Jump to content

rainbowcatz

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

  1. rainbowcatz

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    I have the same problem. But when I removed the minimum purchase amount from admin panel, the error is gone and the check box appears in the checkout (payment info) page. But how can I set the minimum purchase amount? :blink:
  2. rainbowcatz

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    Hi, I've installed this contribution and everything runs well except the points redeemption box does not appear on the checkout payment page. I checked all the files again and the installation procedures, and the only error that I found is in the admin panel, I couldn't install the "points redeemptions" in the OT modules (but I can still sort the order). Whenever I click the "install" button, it just reloads the same page. Does anyone know how to fix it? Thanks a lot! :rolleyes:
  3. rainbowcatz

    ### POINTS AND REWARDS MODULE V1.00 ###

    I'm trying to install this mod for my online store and I've followed all the steps in the install file. But I've got the following problems: 1) When I run the redemptions.sql file, I got an error message: #1060 - Duplicate column name 'customers_shopping_points' I think this is just because this field already exists, so is it ignorable? 2) After all the install procedures, when I go to Admin/module, there is no "point redemptions" under order total. I've double checked the directory and the point_redemptions file is under catalog/includes/modules/order_total/ot_redemptions.php. Also, "Points/RewardsV2.1rc2a" is also NOT found under Admin/configuration But, "customer points", "pending points" and "referral points" are all successfully added to the Admin/customers. Does anyone know how to fix this problem? Thank you!
  4. rainbowcatz

    Installation Problem

    Sorry wrong post
  5. rainbowcatz

    Product Thumbnail Listing

    Thanks for your reply, Sam. I tried https://www.mywebsite.com/catalog/admin/pro...bnail_setup.php, but it ends up a blank page. I'm sure the product_thumbnail_setup.php file is under /catalog/admin/ directory, and I've logged into Oscommerce Admin page before running the setup. Did I miss any steps? Thanks again! Angela
  6. rainbowcatz

    Product Thumbnail Listing

    Thanks for making this contribution! It's awesome. But I've a similar problem. I follow all the steps and everything seems working except the last one. When I go to the setup page, there's nothing comes up.... I tried both www.mysite.com/catalog/admin/product_thumbnail_setup.php or https, but neither one works. Any suggestions? :huh: Thanks.
×