Jump to content

searchweb

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by searchweb

  1. searchweb

    paypal standard issue, anyone face it?

    Hi there, I have issue with paypal standard where the payment status denied but the order status generate as new order status(i set every success new order status become payment complete). It should be generate to the default order status (pending) for denied payment instead payment complete. Default order status in admin is set 'pending' status. I use paypal app v5.018 and oscommerce 2.3.4. Anyone face similiar issue?
  2. searchweb

    TLS not working at all

    Hi there, Looking for help.... I install fresh oscommerce v.2.3.4.1 with paypal app v5.010 in my test folder. I stuck for make the TLS working. I already test the SSL on https://www.ssllabs.com and get A for the result. Using the test connection button and get : cURL Version: 7.62.0 cURL SSL Version: OpenSSL/1.0.2k Default Setting: Failed TLS v1.2: Failed I already try suggestion from some members for overwrite below certificate and make sure DigiCert Global Root G2 (SHA-256) and DigiCert High Assurance EV Root CA inside the certificate ext/modules/payment/paypal/paypal.com.crt (from https://forums.oscommerce.com/topic/412823-cannot-make-tls-12-work/) includes/cacert.pem (from https://raw.githubusercontent.com/paypal/TLS-update/master/php/cacert.pem) Need help....stuck for few days. I attach the server info, tls test result and tls failed result
  3. searchweb

    TLS not working at all

    Hi All, Thanks for reply. Do it will affect the PayPal express module if didn't pass the SSL test?
  4. Hi there, I using latest PayPal Payments Pro (Direct Payment), here the link https://apps.oscommerce.com/3w4ed&paypal-payments-pro-direct-payment Since install this addons, i often receive double/duplicate orders and payment from order pay via PayPal Payments Pro. I have check the debug email, most of double orders showing after the customer receive error code 15005, with error param value 51 or 0051. Any idea how to fix this issue?
×