Jump to content

multimixer

♥Ambassador
  • Content count

    4,733
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    72

Everything posted by multimixer

  1. multimixer

    ExtraPages

    Well, as I said, I'm not familiar with fck editor or extra pages, but, I see 2 options here: 1) Go to the html code and make the changes, as described in the links above 2) Try to use the regular osc contact_us form, you can add as many fields as you like (read here) and I think there is also a conribution about adding radio buttons and whatever
  2. multimixer

    ExtraPages

    Hi Norbert. Your form is a plain html form and has nothing to do with the "regular" forms used in osc. If you look at contact_us.php, yu will see tat there are 2 places where the form is getting created:(1) the php part that ends with a tep mail function. This is the "real" action (2) the html part that the user see where the ENTRY_XY is "collected" to be used in the php part. As far I can see the code of your form is <form name="testform" action="send" method="post"> <p> test input email <input type="text" name="email" value="your email here" /></p> <p> test input name <input type="text" name="name" value="your name here" /> title: <select name="title"> <option value="MR">MR</option> <option value="MRS">MRS</option> <option value="MS">MS</option> </select></p> <p> <input type="button" name="send" value="Send" /></p> </form></td> There is no "action" specified, the form is doing nothing. You need a script that says what the form has to do I suggest you to read following articles about doing forms in html: this one and that one Thats the direction you have to work on
  3. multimixer

    ExtraPages

    I'm not familiar with "extra pages" but can you post the code of such a site that includes the form?
  4. multimixer

    Country-State Selector

    Hi people, I just installed this contribution and everything works fine from the first sight, so, thank you very much. I have an issue with the "bugfix" of 2 june 2008 made by mthierfelder as in is on the download page of this con. There it is written The strange thing is: If I follow the instructions and comment this "}" out, them I'm getting exactly the error that it shuld remove. If I DONT follow, everything works fine. My question: Is this a bugfix or a bug?
  5. multimixer

    [Contribution] Define Content 1.x Support

    I have version 1.3b. I'll update by chance
  6. multimixer

    [Contribution] Define Content 1.x Support

    Hi again. I found the solution thanks to Todd's link, it's a great forum there by the way. I will post my solution on "how to make tiny_mce to use utf-8", and to show utf-8 up in both, page itself and page source. Thats very importand for not stuffing google with some α stuff, no listing with this. Also if you use "header tags SEO" and want to use the "fill tags" option, you need normal text to be placed here. It will not happen if you don't change the tiny_mce settings Maybe somebody else has the same problems. 1) You need to modify 2 files: admin/includes/javascript/tiny_mce/tiny_mce.js admin/includes/javascript/tiny_mce/tiny_mce_src.js 2) In each file search for the word "entity" 3) the default setting for this is 'named' Change it to 'raw' 4) Upload the files. Thats it ! You need to resubmit all content that you had written in tiny_mce and it will appear correctly
  7. multimixer

    [Contribution] Define Content 1.x Support

    Thank you for the reply. I don't have this files you mention at all. All the tiny_mce stuff is located in admin/includes/javascript
  8. multimixer

    [Contribution] Define Content 1.x Support

    Hi again I did the test.php thing, as described in post117 and here are the results: For catalog/test.php for catalog/admin/test.php
  9. multimixer

    [Contribution] Define Content 1.x Support

    Hi Todd, I need your help again. I got a problem with "define content" and character encodings. I have define content and tinymce installed and everything was working perfectly. I'm using it for both, product descriptions and other pages, like "contactus" etc. Recently I changed everything to Utf-8, since then I was using iso-8859-7 for my greek site After this change, it happens following: 1) The text appears normally on the site and thats fine. Example: "Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας" 2) When looking at the page source, I see instead of this following: "<p><strong>Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.</strong></p>" 3)Writing the same text, but without the Tinymce, I can see everything correctly everywhere, but then I don't have the formatting I want An example of what I mean you can see here What am I doing wrong? Where to search?
  10. multimixer

