Jump to content

Didgemandu

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Didgemandu

  1. Didgemandu

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Does anyone know how to enforce a minimum order amount in conjunction with Multi Vendor Shipping? This is almost the last major thing I need to do to my shop: www.pubshop.co.uk/catalog. Can anyone help please? Cheers Rob
  2. Didgemandu

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Hi, I'm having trouble with Free Shipping with Minimum Amount on MVS. I'm trying to get a specific vendor to ship free at a specific order amount but the module contained in the Contribution list for MVS is working off the global cart total and not the vendor total. I'm too green at this to see which bit of code affects that although I think it ought to be reasonably simple its just baffling me. Can anyone help? Cheers Didgemandu
  3. Didgemandu

    Featured Product Support v1.5.4

    A very quick look suggests that you don't need to put the $featuredbox in the middle column - it should be activiated automatically, I guess instead of the New Products box. So if you have taken the STS code out for the New Products Centre Box try putting that back in?
  4. Didgemandu

    Featured Product Support v1.5.4

    Have a look at the Featured Products Contribution list - I had a similar problem although not using STS - downloaded the "Used the featured.php now showing products from all nested subcategories" And uploaded the new featured.php and it worked fine! http://addons.oscommerce.com/info/651 Its about 3 from the top. Just copy over the featured.php. Check there isn't any changes for the file required by STS as well! Good Luck! Rob
  5. Didgemandu

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    I'm not using the Shipping Estimator but generally you might want to look at this: The text that is appearing is probably broken html being imorted by loginbox.php or estimate_shipping.php It looks like its part of either a link or an image tag <img etc or <a href etc Try and find the border=0> bit in either of those two files. Look at the source for the compiled web page and see if the "Get a shipping Quote" border="0"> stuff is repeated, once correctly and once incorrectly for example Just a thought on how I would approach looking at the problem. Didgemandu
  6. Didgemandu

    Featured Product Support v1.5.4

    Got it working! "Used the featured.php now showing products from all nested subcategories" addition to Featured Products. Works like a dream so far now! Rob
  7. Didgemandu

    Featured Product Support v1.5.4

    Fair point, I only meant I hadn't got STS installed, so didn't use the extra steps!
  8. Didgemandu

    Featured Product Support v1.5.4

    It would appear that on the main index it's not registering any products - I added the little contribution which puts the New Products box back if there are 0 featured and lo and behold up pops the new products which means that the system thinks there are no featured products on the main index.... strange! Any help appreciated!
  9. Didgemandu

    Featured Product Support v1.5.4

    Hi all, I'm having a problem - the Featured Products is not displaying in the main area - I installed version 161, non STS. When a category has sub cats that category will display any 'Featured Products' but not the main index. Wierd. Can't figure out why. It seems to me that the Index page is updated correctly otherwise the sub cats wouldn't display at all. Also the left column wouldn't display either! Must be to do with the logic in featured.php in catalog/includes/modules but I don't know enough about it to figure out why! Anybody help with this? Cheers Didgemandu
  10. Didgemandu

    Missing data in product edit

    Sorry, I posted this as a new topic - didn't mean to! Have re-posted in the Multi Vendor topic. Link to this question in Multi Vendor topic! Didgemandu
  11. Didgemandu

