Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

France

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    France Peetroons
  1. France

    Oscthumb

    Hello around 1 month ago, I've installed the contribution oscthumb, it was working perfectly until Friday. I saw that my websites were very slow (even those without oscommerce), so I was thinking that it was a problem by my host. The Saturday, the situation come back at normal but in the site with the oscommerce, no more thumbnails showed for any of the products. I've made no change since some days, so I can suppose it's not on my side. I contact the host, they don't see what can happen. Yesterday they change my site to a faster server, but no change. If I turn oscthumb on "off", then the pictures are displayed but of course without the oscthumb advantages. Any idea ? Thanks in advance
  2. Hello I've installed this contribution, all is working fine, excepted the insert of images in a product description. The image is well uploaded, but in the preview it's only a broken image who is showed. I've followed all the instructions and try all the solutions found in this topic, but no change ... Same for the addons newsletter (I've tried it in local and on a server with the same problem). I hope that someone can help me France
  3. France

    FCK WYSIWYG HTML editor

    Thank you, I'll look in the good support thread. :blush:
  4. France

    FCK WYSIWYG HTML editor

    Hello I've installed the contrib FCKeditor_1.2 all in one. It's works well but if I add an image in the descritpion of a product, it' s not shown (or in the newsletter where I've installed the addons too). The image is well uploaded and I can find it by browsing on the server, but in the preview I've only the "broken image icon" . I've search in this topic but don't seen what can be wrong ?Thanks in advance if you can help me (OS commerce v2.2 RC 2) France
×