    [Contribution] Additional Images Module

    Hello Todd and everybody I have AI installed since a while and everything is perfect. The only issue I had was with the popup window title. My default it is set to "image_description". This was not ok for me because I have a store in 3 languages and image descriptions are just in 1. The task for me was to put the product name (that is different in each language) into the popup window title. I did following in the file "popup_add_image.php" 1) At line 36 original: if (!empty($_GET['imagesID'])) { $products_query = tep_db_query( "SELECT ai.products_id, ai.images_description, ai.thumb_images, ai.medium_images, ai.popup_images, p.products_image, p.products_image_med, p.products_image_pop, p.products_image_description FROM " . TABLE_ADDITIONAL_IMAGES . " ai, " . TABLE_PRODUCTS . " p WHERE ai.products_id=p.products_id and ai.additional_images_id = '".(int)$_GET['imagesID']."'"); $selected_image = tep_db_fetch_array($products_query); } elseif (!empty($_GET['pID'])) { $products_query = tep_db_query( "SELECT products_id, products_image, products_image_med, products_image_pop, products_image_description FROM " . TABLE_PRODUCTS . " WHERE products_id = '".(int)$_GET['pID']."'"); $selected_image = tep_db_fetch_array($products_query); } my changes: if (!empty($_GET['imagesID'])) { $products_query = tep_db_query( "SELECT ai.products_id, ai.images_description, ai.thumb_images, ai.medium_images, ai.popup_images, p.products_image, p.products_image_med, p.products_image_pop, p.products_image_description, pd.products_name FROM " . TABLE_ADDITIONAL_IMAGES . " ai, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS . " p WHERE p.products_id = pd.products_id and ai.products_id=p.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and ai.additional_images_id = '".(int)$_GET['imagesID']."'"); $selected_image = tep_db_fetch_array($products_query); } elseif (!empty($_GET['pID'])) { $products_query = tep_db_query( "SELECT p.products_id, p.products_image, p.products_image_med, p.products_image_pop, p.products_image_description, pd.products_name FROM " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS . " p WHERE p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p.products_id = '".(int)$_GET['pID']."'"); $selected_image = tep_db_fetch_array($products_query); } 2) At line 68 original: <title><?php echo $selected_image['images_description']; ?></title> my changes: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>"> <title><?php echo $selected_image['products_name']; ?></title> I have to admit that I don't really know what I did and what this all mean, but the result is that I can see now the product name on the popup window title, in each language different. I would appreciate it very much if somebody can tell me if I did right or if there somewhere a hidden mistake or handicap in this solution. Also a question: I think that I'll get "dublicate title tags" issues with Google, because 3 or more images (of the same item) have now the same title. My question is, how to add lets say a unique number (like image id) too the product name, to make them appear together in the title of the popup?
  11. multimixer

    "Dynamenu" for osCommerce

    I just installed this add-on (with STS) and it works perfectly, thank you very much ! I had a thought to use this contribution for the complete menu of my store, not just for product categories, ie to include "about us" and "information (faq, shipping etc) Is this possible?
  12. multimixer

    [Contribution] Define Content 1.x Support

    I just want to say that this one is a real great thing ! Thank you very much Todd !
  13. multimixer

    Multiple categories per product..

    You have the option to "duplicate" or to "link" the product. (Kyriaki proi alli douleia den exoume ? :)
  14. Hi Sam I added the contribution and all shop disappeared :( I will search why and give it an other try. Anyway, I restored the store and no problem, the only thing that remain is the product listing option in the configuration of admin. How to remove this?
  15. multimixer

    [Contribution] Additional Images Module

    I have both installed and it works perfect !
  16. multimixer

    Dynamic SiteMap

    What kind of changes STS users should do? I just installed version v3.5.6 and everything looks fine, no problem at all, .xml files are getting updated
  17. multimixer

    Header Tags SEO

    Hi again Jack and Bill If somebody has to say thank you here, then its me, you do all the great job, me (and the others) have just to find out how it works. I found out that the problem was with STS, in real with me, in the moment I was writing to bill that "no, I've just the default template enabled" i had an other look and tam tam, the product template was enabled without the headertags code of course. And I was expecting it to work :( I'm happy that it was just my stupidness ! And thank you for the programs and the great support, it sounds like not real all
  18. multimixer

    Header Tags SEO

    Hi Jack, I'm also trying my skills with the great thing you did here, but, of-course, some problems ! I installed HeaderTagsSEOV3 on an existing store (with STS) and everything looks fine. I can change titles, descriptions and keywords on all files (index.php, specials.php, products_new.php etc) exept one: The file product_info.php. Here I get permanently the default store name. In the same time I'm getting the message :" Found Missing Tags: Products table has 3 items with missing meta tag information" I think I did everything correctly: 1) I ran "add missing pages" 2) I did "fill tags" getting a confirmation message 3) When going to "categories/products", viewing the product info there, I can see that all tags (title, description, keyword) are filled in. 4) The "test" shows me Missing Code in File The Header Tags head code for the index.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_info.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_reviews.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_reviews_info.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_reviews_write.php file cannot be found. The Header Tags head code for the specials.php file cannot be found. But I think thats ok, because of STS What I try to do, and fail, is 1) I go to page control and choode "product_info.php" 2) I fill out the fields (with all possible combinations of the "include" part I still get the default store name. When pressing on "view result" the page title is yellow with the default store name, both other fields are red and empty Reading the previous posts here 1) I unistalled and reinstalled everything 2) I replaced the file header_tags.php 3) I replaced my admin/includes/categories.php with the one in the package No result Where can the problem be?
  19. multimixer

