Jump to content

dezil

Members
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Chris Whitcombe
  1. dezil

    Header Tags Controller Problem

    Magic its fixed!!!! For some reason the following lines of code were the problem // BOF: WebMakers.com Changed: Header Tag Controller v1.0 // Replaced by header_tags.php if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) { require_once(DIR_WS_FUNCTIONS . 'clean_html_comments.php'); require_once(DIR_WS_FUNCTIONS . 'header_tags.php'); require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); //require(DIR_WS_FUNCTIONS . 'clean_html_comments.php'); //require(DIR_WS_FUNCTIONS . 'header_tags.php'); echo "<title>" . TITLE . "</title>"; } else { echo "<title>" . TITLE . "</title>"; } // EOF: WebMakers.com Changed: Header Tag Controller v1.0 I uncommented the require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); Just trying to fix things as i had narrowed it down to that block of code, and it worked. Im not sure why as surely it was included in the require_once line but anyway, thanks for all the help and suggestions. C
  2. dezil

    Header Tags Controller Problem

    With sts turned off i get the original title displayed, so im guessing i must have a problem in STS but i havent worked on that file in ages. Im going to check all my sts files see if i can figure it out. If you have any suggestions id appreciate it. Ta
  3. dezil

    Header Tags Controller Problem

    Yeh sorry thats what my reply meant, even if i hard code it it doesnt appear. Im running STS so i assume that when it captures the page somehow whatever title is meant to be displayed is being replaced by a blank one, but i dont know why or how this is?
  4. dezil

    Header Tags Controller Problem

    No title displays at all. I have replaced the code at the top of the index and conditions pages jsut to make sure and no title is displayed. It appears no title is being sent at all as when i checked on IE it displayed the file name as the title. I have also checked and replaced the various files in functions, includes, languages etc and am completly stuck. Do you think this could be a problem maybe in the database? My only other option is to manually reinstall all the bits of all the files and databases. But i have products with meta tags etc already, its a big headache! I really appreciate you helping me out. C
  5. dezil

    Header Tags Controller Problem

    I have just spent 2 hours taking the code apart to no avail yet, i even got rid of the top lines for the title in index and replaced them with the original <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>"> <title><?php echo TITLE; ?></title> But i still get no page titles!!!! Please can someone give me a clue as to why this doesnt work. I have got oscommerce with sts, header tags, seo urls, and a lot more little contributions that shouldnt affect it. Im going out of my mind, i cant get this fixed!
  6. dezil

    Header Tags Controller Problem

    I have checked my files and i dont know what is going on, now nothing displays as the title tag! In the admin section it all seems to work fine and make sense so i dont see why things are such a state in the catalog. Ive gone back through the install notes and all seems to be in place, what could be causing the header tags not to load? and the old titles not to load?
  7. Im having serious problems with the header tags controller contirbution, i have been working on my page layout for product_info just moving bits around and now all of a sudden the header tags have stopped working. I have checked the obvious and the main block of code is still present. <?php // BOF: WebMakers.com Changed: Header Tag Controller v2.4.7 // Replaced by header_tags.php if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) { require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); } else { ?> <title><?php echo TITLE; ?></title> <?php } // EOF: WebMakers.com Changed: Header Tag Controller v2.4.7 ?> I have also checked to see if the if else statement is not working etc but to no avail. All my page says is osCommerce:: and i dont know why! If anyone can suggest what has happened id really appreciate it. thanks
  8. dezil

    Allprods.php error

    I know its not really a fix but i installed to allprods with images contribution and it works first time.
  9. dezil

    Allprods.php error

    I also have the same problem if anyone can help???
  10. dezil

    UK Onsite Credit Card Processing

    Yeh the client is already set up and trading a lot with years of history so im sure it wont be a problem to upgrade their account and get it working with protx, it looks the best for what i want right now. Their shifting hosting capanies on my advice right now so in a few days i will intergrate protx and get that setup, then it might be time to launch!
  11. dezil

    UK Onsite Credit Card Processing

    Thanks for the advice i will look into protx and forcetronix for sure, i know that secpay can do it bu the module that i have forwards onto their secure site, ie the standard oscommerce one, is there something im missing? If you can point me in the right direction with secpay youd really save me hours of work! Thanks
  12. dezil

    UK Onsite Credit Card Processing

    I have looked in the forums and can not find a final answer to this question. I have to set up payment processing for a site in the UK. This has limited my choice of payment gateways that i can use, paypal etc but all seem to get to payment stage, then you leave the site, then come back, its very unprofesional. I have a site with SSL, i have got all i need to set up a merchant account but i cant find a system that will let me put my cards through on the site. I am going to add paypal and cheque payments anyway as an extra option, but i would like a system so that they can enter their card details and put the payment through right there. Please can someone give me some help here? I have looked at secpay also, they allow processing on your server aswell as theirs, but this doesnt seem to work in the payment module. Thanks for any help.
  13. dezil

    PayPal_Shopping_Cart_IPN

    Alright then, stupid problem in the end. I was using only GBP for my payment, which is all fine except i have entered the currency in the database originally as GDP. A type that caused me a nite mare. Just incase anyone has the same problem!
  14. dezil

    PayPal_Shopping_Cart_IPN

    Can someone please help me, i have installed paypal IPN, got it all aparently working. Then when i go to use it it just doesnt work. Simply i add products to my cart, choose paypal and if its in aggreate mode then nothing appears as the cost and if its in itemised mode nothing appears at all. Please help me, im going mad tryin to get it to work!
  15. Hey guys, just for anyone who was having problems with displaying that box in the payment section, like i was. If you go to the admin>modules>payment, then in there you have to install the gift voucher box. It works for me (for now). Hope it helps some of you.
×