Latest News: (loading..)

rjones@abnllc.com

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About rjones@abnllc.com

Profile Information

  • Real Name
    Rick Jones
  1. Joe, I am not an expert, but I do remember bumping into the same thing, I ended up deleting the "Featured" table and then ran a another sql to rebuild it. Once I did that I had more success. RJ
  2. Hello, I have just installed Featured Products v 1.6.5 on a store running STSv4.6 and am having a couple of issues but I think I can at least answer your question. If you installed things correctly in the Admin/Configuration list you will see "Featured", it is at the bottom of my list. You have to turn it "On" and "Off" here. You will then see under Admin/Catalog a "Featured Products". You add your products here. Hope that helped. Good Luck RJ
  3. Ok, I am making headway. I found the post on the flash movie, Bill Kellum post #4735. I copied the code box to a text file and named it "swfobject.js" I then created a flash folder and placed the file inside the flash folder. The path is mystore/includes/sts_templates/freeoscomm_061/flash/swfobject.js. I then copied this line of code to the sts_template.html "<script type="text/javascript" src="$templatedir/flash/swfobject.js"></script>". I then pasted this code in the index.php_0.html file inside the freeoscomm_061 folder where I want the movie to play. <td class="styleFlash"> <script type="text/javascript" src="$templatedir/flash/swfobject.js"></script> <div id="flashcontent">This text is replaced by the Flash movie. </div> <script type="text/javascript"> var so = new SWFObject("images/flash/your_flash_movie.swf", "movie", "763", "368", "8", "#ffffff"); so.write("flashcontent"); </script> </td> and finally I added a folder to my base images folder called flash and copied my flash movie to this folder..... I also renamed my flash movie to "your_flash_movie.swf" thinking that matched all the references. Any ideas as to why all I see is the code text I added to my index.php_0.html file when I view the store in a browser? Thanks for the help. RJ
  4. Ok, I am making headway. I found the post on the flash movie, Bill Kellum post #4735. I copied the code box to a text file and named it "swfobject.js" I then created a flash folder and placed the file inside the flash folder. The path is mystore/includes/sts_templates/freeoscomm_061/flash/swfobject.js. I then copied this line of code to the sts_template.html "<script type="text/javascript" src="$templatedir/flash/swfobject.js"></script>". I then pasted this code in the index.php_0.html file inside the freeoscomm_061 folder where I want the movie to play. <td class="styleFlash"> <script type="text/javascript" src="$templatedir/flash/swfobject.js"></script> <div id="flashcontent">This text is replaced by the Flash movie. </div> <script type="text/javascript"> var so = new SWFObject("images/flash/your_flash_movie.swf", "movie", "763", "368", "8", "#ffffff"); so.write("flashcontent"); </script> </td> and finally I added a folder to my base images folder called flash and copied my flash movie to this folder..... I also renamed my flash movie to "your_flash_movie.swf" thinking that matched all the references. Any ideas as to why all I see is the code text I added to my index.php_0.html file when I view the store in a browser? Thanks for the help. RJ
  5. Hello All, I hope someone can shed some light on this. I have installed Bill's STS 4.6 on a new site. A GREAT ADD ON! I am trying to customize the $content$ on the Home/Index page. I want to add a flash script to scroll through some product photos. So I thought great I will just configure STS index (which is on) I am using template number 061 that was included with the install. I have enabled all four STS modules on the admin side. I then added a new file to the content folder inside the freeoscommerce_template_061 folder. I named the new file index.php_0.html, (which I think is correct?) So the path is catalog\includes\sts_templates\freeosc_061\content\index.php_0.html. I thought that would load the new file on the home page in the content area, but it does not. I was thinking that I could add the html code to load the flash swf file inside the index.php_0.html file but I am obviously missing a couple of steps. If I move the index.php_0.html file up one level so it is in the freeosc_061 folder It loads as the home page, but when I drill down one level in the site it is still there and I need things to go back to the original content once you drill down. The site I am playing with is www.nebwaters.com. I have spent several hours looking through the forum and also gone through the STS 4.5.8 contribution from Chris Buchi support paper, Which helped me understand the logic better. But I am still missing something. Thank you in advance for any assistance.
  6. Hello, Thanks for helping. I am looking for a add-on (some way) that will allow me to turn the pricing off in my site. I am re-building my site and want to have the site up, with everything functioning but the pricing and the payment processing. So the add-on would basically make the site just an informational site while I make some revisions. Then once I have updated my pricing and product discriptions i want to be able to turn back on the pricing, have it show and then make the cart process payments. Any ideas for this newbee. Thanks Rick
  7. I just installed Fedex Module 2.07.2, when I go to check out, i get the following; "1054 - Unknown column 'products_ship_sep' in 'where clause' select products_id, products_price, products_tax_class_id, products_weight from products where products_id = '38' and products_ship_sep = '0' [TEP STOP]" I have to confess, I am new enought to all this that I don't have a clue what to do next. Thanks for the help from The Rookie Rick Jones