Jump to content

dubz99

Members
  • Content count

    44
  • Joined

  • Last visited

  1. OK well a little troubleshooting later and I have found when adding multiple products only the attributes for the first product do not come through correctly. So I am thinking it has something to do with the for loop in the shopping_cart.php file. I can post the code if anyone out there thinks they can help. Dubz
  2. Hello all, I have OTF 1.6 installed on two sites operating on the same VPS. Within the past week I have lost attributes being passed to the cart when a single product is added: ex: Not Working Page While on a page that contains multiple products being added the attributes come through fine?? ex: Working Page Nothing has changed on the pages affected within the given time period. Another note, I have an identical copy of this site that we use for developmental testing which has also been affected by these problems at the same time?? Could this be a server setting preventing this from working, if so what? TIA dubz
  3. Sounds like you have an error on the page, and error reporting is not on. A quick fix open /catalog/admin/index.php and add the following lines. Below <? Add: error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1); I believe that's the right code (I am doing it from memory). dubz
  4. dubz99

    Help with Option Type Feature v1.6

    Adam, I seem to having the same problem on my site as well. Reply back if you find the answer and I'll do the same. dubz
  5. dubz99

    Cron birthday problem

    To add some detail on the globals_on you can try adding the following to your .htaccess file in your public_html folder or public_html/catalog/ (public_html may named something else on your server), you may only need it in one but can't hurt to have it in both. This will turn on globals for PHP5 and PHP4 if you don't have access to the php.ini <ifmodule mod_php5.c> php_flag register_globals on </ifmodule> <ifmodule mod_php4.c> php_flag register_globals on </ifmodule> Hope this helps -dubz
×