Jump to content

xega

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xega

  1. xega

    [Addon} Theme Switcher

    Ahhh...I see. Thanks for your reply and again, thanks for a great addon! :thumbsup:
  2. xega

    [Addon} Theme Switcher

    Hi! First of all, thanks for a brilliant add-on :thumbsup: I have however come across a slight problem. When I change the language of my site I get these errors at the top of my page: Warning: include(includes/languages/danish/modules/header_tags/ht_theme_switcher.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\xampp\htdocs\catalog\includes\classes\osc_template.php on line 86 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'includes/languages/danish/modules/header_tags/ht_theme_switcher.php' for inclusion (include_path='.;C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\catalog\includes\classes\osc_template.php on line 86 How can I fix this? Thanks xega
  3. Hmmmmm....just forget my question, I managed to log in but now I get an error when I try to create a poll: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 'Test', 0, 0, '6')' at line 1 insert into phesis_poll_data (pollid,optiontext,optioncount,voteid, language_id) values (, 'Test', 0, 0, '6') So I guess I'll start looking for the solution to that now :-)
  4. Hi there I've just installed pollbooth_v2.3.1, or should I say, tried to install it. All went well, but then when I wanted to log into my admin account, I got a 404 Not Found error. I ran the poll.sql in phpmyadmin and that also went smoothly so I just don't understand what went wrong. I've now deleted all modifications in my files, but not deleted the entries in my database, and I still get a 404 error when I try to log in. I've tried refresh after each modification, but nothing works. Isn't there anyone out there that has experienced this issue and has found a solution??? Or perhaps someone with a good ide what might be wrong??
×