Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

GaitedHorses

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Beverly
  1. GaitedHorses

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Ok got this part sorted out, not really sure what made it work, but is its now.... $tellafriendbox is still in the CODE of the page, but not showing up ON the page.. Beverly
  2. GaitedHorses

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Can you give me a hint as to how to check this? Beverly
  3. GaitedHorses

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Sorta,,,, the initial install is through the control panel with my host. h-sphere is the control panel, but at initial instal it gives you the option to upgrade, then it downloads and installs the upgrade from oscommerce.com. Or at least that is what it appears to do, the version is the osCommerce 2.2 Milestone 2 that is running now on my site. So I assumed it got it from the oscommerce.com server when told to upgrade... Are you thinking that was a false assumption? :blink: OH and BTW, how did you know it was not a stock version? Just curious. 1 more thing, the server has PHP Version 5.2.5 if that factors in... -- Beverly
  4. GaitedHorses

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Thanks Bill, On the Tell a Friend I am using $tellafriendbox which is what was on the original template and in the SYS User Manual. This Tell a Friend DID work before the install, or at least the box was there, did not check it. Box is no longer there, although the $tellafriendbox is. I have the E-Mail Options set to send, Took me 7 hours to install this and get it working, and now over 6 on these 2 details! LOL guess that is what I get for thinking I had it Whipped! -- Beverly
  5. GaitedHorses

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi, First thanks so much for this Template System, and all the continuing hard work you are doing to coach the inept (like me) through this! I have a new installation of osCommerce 2.2 Milestone 2 - fresh download. I have installed the Simple Template System (sts), got it working with the html I have put in there... Install I have up at this time BUT The system is not sending email to a customer or to the Store Owner (Me) The Tell a Friend is not working, and I did go in and check for it to work under the admin section. I am unsure if this is an issue with the STS or the initial install... Also wanted to add in Header Tags SEO contribution and felt sure I should address the above issues prior to doing so, but may as well ask: any issue I should be aware of with compatibility? -- Beverly
×