Jump to content

luv2roam

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. luv2roam

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Problem solved. I just realized that I need an images folder specifically for the sts_template. I was putting images in the wrong folder. But they have all worked until this table background problem. I'll have to figure that one out. But everything works now so that's good.
  2. luv2roam

    Easy question

    :blush: Um...oops. I just realized that I needed to make an images folder specifically for the sts_template. I was putting the images in the wrong folder. I think I'm slowly getting the hang of this. But other images worked in the other folder. Hmm, I'll have to ponder that one. In the mean time, I'll learn how to post under the correct topic!
  3. luv2roam

    Easy question

    Aaarg! I thought those suggestions would work for sure! ...But they didn't. What is over-riding it?
  4. luv2roam

    [contribution] Simple Template System (sts)

    I don't know if I'm a newbie or more of an oldbie. I haven't done much web stuff since the 90's so I'm kinda stuck in ancient html. This is all I want to do..I want to add a repeating background image to a table in my sts_template page. I've tried <table background="images/pic.gif"> and <table background-image: url('images/pic.gif')> Nothing works. I know this is insanely simple. What's the problem? Thanks.
  5. luv2roam

    Easy question

    I don't know if I'm a newbie or more of an oldbie. I haven't done much web stuff since the 90's so I'm kinda stuck in ancient html. This is all I want to do..I want to add a repeating background image to a table in my sts_template page. I've tried <table background="images/pic.gif"> and <table background-image: url('images/pic.gif')> Nothing works. I know this is insanely simple. What's the problem? Thanks. Sorry-I listed this in the wrong topic.
×