Jump to content
Latest News: (loading..)

jaybquick

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. I am curious about this as well. Any ideas? We want to make sure we can contact those who get declined and not have to login to Authorize.net to obtain that info. Thanks.
  2. jaybquick

    Official PayPal IPN Support Thread

    Fixed. I somehow put my currencies.php file from my admin side to my catalog side. That is what I get for juggling a database migration and doing mods at the same time. Once again solved a problem caused by me or something I changed, which is 99% of the time the case. Thanks again everyone.
  3. jaybquick

    Official PayPal IPN Support Thread

    UPDATE: I did some more trouble shooting and found that ANY paypal payment module has this issue. I am beginning to thing I have an issue with my currencies.php file. I rolled it back to original versions and previous back ups with no luck. If anyone can direct me to where my problem is, I would be extremely appreciative.
  4. jaybquick

    Official PayPal IPN Support Thread

    First off thanks for this wonderful contribution. I have one problem. On the checkout_confirmation.php page I get the following error. Fatal error: Call to undefined method: currencies->get_decimal_places() in /home/content/........./shop/catalog/includes/modules/payment/paypal_ipn.php on line 450 I am using PayPal IPN v2.3.4.6. I have spent hours and hours on this and can't figure out what is wrong. It worked until last thursday. I haven't changed anything in the store which is odd. I have found that all my problems occur after changing something. I am the only one who edits this site and I can't figure out what happened. If anyone can help me that would be great. Here is the chunk of code. Line 450 is 3rd line of code in this code (I separated it with spaces on each side). // BOF shipping & handling fix by AlexStudio if(MOVE_TAX_TO_TOTAL_AMOUNT == 'True') { $parameters['amount'] = number_format(($subtotal + $order->info['tax']) * $currencies->get_value($my_currency), $currencies->get_decimal_places($my_currency)); } else { // default $parameters['amount'] = number_format($subtotal * $currencies->get_value($my_currency), $currencies->get_decimal_places($my_currency)); $parameters['tax'] = number_format($order->info['tax'] * $currencies->get_value($my_currency), $currencies->get_decimal_places($my_currency)); } if ($order->content_type != 'virtual') { $parameters['shipping'] = number_format($order_total['ot_shipping'] * $currencies->get_value($my_currency), $currencies->get_decimal_places($my_currency)); } $parameters['handling'] = number_format($order_total['ot_loworderfee'] * $currencies->get_value($my_currency), $currencies->get_decimal_places($my_currency)); // EOF shipping & handling fix by AlexStudio Thanks again everyone. I don't post much because I find almost all my answers by searching, but I just can't find the same or similar problem anywhere else.
  5. jaybquick

    Manual Order Maker

    Hopefully someone can help me with my problem. I have spent most of today dissecting everything. I have order editor installed, state-country dropdown and the latest manual order maker installed as well. The problem I have is that ONLY when making orders manually the states NEVER come up right once the order maker brings me into the editor with a new order. It is fine if I edit an order that a customer made. I just never have the states come up when I make it manually. The problem I know lies with how the Manual Order Maker makes the order. I have browsed my database manually and the Manual Order Maker does not fill in the Zone_ID field in the order. So I need to know how to get the Manual Order Maker to fill this in the order. I have tried to no avail. PLEASE HELP this is my last resort. Thanks.
  6. jaybquick

    Enable/Disable categories contribution

    Been searching and looking for a solution to a porblem with the install of this mod into my store. Please help. I installed this mod twice and narrowed it down to one line in the index.php code that causes. Either that line in the mod is bad or, whatever it points to is messed up. Please help me pinpoint my issue. Thanks HERE IS THE LINE OF CODE CAUSING THE ISSUE (or pointing me to where the issue lies) Around line 200 in the mod, the last mod in the index.php file. // ################## Added Enable Disable Categorie ################# // $listing_sql = "select " . $select_column_list . " p.products_id, p.manufacturers_id, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id where p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p2c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'"; $listing_sql = "select " . $select_column_list . " p.products_id, p.manufacturers_id, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id left join " . TABLE_CATEGORIES . " c on c.categories_id = p2c.categories_id where c.categories_status = '1' and p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p2c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'"; HERE IS THE LINE OF CODE FROM MY ORIGINAL FILE I USE TO MAKE THE STORE WORK (but of course the mod doesn't work properly, you can see the category even if it is disabled. $listing_sql = "select " . $select_column_list . " p.products_id, p.manufacturers_id, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c where p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p2c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "'"; HERE IS THE ERROR MESSAGE I GET ON ANY PRODUCT PAGE. CATEGORIES WORK OK Thanks for any help you can give in advance. This was the install I did, seemed like the most recent full install. " Enable & Disable Categories 1.6.1.1 djenniex 2 Aug 2005"
  7. jaybquick

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    That FedEx fix did not fix it. Sorry for the second post I couldn't edit my post a 2nd time. Thanks Still need help.
  8. jaybquick

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    This is an awesome contribution. Thanks! However I am having a small problem. It does not give me quotes for FedEx in the order edit when creating a manual order. It only gives me USPS. I have searched and can't find a solution. Does anyone know how I can fix this??? EDIT: I already tried this -> FedEx fix for this Contribution
×