Jump to content

nielss

Members
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Niels
  1. I've been on a long vecation and this project was put on hold. I will try this in the next few days. I will edit this post when I've done it.
  2. I've a problem with the installation. Everything is setup and when I click the install button, the tables are inserted in the DB and it's get redirected to: admin/mailbeez.php?tab=home witouth any error what so ever. Already removed every related table and record in the db and did it all over again witouth any luck. But then, still the install button is visible and nothing changed.... using mailbeez version 2.6 and heavy modified osc 2.2 RC2 ps I had this error: Fatal error: Cannot redeclare count_products_in_category() (previously declared in*snip*/httpdocs/admin/includes/configuration_cache.php:17) in *snip*/httpdocs/admin/includes/configuration_cache.php on line33 By removing the file (configuration_cache.php) it was going without any error.
  3. nielss

    [Contribution] U HTML Emails

    I am completly stuck on this one.... for some odd reason I really can't find it isn't sending welcome emails in HTML. Here is the create account.php snippet: if (EMAIL_USE_HTML == 'true') { require(DIR_WS_MODULES . 'UHtmlEmails/'. ULTIMATE_HTML_EMAIL_LAYOUT .'/create_account.php'); $email_text = $html_email; }else{ bla bla bla No I have no idea why but EMAIL_USE_HTML content is ALWAYS false. No mather what it selected. in the DB: it is 'true' but for some odd reason it isn't getting selected! i'm on 2.2RC2 heavy modified Anyone knows why?
  4. nielss

    [Contribution] oscThumb

    I had a problem with: <?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], $product_info['products_name'], '90', '90'); ?> That it was not reconizing the width and the height correctly. After debuging I found out that the $alt tag was missing in html_output. This is what you have to change: (around line 83 and 84) just add $alt right after $src $oscthumb->set_type ($src, $alt, $width, $height, $thumbnail_type); // Detect the type of image we are currently processing if ($oscthumb->set_size ($src, $alt, $width, $height)==false) return false; // Choose the displayed width and height of the image, and if display something
  5. still open, where is the support!!?!
  6. I am having problems with this cont.... I have installed and resinstalled, checked everythink over and over but I can't find it.... I use version:Discount Coupon Codes 3.34 and oscommerce: 2.2 As of what I can see is that it is working for example: when entering a wrong code I get the error message. So I assume that till so far it is working great! But now moving on to the next screen there is no discount or anything. I can't see it is added in the sub total nor in the total amount.... What am I doing wrong? debug mode isn't that mutch of a option becouse it isn't showing any error.... Also checkt the checkout_confirmation.php dubble but I can't find it. Can anyone help me ? what should I post here(of my php scripts)?
  7. Hello I just received a Database of a costumer in CSV format. It's around 10,000 products i splitted it up in lines of 100 (smalles the program, csv splitter could do) So i imported it but the URL image isn't working? i just get a blank image this is a example of a img URL: http://www.notneed.com/image/product/189476/ you can see there is no extension in the URL. So how do i setup my ini file for this one?? tried a lot of stuff for 2 days but nothing worked some one who can help me? If you want my .ini I will post it ;) thanks in advance
  8. Ha Niels, Installeer je taalpakket net volgens de regels in een geheel schone net gedownloade versie van osCommerce (laatste). Wilde als eerste de taal erbij zetten. Na installtie niks meer: wit scherm! Over. Ook andere talen aan de 'voorkant' werken niet meer: wit, leeg scherm Heb je dat meer gehoord?

×