Jump to content
Latest News: (loading..)

Lord_Azure

Members
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

  1. Lord_Azure

    Can anyone help this situation

    I will look at my virus checker but I have done some digging of my own. It seems I have a problem with Jquery. If I bring up the java help console i get these errors on the front page jquery-2.2.3.min.js:3 Uncaught SyntaxError: Invalid or unexpected token jquery-ui-1.10.4.min.js:6 Uncaught SyntaxError: Invalid or unexpected token jquery.flot.min.js:7 Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined at jquery.flot.min.js:7 jquery.flot.time.min.js:7 Uncaught ReferenceError: jQuery is not defined at jquery.flot.time.min.js:7 jquery.js:5 Uncaught Error: jQuery should be loaded before CKEditor jQuery adapter. at jquery.js:5 at jquery.js:10 (index):25 Uncaught ReferenceError: $ is not defined at (index):25 (index):58 Uncaught ReferenceError: $ is not defined at (index):58 (index):85 Uncaught ReferenceError: $ is not defined at (index):85 (index):151 Uncaught ReferenceError: $ is not defined at (index):151 2(index):290 A parser-blocking, cross site (i.e. different eTLD+1) script, https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.11.1/jquery.min.js, is invoked via document.write. The network request for this script MAY be blocked by the browser in this or a future page load due to poor network connectivity. If blocked in this page load, it will be confirmed in a subsequent console message. See https://www.chromestatus.com/feature/5718547946799104 for more details. I also have another store and that one is working fine.
  2. Lord_Azure

    Can anyone help this situation

    Thnx Mr Phil tried that already. Its the same on Chrome, Edge and Explorer.
  3. Lord_Azure

    Can anyone help this situation

    I have a site that seems to work fine. The problem I have is with admin, its been fine up until yesterday. Graphs showing at the top, drop down menu working down the side and the CKEditor on the boxes. Today I come to put some more products on, and now the graphs have dissapeared and all the drop down menus are listed one after the other, and no CKEditor showing in any boxes. I thought it might have been just the google browser but I have tried it in Edge and Explorer and its the same on that. I thought then it would be the web site but I tried on another computer and it works fine, so its local to my laptop. I havent done any settings changes. Its just started happening today. I cant add any more products until its fixed. Please help.
  4. Lord_Azure

    New product banner

    That looks the exact type of thing I am looking for. However, not knowing scripting that well I would be no good at converting it to new products less than a month old. I thank you for your help.
  5. Lord_Azure

    New product banner

    Not sure if I am posting in the right place here, please move to where it should be. Does anyone have any idea if there is an add-on or script change. I am after a banner that appears next to a product in product_listing.php that says 'NEW' (I have created the image.) if the product is under a month old in the store.
  6. I get the following message when someone tries to 'Ad Product' to basket. Warning: unlink(images/temp/.) [function.unlink]: Is a directory in /home/www/yeoldebl/catalog/includes/application_top.php on line 374 Warning: unlink(images/temp/..) [function.unlink]: Is a directory in /home/www/yeoldebl/catalog/includes/application_top.php on line 374 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/yeoldebl/catalog/includes/application_top.php:374) in /home/www/yeoldebl/catalog/includes/functions/general.php on line 33 Any ideas? It adds it to the cart and customers are able to continue by going back, but I would like to sort this error out. Regards
×