Mortenjan

Members
  • Content count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mortenjan

Profile Information

  • Real Name
    Morten Jansrud
  1. Hi, Is it possible to fix a loading picture? instead of the product text? Regards Morten
  2. Problemo solved! Got some help from my host. It was two empty lines in my filenames.php and database_tables.php. I have no clue why that should block the picture. But it sure did. Thanks alot for the beeing one of those who made this contribution spooks! Regards Morten
  3. Now i got some new information for you. I have made one test.php file with the following information: <?php require('includes/application_top.php'); // BOF Anti Robot Registration v3.0 if (ACCOUNT_VALIDATION == 'true' && ACCOUNT_CREATE_VALIDATION == 'true') { require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_ACCOUNT_VALIDATION); include_once('includes/functions/' . FILENAME_ACCOUNT_VALIDATION); } // EOF Anti Robot Registration v3.0 // BOF Anti Robot Registration v3.0 if (ACCOUNT_VALIDATION == 'true' && ACCOUNT_CREATE_VALIDATION == 'true') { $antirobotreg = tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['antirobotreg']); } // EOF Anti Robot Registration v3.0 echo tep_draw_form('create_account', tep_href_link(FILENAME_CREATE_ACCOUNT, '', 'SSL'), 'post', 'onSubmit="return check_form(create_account);"') . tep_draw_hidden_field('action', 'process'); if (ACCOUNT_VALIDATION == 'true' && strstr($PHP_SELF,'test') && ACCOUNT_CREATE_VALIDATION == 'true') include(DIR_WS_MODULES . FILENAME_DISPLAY_VALIDATION); ?> </form> This works perfecty in my test folder. But not in my main catalog. So i wonder if it has anything to do with some server settings or .htaccess settings (though i've tried to delete everything inside this file, without any luck at all.) I have also tried to use the application_top from the test server in my main catalog. Without success. So, does it ring a bell? All help is much appreciated. Regards Morten
  4. Alright, the testserver works, without problems. So it has to be some add ons. Can you please help me over the chat function on my webpage? Regards Morten
  5. Is that a version of Oscommerce? this one: osCommerce Online Merchant v2.2 RC2a Released ? Regards Morten
  6. Hm, i guess the red x just says that its required? I just changed it from "required" to the red "x". But, yes, its very strange indeed. This was bad news. But thanks for your help anyways.. Guess i just have to try all kinds of different things. The Image Required option is already set to True. But one thing. I have installed the Image Magic module. Can that affect the output? Regards Morten
  7. Maybe i should altso let you know that the validation code is inserted into my database without any issues. Thanks again, for your assistance. Regards Morten
  8. hm, it doesnt seems to change anything. Regards Morten
  9. By the way, i took the direct link from my javascript source, "www.site.net/validation_png.php?rsid=xxx&csh=xx" and tried to manually get the picture by placing the link in the browser. I got the error message: The picture “www.site.net/validation_png.php?rsid=xxx&csh=xx” contains errors, and can therefor not be shown. (In norwegian though, so i had to translate, im not quite sure what the original error is) Regards Morten
  10. that didn't help. I've double checked all files, and gone over the settings.. Tried a handful of combinations. Do you got any other suggestions? Thanks again for the help. Regards Morten
  11. Server OS: Linux 2.6.18-53.1.19.el5.028stab053.14 Thanks for the reply:) Regards Morten
  12. Hi, i got a problem with this module. It wont generate a picture at all. Im almost 100% sure that i've installed it correct. I did update all the php codes, ran the The MYSQL query and uploaded the arial font. link: http://pcdeler.net/create_account.php I have PHP 5.2.9 and Apache/2.2.11 GD Support enabled GD Version bundled (2.0.34 compatible) FreeType Support enabled FreeType Linkage with freetype FreeType Version 2.2.1 GIF Read Support enabled GIF Create Support enabled JPG Support enabled PNG Support enabled WBMP Support enabled XPM Support enabled XBM Support enabled All help is much appreciated. Regards Morten
  13. It works fine with aggregated items. Not with Itemized.. How can i fix this? Regards Morten
  14. This information is registered in orders_session_info: txn_signature = f8612c3862a9b19e6841931d9d73f935 orders_id = 198 payment = paypal payment_title = PayPal payment_amount = 1.00 payment_currency = NOK payment_currency_val = 1.00000000 sendto = 3 billto = 3 language = norwegian language_id = 4 currency = NOK currency_value = 1.00000000 firstname = xxxxx(name here) lastname = xxxxx(name here) content_type = affiliate_id = 0 affiliate_date = 0000-00-00 00:00:00 affiliate_browser = affiliate_ipaddress = affiliate_clickthroughs_id = 0 Do i need more information? Shouldn't this be enough? Regards Morten
  15. Hi people. I've installed the PayPal_Shopping_Cart_IPN_v3.1.5 and it works perfectly, with an exeption though. When the customer has not completed an PayPal order, he/her can access the order through the customer "panel". In the order history. But when i push the "Confirm Order" bottom i get this error at PayPal's website: Error Detected Some required information is missing or incomplete. Please correct your entries and try again. What can be the problem? Any help is much appreciated. Regards Morten