Jump to content

sebastien1970

Members
  • Content count

    83
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    sebastien lebau
  • Gender
    Male
  • Location
    quebec, canada
  • Interests
    web developing ( my own one ), scale modeling
  • Website
  1. hi!!.. i just instal the contribution http://addons.oscommerce.com/info/2202 product extra field. when istall as per the install guide and from a virgin Osc file it work Number 1 but i need to made one change and after that i got some error code message and these are located in the code added or modifie by the contriibution. i hope somebody can tell me witch code change to be able to work again. this is what i done after intalling the contribution i want to be able to left every search field empty to make a search but from the original osc if you do that you will receive a message " at least one field need.... " so... i remove the if code of this error message. and the result is... i receive this message Warning: Invalid argument supplied for foreach() in .....\catalog\advanced_search_result.php what is the best way to be able to do what i want?? if you need more detail don't hesitate to ask i'm not very sure of what i have to put here to get some help. yours sebastien
  2. sebastien1970

    what's the Default.php file

    i'm installing a contribution and the ask to change some code in the /catalog/default.php but i don't have and never had this file... somebody can tell me what is this file. the contribution is: http://addons.oscommerce.com/info/126/v,22 yours sebastien
  3. sebastien1970

    EXTRA field contribution.... houston i got a problem

    may be this will help.. it's the chapter 8 8. catalog/advanced_search_result.php Replace the following (approx on line 221): $from_str = "from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m using(manufacturers_id), " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c"; With: // START: Extra Fields Contribution // $from_str = "from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m using(manufacturers_id), " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c"; $from_str = "from (" . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS . " p2pef on p.products_id=p2pef.products_id) left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on m.manufacturers_id=p.manufacturers_id, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c"; // END: Extra Fields Contribution Replace the following (approx on line 266): $where_str .= "(pd.products_name like '%" . tep_db_input($keyword) . "%' or p.products_model like '%" . tep_db_input($keyword) . "%' or m.manufacturers_name like '%" . tep_db_input($keyword) . "%'"; With: // START: Extra Fields Contribution // $where_str .= "(pd.products_name like '%" . tep_db_input($keyword) . "%' or p.products_model like '%" . tep_db_input($keyword) . "%' or m.manufacturers_name like '%" . tep_db_input($keyword) . "%'"; $where_str .= "(pd.products_name like '%" . tep_db_input($keyword) . "%' or p.products_model like '%" . tep_db_input($keyword) . "%' or m.manufacturers_name like '%" . tep_db_input($keyword) . "%' or p2pef.products_extra_fields_value like '%" . tep_db_input($keyword) . "%'"; // END: Extra Fields Contribution yours sebastien
  4. sebastien1970

    EXTRA field contribution.... houston i got a problem

    thank you for the link www.w3schools.com i will study a lot and hope become a good PHP developer. but ... i would like to know about my problem... i don't develope the contribution EXTRA FIELD. and my VERY limited knowledge of php right now told me... cut and paste the info see what it will done and after understand the code. so i don't know WHERE they took the original code i have to find. in the contribution they say to find a specific one. ( it's the one i post in the previous message and replace it by the other one. but like you can see in MY file i don't have the EXACT spelling of what i'm supposed to get. so now to get the good thing working can you help me. it wil be VERY APPRECIATE. yours sebastien
  5. hi guy's!! the problem woth the contribution is: i download the version J... the lates one. ( but it's the same problem on any install procedure ) at the chapter 8 they ask to find $from_str = "from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m using(manufacturers_id), " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c"; around line 221 the problem is i dont' have this code in the catalog/advanced_search_result.php i have this one it's start at line 213 and END at line 223 $from_str = "from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m using(manufacturers_id) left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id"; if ( (DISPLAY_PRICE_WITH_TAX == 'true') && (tep_not_null($pfrom) || tep_not_null($pto)) ) { if (!tep_session_is_registered('customer_country_id')) { $customer_country_id = STORE_COUNTRY; $customer_zone_id = STORE_ZONE; } $from_str .= " left join " . TABLE_TAX_RATES . " tr on p.products_tax_class_id = tr.tax_class_id left join " . TABLE_ZONES_TO_GEO_ZONES . " gz on tr.tax_zone_id = gz.geo_zone_id and (gz.zone_country_id is null or gz.zone_country_id = '0' or gz.zone_country_id = '" . (int)$customer_country_id . "') and (gz.zone_id is null or gz.zone_id = '0' or gz.zone_id = '" . (int)$customer_zone_id . "')"; } $from_str .= ", " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c"; what i have to do whit this for the contribution work??? yours sebastien
  6. i install this contrib.. but got some error. like.. 1st the images doesn't go in the SUB folder. they stay in the manufacturer directory. 2nd when i go in my admin to add a product... at the top of the page i have this message i do exactly what you put in your ver 1.4. when i see the problem i read all thread before this one. i see your post of your categories.php. i copy it in mine and same problem. so what' the problem yours sebastien
×