some info off your about me page- had it book marked but lost it somehow. I see others have left comments so I would like to leave my two cents worth. It's hard to know who to trust when dealing over the WWW. I consider myself very fortunate to have "stumbled" across someone as trustworthy and knowledgeable as you. Thanks for all the help you...

  2. has not set their status

  3. I placed this questions in another topic mistakenly. Sorry to those who will be monitoring but this is where it should be and so I will ask it here. I have version 5.21 installed. How do i exempt specials from being available with a coupon? tks Mark
  4. I have CCGV 5.21 installed. I would like new customer coupon to not work with sale items. can this be done through admin? thanks Mark
  5. Hello Zach...can you tell me what you found to overcome these error messages? thanks, Mark
  6. Found answer in earlier post...sorry just learning how to get around in here. thanks to post #1386 added this in catalog/includes/filenames.php define('FILENAME_PRINT_MY_INVOICE', 'print_my_invoice.php'); Now will work on getting rid of background color (all blue, and from my site background color I am assuming), so customer invoice will print with white background.
  7. Installed fancier I&P and have worked everything out except can't figure this out; when I "print invoice" from account_history_info.php I get this error message 404 Not Found Not Found The requested URL /store/FILENAME_PRINT_MY_INVOICE was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8l DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 FrontPage/5.0.2.2635 Server at firststopsecurity.com Port 443 can anyone help?
  8. If you have not already found it...it is in the /includes/local/configure.php file that you uploaded with the contrib. Follow step number 6 in instructions. MW
  9. FSS

    Header Tags SEO

    Hello...can you tell me what you did to overcome this problem? I am having same problem with editing h1. thank you. Mark
  10. Has anyone got any ideas? I give up.(almost!). 1) When I add a new product, and then add it to 'specials', the image will not show up in the 'specials' module on the index page. Yet they will show up in 'specials' info box and specials.php page. ***clue; (which apparently does me no good!) if I add a product to 'specials' and (I believe), it is a product that was in the database before adding 'more pics', the image will show up in 'specials' module? 2) When I add a new product, and then add it to 'featured products' (product spotlight), the image will not show up in the module, or the info box, or the featured.php page. I have changed more code in more files than I can remember. I hope someone can help me! http://firststopsecurity.com/store/index.php
  11. Yikes..I'm a little slow I think. I had my wife take a look and she figures you miss spelled 'created' and that makes sense. Where do I find these records though? In catalog/images?
  12. Hi Geoffrey...I'm sorry, I don't know what you mean by 'the records crested with...'
  13. Thanks Scott. This is what I thought, but i make changes to this and nothing happens. I'm thinking i missed some code somewhere that links category headers back to this?
  14. After installing header tags contrib i cannot for the life of me get the color of the category header and sub cat header in the center of the page to change from black, back to a specific color. It's like the h1 and h2 code downloaded in stylesheet.css has no effect. Am i looking in the wrong place? Just learning and it's allot to gobble up, but i think this is probably the most important contrib i have installed. thanks sincerely, mark
  15. no...i want to change the burglar alarm that is black now, in the center of page. Sorry, that was very unclear.
  16. sure...http://firststopsecurity.com/store/index.php?cPath=25 category and subcategory names used to be dark red. thank you.
  17. My browser was locking up every time i tried to send it. took me three times before i shut down and tried again later. so what say ye mr. air? any ideas to my question? sincerely, mark
  18. I cannot remember which contrib it was. It has been so long and so many changes. but now i will load images (using more pics), and they will go in fine... except for some modules. I finally got them to load in the new products area by making some changes in products_new.php but not so lucky in featured products and specials. while on the index page, the specials module showed the latest image I inserted at least one or two times, and then disappeared! They do show in the specials.php page but not on the index page specials module? and still not in featured products. Any help in the right direction is much appreciated! tks...mark firststopsecurity.com
  19. I made all the changes to more pics 2.0.4 but still do not have images on new products page, only some on featured products page (i believe only ones that were in data base before more pics installed.) and new specials that i add will not load images. Was I supposed to dwnld the database.sql file again with the new 2.0.5 v? I just can't figure it out!
  20. I have been trying to troubleshoot my more pics install. images of new product that i add will not show up in featured products or new products, and specials also, I believe. Anyway, I've gone over files once or twice, and (not knowing what I was doing), I decided to reinstall the install.php file in admin and reopen it with the browser. Well I found out why 'ONCE' was in such big letters in the instructions. now i have duplicate products everywhere (except featured products page)! Please...what should I do? tks.
  21. Thanks Leslie...and it's even up to date! I am so new at this that I just wanted to make sure that was the thing to do. I really appreciate it. I am restoring now. Mark
  22. Thanks Chris...I'll compare the files that were changed with the files in the featured products package. much appreciated!
  23. I just discovered that since I installed more pics, an image does not download with a featured product when I add it to the featured products. Any Ideas? tks mark
  24. After dwnld and configuring more pics contribution, I notice that when I add a new product in admin (v2.2 RC2) it does not show up in product list until I go to the new 'products images' location and add an image. I'm thinking I missed a step or two, because there is a nice handy 'manage images' icon in the list of products that I cannot use after inserting new product. At least not right away. Still, knowing how to use it now, it is a minor extra step compared to the great benefit. The end result in wonderful! http://firststopsecurity.com/store/product...products_id=139 tks Mark
  25. Can some one out there help me out? I cannot add new products in admin since downloading the more pics contrib. everything else is working fine, I can update existing products, but after clicking insert to add a new product it just does not show up? I have compared all files changed with my back up files. Maybe problem is in sql database?
×