Jump to content

TheZag

Members
  • Content count

    55
  • Joined

  • Last visited

About TheZag

  • Birthday 06/14/1965

Profile Information

  1. Hello Spooks (and Steve!) after these ideas I finally succeded in let this great contribution works !!! Now... Spooks, as it is a long time I'm working on this issue... :blink: How may I know I've installed the last version??? (please be patience with my poor knowledge of mysql !) Thanks a lot!
  2. Sam... That was something like a joke... As it seems the contribution works for everybody but not me... I still have the red alert and the button to refresh is freezed. Any idea ?
  3. Does this contribution works ONLY for english site versions ??? :huh:
  4. <_< I uploaded the last 3.1 Nothing has changed for me, also, the button "Alternate View" is like locked... Doesn't work (I mean as a button).
  5. Sam, please, I did all installing 3.0 Nothing... I still have the red alert and the SID problem. How can I try to clearing cache & cookies ? Or do you mean in my browser ? Any other idea ? ... I need to cry a little...
  6. Thanks Sam! How can I delete the old SQL installation (I used the 2.9.1) ? I mean, how to delete tables it did ?
  7. PLEASE ! I think I changed all the tep_href_link... I tried Force Cookie Use... both as False and then as True... I tried Image Required as False and True... NOTHING ! I still have the lost SID red alert ! <_< If I check in Admin the page Who's On Line I can see myself, but ID is 0. Is this right ? I begin to think I probably have some problems with Database... I mean, how to check if it records the SID and then it gives it back ? What can I also check ??? I think to have installed the contribution in the right way... HELP!!! ----------------------- I put an .htaccess file inside include folder with this code: <Files *.php> Order Deny,Allow Deny from all </Files> Is it right ? Or is it wrong ? ----------------------
  8. Uhm :huh: Yes... FIRSTLY thank your suggestions ! :blush: Second because of this lost SID situation ! <_< ...And I also don't know anything about PHP !!! :lol: :rolleyes:
  9. About me, all my site is in https (also I don't know if is a totally ok solution). I think there is another "mistake" here probably... echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONTACT_US, '', 'SSL') . '">' . tep_image_button('button_update.gif', 'Refresh Image') . '</a>'; It not works for me. In this way yes, but moving the gif in the proper folder... echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONTACT_US, '', 'SSL') . '">' . tep_image_button(DIR_WS_IMAGES . 'button_update.gif', 'Refresh Image') . '</a>'; Is it right ?
  10. Thanks ! :rolleyes: Is it ok also in this way ? <?php echo tep_href_link(FILENAME_CREATE_ACCOUNT, '', 'SSL', true, true);?>
  11. Uhm... Probably I didn't understand how the lost of SID works... Anyway... the above mentioned code is this: <!-- // ************************************************ --> <!-- // BOF v2.9.1 Anti-Robot Reg mod by Richard Cranium --> <!-- // ************************************************ --> <!-- // Adds easy ability for customer to refresh --> <!-- // the verification challenge text, in the event --> <!-- // that it is difficult to read. --> <td width="5"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '5', '1'); ?></td> <?php if (DISPLAY_TEXT_REFRESH == 'true' && DISPLAY_BUTTON_REFRESH == 'false') { ?> <!-- // Display new text message with hyperlink to refresh image challenge --> <td class="main" width="100%" NOWRAP><span class="main">Digitare nell'ordine i caratteri che compaiono nel box grigio.<br/><i>Questo previene eventuali processi di automatismi da parte di male intensionati</i>.<br/>Please click <a href="account_edit.php"><b>HERE</b></a> to refresh the image.</span></td> <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> <!-- // Is the refresh button flag set? --> <?php } elseif (DISPLAY_TEXT_REFRESH == 'false' && DISPLAY_BUTTON_REFRESH == 'true') { ?> <td class="main" NOWRAP><span class="main"><?php echo ENTRY_ANTIROBOTREFRESHTEXT; ?></span></td> <!-- // Draw the "update" button and link it to the current form (password_forgotten.php) --> <!-- // You can replace the button art with anything you like. Just remember to place it in --> <!-- // the directory catalog/includes/languages/<your language>/images/buttons --> <!-- // Also be sure to change catalog/includes/languages/<your lang.>/account_validation.php --> <td class="main"> <?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '1', '1'); echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_EDIT, '', 'SSL') . '">' . tep_image_button('button_update.gif', 'Refresh Image') . '</a>'; ?></td> <?php } else { ?> <!-- // If neither hyperlink text display nor refresh button display flags are set --> <!-- // OR if both flags are set to "true", then display the standard text message --> :blink: A question: but the link I show in bold doesn't makes lost the SID ???
  12. Hello... I'm going mad looking to fix the SID problem... Please, this command has to be changed ? <base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_SERVER : HTTP_SERVER) . DIR_WS_CATALOG; ?>"> Thanks for help
  13. Thanks a lot for your support. How should I change if I have a link to another site ? I tried, but I have an error page bcause the link becomes like this https://www.MySite.com/https://www.LinkedSite.com ...?
  14. Probably I found what you was saying.... Sorry for my english... Anyway, in header.php I found many direct href="www.example.com/..." probably are these ? (SID lost issue?)
  15. I don't find any problem... BUT in account_edit I found this... $validation_images = tep_image_captcha('validation_png.php?rsid=' . $new_guery_anti_robotreg['session_id'] .'&csh='.uniqid(0)); Is this is correct ??? I don't find this function... I was working on tep_image to tep_image_original as I read at the beginning here.... Should it be that ?
×