Latest News: (loading..)

Slkrz

Members
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

About Slkrz

Profile Information

  • Real Name
    Christopher Goh
  1. Hi guys, I recently tried this contrib found here: Customised New Products of the Month And I found that while it works great, I can't duplicate my products any more... If I use 'Copy To' and choose to duplicate the product, I get this error msg: I've already asked the contributor for help, but I figured since there wasn't a support thread on this, I'd set one up as well... See if anyone else can help... Can someone help me take a look? Thanks!
  2. Update: I found that although the admin panel states that the file was uploaded successfully, it isn't... I actually have to use my FTP program to manually upload it into the images folder.. Anyone have any ideas why?
  3. Alright.. so I tried to resolve the problem with FCK editor, and things got worse instead, so I just decided to fall back on my older files, removed the catalog and reuploaded all the files from an older beta site without FCKeditor... but now, I can't seem to be able to upload any pictures, it'll just show a broken picture link... I'm on the default product description page btw... not using FCKeditor, but this is what happened AFTER I reloaded my site files... Can anyone help???
  4. Anyone know what's wrong? I really need to get this done soon...
  5. I'm trying to install FCKeditor and I got this after I did all the steps... That error appears where my products description box should be.. I've already checked the code on line 541, and this is what I have.. <tr> <td class="main" valign="top"><?php if ($i == 0) echo TEXT_PRODUCTS_DESCRIPTION; ?></td> <td><table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td class="main" valign="top"><?php echo tep_image(DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES . $languages[$i]['directory'] . '/images/' . $languages[$i]['image'], $languages[$i]['name']); ?> </td> <td class="main"><?php echo tep_draw_fckeditor('products_description[' . $languages[$i]['id'] . ']','600','300',(isset($products_description[$languages[$i]['id']]) ? stripslashes($products_description[$languages[$i]['id']]) : tep_get_products_description($pInfo->products_id, $languages[$i]['id']))); ?></td> </tr> </table></td> </tr> In the help file, it says to add a directory named: userfiles to my root, so I put one into mywebhost/userfiles... however, there's also another one at mywebhost/catalog/userfiles... so which one is the one I should use in my config file? I currently put it like this.. $Config['Enabled'] = true; // Change this into: $Config['Enabled'] = true; // Path to user files relative to the document root. $Config['UserFilesPath'] = '/catalog/userfiles/'; //Change this into: $Config['UserFilesPath'] = 'http://www.yourdomain.com/webshop/userfiles/'; the oscommerce/userfiles/ of course is depending on where (folder) you installed oscommerce // Fill the following value it you prefer to specify the absolute path for the // user files directory. Useful if you are using a virtual directory, symbolic // link or alias. Examples: 'C:\\MySite\\userfiles\\' or '/root/mysite/userfiles/'. // Attention: The above 'UserFilesPath' must point to the same directory. $Config['UserFilesAbsolutePath'] = 'c:/mywebhost/userfiles/'; //Change this into: $Config['UserFilesAbsolutePath'] = '/yourdomain.com/public_html/webshop/userfiles/'; //Just open your include/configure.php and copy the path from: DIR_FS_CATALOG and add /userfiles/ after it. Can anyone help with the error? I have no idea what's causing it...
  6. Just posting this up here if anyone's been looking for this edit, I managed to change the weight unit that appears on your checkout_shipping.php from lb(s) to kg(s)... It's just a simple edit.. Go to catalog/includes/modules/shipping/mzmt.php... Near Line 52.. 'module' => constant('MODULE_SHIPPING_MZMT_GEOZONE_' . $this->delivery_geozone . '_TEXT_TITLE') . ' (' . $combined_quote_weight . ' lb(s))', Just swap the lb(s) to kg(s) and that should do the trick...
  7. Hi guys, I'm a bit confused about these two modules... I recently installed the international zone contribution and it works fine. The thing is, when I try to edit the table rates, I can only choose my local zone or the international zone. Does this mean I can only set the pricing for only one zone? Plus, for zone rates, it's still stuck at just the default zone 1, which is US,CA.. So which one will my cart use? I need a shipping module that ships by weight, preferably with the table rates, one set for my local zone, another for my international zone.. How do I go about setting this up?