Jump to content

goll

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by goll


  1. Hey guys,

     

    i am desperate and have tried everything :( i am using the migs payment module for commweb. the problem is that it gets all the way to checkout_confirmation.php but then doesnt forward onto the payment page (hosted on commweb's side of things) it simply displays the order successful page straight away.

     

    It is very unusual because i have another site using the exact same migs file etc: , exact same settings and it works great. And at one point i HAVE had it working on my second site, but now it has seem to have stop working. i have installed the credit class module , but this is also installed on site1 which works fine with it.

     

    Has anybody had any problems like this before with migs/commweb? I have searched all over the forums but cant seem to find something that matches my problem.

     

    Any help greatly appreciated,

    cheers

     

    dlyxzen

     

    Did you solve the problem, I am having the same problem too? Can you help please?


  2. Hi, I am new to this. I have installed the Migs CC payments module on my shop. When I go to make the payment and I have chosen Credit Card and then I hit continue, it refreshes the page and comes back to the Payments page.

     

    What needs to be changed?


  3. The second not showing could be down to it being not enabled, not installed properly or you have zones enabled and set this module to a particular zone

     

    I think I recall from my dev work you still have to select the checkbox if only one payment module is valid on a stock install

     

     

    Thanks Mark, I went and unchecked zones and both modules appeared.

     

    Even the credit card details showed.

     

    Thanks so much


  4. The second not showing could be down to it being not enabled, not installed properly or you have zones enabled and set this module to a particular zone

     

    I think I recall from my dev work you still have to select the checkbox if only one payment module is valid on a stock install

     

     

    Thanks Mark - I am trying to use BACS (Bank Transfer) and Credit Card (which is only a test module??)

     

    Is there anyway I can just get the customer to enter their credit card details, which is sent in an email, which I process manually?

     

    Appreciate your time


  5. I have two payment modules on my test site and I have this text come up under Payment Method on the Payment Information Page

    "This is currently the only payment method available to use on this order."

    When I try to continue the sale is says Please select a payment method for your sale.

     

    I am not sure what I have done wrong?

     

    Could someone help please???

×