Jump to content

Waiti

Members
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Alexandre Jedamzik
  1. Hey everybody, I have a problem with the contribution "Custom Product Builder" As writen in the Topic description I don't see the product images and i cant select the Products. In the List i only see: onmouseover="this.style.backgroundColor='#86A5D2';" onmouseout="this.style.backgroundColor='';"> Design Gehäuse T-120 Front-USB/Audio, schwarz/silber Detail Informationen: Technisc... 49.04€ [inkl. 0% MwSt nach §19 UstG.] [inkl. 0% MwSt nach §19 UstG.] ','45','0');" and soooo on after these entries i see the short products description but I can't klick on the Products to apear as a component. I'm using Enable Disable categories Thank's for your help and sory for my english Waiti
  2. Waiti

    Cool Flash Carousel Menu

    That's my last question. How and where can I change the resized images backgrounds from white to transparent? I cut out the backgrounds of the original files and saved them as *.gif. Thank's Alex
  3. Waiti

    Cool Flash Carousel Menu

    TIP: When you are running in safe_mode "On" you'll get some error messages due set_timelimit in the flash_carousel_image_resize.php in catalog/includes/classes/flash_carousel_image_resize.php Find: set_time_limit(120); And replace with: //set_time_limit(120); now it'll work also with safe_mode "on"
  4. Waiti

    Cool Flash Carousel Menu

    well i think it's a problem with the sts template system. i can't insert the include line in the index.php.html or sts_template.php.html files. when i include the line into the /catalog/index.php it works fine! Maybe you could help me to integrate that script into the sts system. Thanks Alex
  5. Waiti

    Cool Flash Carousel Menu

    Thanks for that script! after installation i get following error message Fatal error: Call to a member function display_price() on a non-object Where is the problem? Tahnks Alex
  6. Waiti

    Enable/Disable categories contribution

    That's a good question... can't tell you but i think it works too it woult be great if someone out here could test that on a php4 database. I wish you all a white x-mas. Alex
  7. Waiti

    Enable/Disable categories contribution

    Hello again, if found the problem. It's a compability problem with MySQL 5!!! short summary: before every "left join" -place a ")" and before that left join should be the "select from "........" " SQL statement. -place a "(" directly after from old code1: $products_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c left join " . TABLE_CATEGORIES . " c on p2c.categories_id = c.categories_id where p.products_id = p2c.products_id and c.categories_status = '1' and p.products_status = '1' and p2c.categories_id = '" . (int)$category_id . "'"); new code1: $products_query = tep_db_query("select count(*) as total from (" . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c) left join " . TABLE_CATEGORIES . " c on p2c.categories_id = c.categories_id where p.products_id = p2c.products_id and c.categories_status = '1' and p.products_status = '1' and p2c.categories_id = '" . (int)$category_id . "'"); old code2: $model_query = tep_db_query("select p.products_model from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c on p.products_id = p2c.products_id left join " . TABLE_CATEGORIES . " c on p2c.categories_id = c.categories_id, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where c.categories_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and p.products_id = pd.products_id"); new code2: $model_query = tep_db_query("select p.products_model from ((" . TABLE_PRODUCTS . " p) left join " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c on p.products_id = p2c.products_id) left join " . TABLE_CATEGORIES . " c on p2c.categories_id = c.categories_id, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where c.categories_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and p.products_id = pd.products_id"); If you don't understand the above instruction try an english one ;-) :lol: Here is a linkt!!! Error Message - 1054 - Unknown column 'p.products_id' in 'on clause' Read the how_to_fix_1054_error.txt See ya Alex. Sorry for my english :blush:
  8. Waiti

    Enable/Disable categories contribution

    Hi there, i've got a problem with this script. The script works but i cant see any products ;-) here is the error message Unser Angebot 1054 - Unknown column 'p.products_id' in 'on clause' select count(p.products_id) as total from products_description pd, products p left join manufacturers m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id, products_to_categories p2c left join specials s on p.products_id = s.products_id left join categories c on c.categories_id = p2c.categories_id where c.categories_status = '1' and p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '2' and p2c.categories_id = '31' [TEP STOP] thank' for help! Alex
  9. Waiti

    Options as images

    I fixed that problem i changed in options_images.php on line 13 require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_OPTIONS_IMAGES); to require('includes/languages/german/options_images.php'); But still got the problem in the Admin Menu
  10. Waiti

    Options as images

    Hi @ all, I've got som Problems with that plugin. When I insert some Attibutes e.g. Clor: titanium/black & titanium/white & titanium/pastelgreen & titanium/pastelred none of these atributes are beeing displayed in the "Image as Option" Section. It stays blank. And the productinfo.php Warning: require(includes/languages/german/FILENAME_OPTIONS_IMAGES) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /var/kunden/webs/KD00000/umbra/options_images.php on line 13 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/languages/german/FILENAME_OPTIONS_IMAGES' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/kunden/webs/KD00000/umbra/options_images.php on line 13 P.s. i changed the language value from "1" to "2"(german) Thnk's 4 your help. Hope you understand my problems
×