Jump to content

haider r.i.p.

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. This is the exact error message:
  2. Please help me! I just installed allprods 4.5 and it works great. However, I made some new links in the manufacturer's box. It looks like this: -------------------- Manufacturers -------------------- LINK 1: Show all prods LINK 2 [Drop Down Menu] ------------------------ Link 1 and 2 were working. Link 1 was linking to shipping.php before I installed the contrib. Now Link 1 leads to allprod.php and it's just fine. The problem is that I can't install any more links in the box. My boxes/manufacturers.php: $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('align' => 'center', 'text' => '<font size=-2><a href="' . tep_href_link(FILENAME_ALLPRODS, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_MANUFACTURERS_ALLPRODS . '</a></font>'); If I now try to add Link 2 like... $info_box_contents = array(); $info_box_contents[] = array('align' => 'center', 'text' => '<font size=-2><a href="' . tep_href_link(FILENAME_ALLPRODS, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_MANUFACTURERS_ALLPRODS . '</a></font><br>' '<font size=-2><a href="' . tep_href_link(FILENAME_LINK2, '', 'NONSSL') . '">' . BOX_MANUFACTURERS_LINK2 . '</a></font>'); ...i always get a parse syntax error on the second link line. What 's the point? I really don't understand...I never got a parse error before I installed the contrib and I was able to install as many links as I wanted. The syntax is alright though, isn't it? Thx a lot
  3. haider r.i.p.

    Featured Product Support v1.5.4

    **Problem solved**
  4. haider r.i.p.

    Featured Product Support v1.5.4

    Hello, this contrib is just what I needed. I love it. I just installed it and it works out very well, but here's the problem: My shop is centered. If I call the featured_products.php it breaks the centered structure bringing everything to the left side of the screen. What do I need to change and where ? Thank you Greetz from Germany
×