Jump to content

jrd1mra

Members
  • Content count

    25
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    jrd1mra got a reaction from Broaraxia in Header Tags SEO   
    Hi, I installed this contribution and my shop runs STS. I have gone over the code edits twice and am still running into the same problem.
     
    The problem is that on my product_info pages the title tag is not being updated by Header Tags SEO. All of my other pages have been updated by HTSEO using teh fill tags or custom title updates.
     
    I just cant seem to get the product_info.php file to get updated. I tried filling the tag and tried manually writing a title through HTSEO backend. The header tags code is on the page in the same place as the code on all of the other pages. So I am lost as to why it will not work...
    When i run the test module for HTSEO this is the result I get:
     

    Missing File Error: Cannot find file D:/[path]/www/store/backend/includes/header_tags_seo_words.txt. Missing Code in File The Header Tags head code for the index.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_info.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_reviews.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_reviews_info.php file cannot be found. The Header Tags head code for the product_reviews_write.php file cannot be found. The Header Tags head code for the specials.php file cannot be found.
     
    1. the header_tags_seo.txt file, I could not find that anywhere in the installation... My other title tags filled fine w/o it however.
    2. The missing code errors... The code is on the pages I need it to be (index.php and product_info.php)
    3. This confuses me because as I said, using HTSEO to fill the index.php info is working just fine, but it is not working on the product_info.php
     
    Now I have a little bit of an odd set up in my shop... The index.php is actually the products_new.php code. In other words I just erased all the code from index.php and replaced it with the code from products_new.php BEFORE I installed HTSEO. I am assumiong this doesnt have anything to do with my problem since the code on index.php is pulling the titles from HTSEO.
     
    Can you think of why this problem with product_info.php is happening?
×