    Missing data in product edit

    Hi all, I am in awe of this contribution. its exactly, to the letter, what I wanted! However, I do have a problem - when editing a product the products_price and vendors_prod_id are coming up blank even if I have inserted the information before, and it displays! Very strange! Can anyone help? Oh and to clarify, if I update the product it is overwriting blank information to the database - hence meaning having to enter the product price every time I edit the product details - something which at this early stage in the game I am finding I am doing a fair bit! I think its going to be something simple - like the order the variables are specified in: (code from the MVS install package) //MVS start Many additions here, the order they are listed is very important, all new fields have vendor or vendors in the name (ie, "p.vendors_product_price,") if (isset($HTTP_GET_VARS['pID']) && empty($HTTP_POST_VARS)) { $product_query = tep_db_query("select pd.products_name, pd.products_description, pd.products_url, p.products_id, p.products_quantity, p.products_model, p.vendors_prod_id, p.products_image, p.products_price, p.vendors_product_price, p.products_weight, p.vendors_prod_comments, p.products_date_added, p.products_last_modified, date_format(p.products_date_available, '%Y-%m-%d') as products_date_available, p.products_status, p.products_tax_class_id, p.vendors_id, p.manufacturers_id from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['pID'] . "' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); $product = tep_db_fetch_array($product_query); //MVS end I have the header tags seo contribution installed also - this is my current version of this line: //MVS start Many additions here, the order they are listed is very important, all new fields have vendor or vendors in the name (ie, "p.vendors_product_price,") /*** Begin Header Tags SEO ***/ if (isset ($HTTP_GET_VARS['pID']) && (!$HTTP_POST_VARS) ) { $product_query = tep_db_query("select pd.products_name, pd.products_description, pd.products_head_title_tag, pd.products_head_desc_tag, pd.products_head_keywords_tag, pd.products_url, p.products_id, p.products_quantity, p.products_model, p.products_image, p.vendors_product_price, p.products_weight, p.vendors_prod_comments, p.products_date_added, p.products_last_modified, date_format(p.products_date_available, '%Y-%m-%d') as products_date_available, p.products_status, p.products_tax_class_id, p.vendors_id, p.manufacturers_id from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['pID'] . "' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); $product = tep_db_fetch_array($product_query); /*** End Header Tags SEO ***/ //MVS end Hope somebody can help! Cheers Didgemandu
  12. Didgemandu

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Hi all, Apologies - miss posted this as a new topic rather than a question in the Multi Vendor Topic, sorry! I am in awe of this contribution. its exactly, to the letter, what I wanted! However, I do have a problem - when editing a product the products_price and vendors_prod_id are coming up blank even if I have inserted the information before, and it displays! Very strange! Can anyone help? Oh and to clarify, if I update the product it is overwriting blank information to the database - hence meaning having to enter the product price every time I edit the product details - something which at this early stage in the game I am finding I am doing a fair bit! I think its going to be something simple - like the order the variables are specified in: (code from the MVS install package) //MVS start Many additions here, the order they are listed is very important, all new fields have vendor or vendors in the name (ie, "p.vendors_product_price,") if (isset($HTTP_GET_VARS['pID']) && empty($HTTP_POST_VARS)) { $product_query = tep_db_query("select pd.products_name, pd.products_description, pd.products_url, p.products_id, p.products_quantity, p.products_model, p.vendors_prod_id, p.products_image, p.products_price, p.vendors_product_price, p.products_weight, p.vendors_prod_comments, p.products_date_added, p.products_last_modified, date_format(p.products_date_available, '%Y-%m-%d') as products_date_available, p.products_status, p.products_tax_class_id, p.vendors_id, p.manufacturers_id from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['pID'] . "' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); $product = tep_db_fetch_array($product_query); //MVS end I have the header tags seo contribution installed also - this is my current version of this line: //MVS start Many additions here, the order they are listed is very important, all new fields have vendor or vendors in the name (ie, "p.vendors_product_price,") /*** Begin Header Tags SEO ***/ if (isset ($HTTP_GET_VARS['pID']) && (!$HTTP_POST_VARS) ) { $product_query = tep_db_query("select pd.products_name, pd.products_description, pd.products_head_title_tag, pd.products_head_desc_tag, pd.products_head_keywords_tag, pd.products_url, p.products_id, p.products_quantity, p.products_model, p.products_image, p.vendors_product_price, p.products_weight, p.vendors_prod_comments, p.products_date_added, p.products_last_modified, date_format(p.products_date_available, '%Y-%m-%d') as products_date_available, p.products_status, p.products_tax_class_id, p.vendors_id, p.manufacturers_id from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['pID'] . "' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); $product = tep_db_fetch_array($product_query); /*** End Header Tags SEO ***/ //MVS end Hope somebody can help! Cheers Didgemandu
  13. Didgemandu

    Multiple Shipping Tables by Manufacturer

    I'm a donkey! Just re-read the MVS information (properly this time!). MVS is what I need. Gonna start doing the install (sweating over it but we will give it a shot!!!) So, in short ignore my question!! Cheers Didgemandu
  14. Hi Don't suppose anybody can help me with getting this module working? Its perfect for me, exactly what I want but I can't get it working! (I am planning on adding more than just 2 tables though! I use about 10 suppliers who all ship products individually and charge different shipping rates dependent on number of products, order total and other things! http://addons.oscommerce.com/info/3498 Cheers Didgemandu
×