mylittlereddress

Members
  • Content count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mylittlereddress

  • Birthday 06/10/1984

Profile Information

  • Real Name
    Ali Peters
  • Gender
    Female
  • Location
    Kent
  1. I too am interested in a solution!
  2. Hi, I am trying to get Multi Vendor Shipping to work with Checkout Redux, but am having a few problems. I think everything now works, but I have one last problem... When giving a vendor a handling fee, this fee is not being added onto checkout_confirmation and checkout_shipping with the checkout redux contribution. Which bit of code in the Multi Vendor Shipping is the bit that deals with adding the shipping to the checkout process please? I have to crack this because I need both contributions for my store! Please, please, I hope someone can help! Ali
  3. Hi, I haven't found any references in this topic, so thought I would find out... I have been going through Spooks' topic How to Secure your site and have read that permissions need to be for folders the highest of 755 and files the highest of 644, so even though I have checked all of thse permissions, I thought I would double check. To my surprise I found some pictures in the images folder had permissions of 777. They look like the ones I have used with the fancy popups contribution - they are product pictures. 1. Is this suppose to happen? 2. Does it matter if there are jpg's that are 777? (...I don't really want them to be 777) If anyone has any thoughts...? Many thanks Ali
  4. Thanks for your help, I will double check all my coding again! Ali
  5. Hi, I am using Multi Vendor Shipping to allow me to have a flat rate on every product, but then for large heavy items to specify an individual shipping rate. I have only two vendors - one with the flat rate, the other with the individual rate. If someone buys a product that should have the individual rate, they are only being charged for a flat rate. Can anyone help with the piece of coding that will solve this please? (It maybe something I have missed and will check everything now) Is there also a way of choosing the most expensive shipping if someone buys a product that should have individual shipping and a flat rate item? Thank you Ali
  6. Hi, When I try to checkout I keep getting a redirection loop error. I think I have narrowed it down to this bit of code: //If a shipping method has not been selected for all vendors, redirect the customer to the shipping method selection page if (SELECT_VENDOR_SHIPPING == 'true') { // This test only works under MVS if (!is_array ($shipping['vendor']) || count ($shipping['vendor']) != count ($cart->vendor_shipping)) { // No shipping selected or not all selected tep_redirect (tep_href_link (FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, 'error_message=' . ERROR_NO_SHIPPING_SELECTED, 'SSL')); } } I only have two vendors. One does individual shipping, the other is flat rate (this allows me to ship large items on individual and all others on a basic rate.) From what I can see all of my products are in one vendor or the other. I can't find any product that does not have a vendor prescribed to it. Can anyone suggest something that I can't see please? It's slowly driving me crazy! Thank you, Ali
  7. Hi, Firstly, many thanks for a great contribution which is allowing me to do my shipping how I would like to do it. Secondly, I know this problem is probably my own causing of missing something in the instructions, but would really appreiciate some feedback on where to start looking. The module works fine, but when I go in to edit a product in admin, it wipes the product name and comes up with "New Product". The prices of the product are still there so it looks like it is just not picking up the details for that bit from the database for some reason. Any ideas please, please? Ali
  8. Hi, To change the format of the pdf invoice you need to change the file catalog/pdfinvoice.php. I suggest using www.fpdf.org to start with learning how to code the pdf - that is what I did! Don't know why your pdf invoice is not populating, mine is. You can give your code so I can compare with mine if you would like. Ali
  9. I have installed this contribution - and like it a lot. I do not want my customers to have to log in and remember a password. But, if they did decide to come back and buy more, I want to give them a chance of buying something else without giving them an error message that the email they would like to use is already in the system. Does anyone know how to stop the contribution from doing this please?! Thank you in advance
  10. Hi, I am installing Header Tags SEO, the latest version, but have come up against a little problem. I also have installed Enable/Disable categories, and unfortunately both contributions use the same code in application_top.php. I have merged together most of the code (although have yet to test it, so fingers crossed!)but the last bit is stumping me and any help would be very welcome. Original code from the "find this bit of code" in the Install_Catalog file // add the products model to the breadcrumb trail if (isset($HTTP_GET_VARS['products_id'])) { $model_query = tep_db_query("select products_model from " . TABLE_PRODUCTS . " where products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "'"); if (tep_db_num_rows($model_query)) { $model = tep_db_fetch_array($model_query); $breadcrumb->add($model['products_model'], tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'cPath=' . $cPath . '&products_id=' . $HTTP_GET_VARS['products_id'])); } } Replace it with this code from the Install_Catalog file // add the products name to the breadcrumb trail if (isset($_GET['products_id'])) { $products_query = tep_db_query("select pd.products_head_title_tag from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd on p.products_id = pd.products_id where p.products_id = '" . (int)$_GET['products_id'] . "' and pd.language_id ='" . (int)$languages_id . "' LIMIT 1"); if (tep_db_num_rows($products_query)) { $products = tep_db_fetch_array($products_query); $breadcrumb->add($products['products_head_title_tag'], tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'cPath=' . $cPath . '&products_id=' . $_GET['products_id'])); } } My modified code which also includes code from Enable / Disable Categories contribution if (isset($HTTP_GET_VARS['products_id'])) { // START Enable & Disable Categories $model_query = tep_db_query("select p.products_model from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c on p.products_id = p2c.products_id left join " . TABLE_CATEGORIES . " c on p2c.categories_id = c.categories_id, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where c.categories_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and p.products_id = pd.products_id"); // END Enable & Disable Categories if (tep_db_num_rows($model_query)) { $model = tep_db_fetch_array($model_query); $breadcrumb->add($model['products_model'], tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'cPath=' . $cPath . '&products_id=' . $HTTP_GET_VARS['products_id'])); } } I have noticed that the Header Tags SEO changes the coding of this bit from $model_query to $products_query. Is this bit an important part of the coding for the contribution. I'm guessing it is! Please, please, can anyone give me some advice? Thank you
  11. Thank you very much, I downloaded the contribution again and this time there is a folder there - no idea why there was not one in my original download!
  12. Hi, Sorry if I am repeating the question, but I could not find the answer anywhere in this thread. I have just installed the latest version of Ultimate SEO Urls 5, everything appears to be working except that I am receiving at the bottom of the product info page the warning message: Warning: file_put_contents(/.....includes/modules/ultimate_seo_urls5/cache/1_usucache.cache) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /...../includes/modules/ultimate_seo_urls5/classes/Usu_Cache_FileSystem.php on line 35 I could not find the directory "cache" in the "uploads" folder, nor in the "drop on top" folder. I have read that the "cache" folder needs to be writeable but do I need to create the folder manually? I expect it is something I have missed - as with most problems people have, but would love some advice please. Many thanks
  13. Hmmm, and you are getting no errors? I can only suggest checking filenames.php, check the builder box is in includes/boxes folder. And I can help (maybe!) by saying that my box appears fine, so maybe check your code again? Did you use Winmerge? Sorry I can't be more help
  14. I would check that you have if (substr(basename($PHP_SELF), 0, 12) != 'builder_main') { include(DIR_WS_BOXES . 'builder.php'); } in column_left.php
  15. You could do a discount coupon. Put it up on the main build page to give people who buy a discount, although I don't know of a way to only limit it to just the custom build.