Latest News: (loading..)

John_from_Oz

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About John_from_Oz

Profile Information

  • Real Name
    John Carmichael
  • Gender
    Male
  • Location
    Sydney
  1. Frank, that topic is fairly well canvassed above, but while I'm working on getting the new version up and running, I need my old one to be working so it generates some income!
  2. Inox-store and others here, can you share the steps and tricks you used? My heavily modified 2003 store works just once, on any page, but thereafter any click-through or re-load gives a blank page, with no errors. Obviously something to do with the sessions, but I've been through sessions.php and application_top with a comparator, and changed all those functions that were different to the latest version. This is very frustrating, because I can see the store works, its just the session handling thats stopping it. Background ; it was working fine on an old server until that server crashed, and now I've been re-located on a server with PHP 5.6
  3. I've discovered the problem! I misunderstood the instructions in README.txt that say "(Earlier versions than oscommerce-2.2rc2a)" I thought that meant I didn't need to make those changes on my version.. When I put them in it all worked fine. Maybe the moderator can remove the earlier (useless) post?
  4. Are you refering to the post at top of page 2 by xispita10 ? Sep 17 2008, 09:21 PM I used the latest contribution, so it wasn't needed- the relevant section in my admin/categories.php reads: if ($categories_image = new upload('categories_image', $dir_to_make)) { $db_image_file_name = tep_output_generated_category_path_fs($categories_id) . $categories_image->filename; tep_db_query("update " . TABLE_CATEGORIES . " set categories_image = '" . tep_db_input($db_image_file_name) . "' where categories_id = '" . (int)$categories_id . "'"); } This appears to be the area of the program where the extra path is being added at the front Seems to me we need to skip this altogether if nothing to upload?
  5. No, what is it? Where do I find it? - Just did a search for it, and came up with this post only...
  6. Having problems when I go back and edit a product: Is this just me, or are others having problems? Works correctly the first time- ie when put in as a new product eg: image uploaded from my computer goes to correct location: test_category/testcat_one/skin_1.jpg If I go back and edit that product, say the description, and leave image input box blank then preview is fine, but 'update' adds the folder names to its beginning (again) test_category/testcat_one/test_category/testcat_one/skin_1.jpg If I upload the image again from my computer it goes back to correct location If I write 'none' as the image filename everything updates OK There is a test for a null field in the update function, but somehow when the field is passed to the update function, it has something in it.. the test is here: case 'updateproduct' if (isset($HTTP_POST_VARS['products_image']) && tep_not_null($HTTP_POST_VARS['products_image']) && ($HTTP_POST_VARS['products_image'] != 'none'))