    [Contribution] Define Content 1.x Support

    Hi Todd. After additional images, I installed aso the "define content" and everything is great, thank you very much. Now an issue with the contribution "HeaderTags SEO V3", in file /includes/header.php 1) According to their instruction the line <td valign="middle"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'store_logo.png', STORE_NAME) . '</a>'; ?></td> needs to be replaced by <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ ?> <td valign="middle"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'store_logo.png', (tep_not_null($header_tags_array['logo_text']) ? $header_tags_array['logo_text'] : STORE_NAME)) . '</a>'; ?></td> <?php /*** End Header Tags SEO ***/ ?> 2) This line don't exist anymore in my header.php, because the lines <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr class="header"> <td valign="middle"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'store_logo.png', STORE_NAME) . '</a>'; ?></td> <td align="right" valign="bottom"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT, '', 'SSL') . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_account.gif', HEADER_TITLE_MY_ACCOUNT) . '</a> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_cart.gif', HEADER_TITLE_CART_CONTENTS) . '</a> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, '', 'SSL') . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_checkout.gif', HEADER_TITLE_CHECKOUT) . '</a>'; ?> </td> </tr> </table> <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="1"> are replaced because of define content by <?php // BOF: Define Content ?><?php echo tep_get_defined_content('Page Header'); ?><?php // EOF: Define Content ?> 3) Because I want to use both contributions, I lest the "Define content" line as it was and I added <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr class="header"> <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ ?> <td valign="middle"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DEFAULT) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'store_logo.png', (tep_not_null($header_tags_array['logo_text']) ? $header_tags_array['logo_text'] : STORE_NAME)) . '</a>'; ?></td> <?php /*** End Header Tags SEO ***/ ?> <td align="right" valign="bottom"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT, '', 'SSL') . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_account.gif', HEADER_TITLE_MY_ACCOUNT) . '</a> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_cart.gif', HEADER_TITLE_CART_CONTENTS) . '</a> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, '', 'SSL') . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'header_checkout.gif', HEADER_TITLE_CHECKOUT) . '</a>'; ?> </td> </tr> </table> <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="1"> into the "header definition" og define content in the admin panel Because I don't really know how all this works, I'm just trying to discover it, my question is if I did correctly or what i did is just a stupidness
  20. multimixer

    contribution for multiple images ?

    I think there are more than one. I used "additional images v.2.1.0" that works great.
  21. multimixer

    [Contribution] Additional Images Module

    Now I can confirm that everything works perfectly. ! There is absolutely no problem with STS in any configuration. For people who use the RC2a version of osc, just don't change the /includes/classes/boxes.php file
  22. multimixer

    [Contribution] Additional Images Module

    I just reinstalled, and everything works fine. A strange thing: In the moment I change the includes/classes/boxes.php all the store disappears. Right now all files are changed except this one, and it works. Should I leave it in this way? What I do wrong exactly there? No problem with STS, I've just the default template, no index page and no product page template. I don't know if adding this templates, but i think it will be ok
  23. multimixer

    [Contribution] Additional Images Module

    I just wonder why do you need a rolover function on the popup picture. Yu can have the product info pictures small (+rolover if you want) and you can make the popup as big as you like
  24. multimixer

    [Contribution] Additional Images Module

    I know the line is different in RC2a, like other lines too. I didn't know what exactly to merge-replace. Anyway, I unistalled everything again and will give it a new try What you mean is to merge ONLY the "//BOF:Additional image" code in ALL files that have to be changed, and nothing else, right? I hope there are no compatibility issues with RC2a, also not with STS that I've installed already, because I know that I'm not able to fix them ! Thank you for the reply surfalot, and for the contribution !
  25. multimixer

    [Contribution] Additional Images Module

    Hi I just added the additional images module and think that I did everything correctly 1) I uploaded the files to upload 2) I installed he database 3) I edited the files to edit using files comparison In the admin panel everything looks fine, all options are available. When going to the shop, I'm getting the message "Server Requirement Error: register_globals is disabled in your PHP configuration. This can be enabled in your php.ini configuration file or in the .htaccess file in your catalog directory" When uncommenting // check if register_globals is enabled. // since this is a temporary measure this message is hardcoded. The requirement will be removed before 2.2 is finalized. if (function_exists('ini_get')) { ini_get('register_globals') or exit('Server Requirement Error: register_globals is disabled in your PHP configuration. This can be enabled in your php.ini configuration file or in the .htaccess file in your catalog directory.'); } I'm getting an empty page What to do now? I'm using osc version 2.2rc2a I hope somebody can help, because I'm really confused and know that I did something wrong
×