Jump to content

bythewindow

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Jason Yuan
  1. bythewindow

    Header Tags SEO

    Hi, Jack, Thanks for this great contrib. I mean it is the best addon I have ever seen. I just got it installed; everything looks cool beside one issue. I am seeing words "path Full Category Path" showing right above the store logo. If I removed the below SEO code, "path Full Category Path" will go away. I know "Full Category Path" is from ADMIN config setting 'Display Category Parents in Title and Tags". If I set that value to "Standard", I will see "path Standard" in the same location right above the store logo at upper-left corner. I went through "header_tags.php", but I can not figure out why I am getting that. <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) { require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); } else { ?> <title><?php echo TITLE; ?></title> <?php } /*** End Header Tags SEO ***/ ?> Any idea? Thanks, Jason
  2. bythewindow

    [Contribution] Additional Images Module

    Thanks, Surfalot. I checked the product_info.php, and did see lines 72-82 were there. I added an "alert" function there, and tried to see if this "showImage" function would be called when roll-over the images. It appeared that this function did not get called becasue I did not see the alert box popup. See below: ========================================= <?php // BOF: Additional Images ?> <script language="javascript"><!-- function showImage(img,width,height) { alert("I am an alert box!!") if (document.getElementById("mainimage")) { document.getElementById("mainimage").src = img; document.getElementById("mainimage").height = height; document.getElementById("mainimage").width = width; } } //--></script> <?php // EOF: Additional Images ?> </head> <body marginwidth="0" marginheight="0" topmargin="0" bottommargin="0" leftmargin="0" rightmargin="0"> <!-- header //--> ==================================== No idea. what else places I can check? I really want to get this great contrib work on my site. Thanks again, Jason
  3. bythewindow

    [Contribution] Additional Images Module

    Thanks, Surfalot. I checked the product_info.php, and did see lines 72-82 were there. I added an "alea
  4. bythewindow

    [Contribution] Additional Images Module

    This is a great contrib. I just got Additional Images Module v 2.1.0 installed on osc 2.2rc2a. It seems wroking all right, but "thumbnail menu with mouse-over display for product page and popup" did not work for me. I had the mouse-over the thumbnail menu image, but nothing happened. Not sure what is going on here. Is that a configuration problem or installation problem or something else? Thanks, Jason
  5. Jim, Are you be able to see "Purchase without account" though Admin, and see order in Admin - Reports? I installed PWA, but I did not see any of them on Admin, though I can see the order being placed without account on site. Jason
  6. Folks, I am struggling to get PWA 2.0f to work with my OSC site. I followed the installation instrucitons step by step. After completness of the installation, the user can check out the item without creating an account. Seem working. However, I can not find the order placed by the user anywhere in Admin- "Reports/Customer Orders-total", though I can see that order in the Order History of OSC site. I also did not see "Purchase without account" on Admin - Configuration. I did verified the database that the "commom.sql" and 'english.sql" had been executed successfully. Not sure where I did wrongly. Any idea? Thanks, Jason
  7. bythewindow

    PWA 2.0f, not working

    Folks, I am struggling to get PWA 2.0f to work with my OSC site. I followed the installation instrucitons step by step. After completness of the installation, the user can check out the item without creating an account. Seem working. However, I can not find the order placed by the user anywhere in Admin- "Reports/Customer Orders-total", though I can see that order in the Order History of OSC site. I also did not see "Purchase without account" on Admin - Configuration. I did verified the database that the "commom.sql" and 'english.sql" had been executed successfully. Not sure where I did wrongly. Any idea? Thanks, Jason
×