Jump to content

allstarlab

Members
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Stephen
  1. allstarlab

    authorize net Aim FED UP!

    have another site i installed zencart on, the AIM module works beautifully with no problems or errors and the easiest setup with more functionality. I didnt have to make any chnages to the Authnet admin eithier. Im not a programmer, but why does OSC have so many difficulties when they both use php? im scrapping osc
  2. allstarlab

    add google checkout to payment page

    how do I alter this to make the google checkout button be displayed in the payment options. I can get the button to show with this code <?php // ** GOOGLE CHECKOUT ** // Checks if the Google Checkout payment module has been enabled and if so // includes gcheckout.php to add the Checkout button to the page if (defined('MODULE_PAYMENT_GOOGLECHECKOUT_STATUS') && MODULE_PAYMENT_GOOGLECHECKOUT_STATUS == 'True') { include_once('googlecheckout/gcheckout.php'); } // ** END GOOGLE CHECKOUT ** ?> but it errors when i click on it and says must select payment method, the only palce i can out it is at the top right corner and it works fine. the code below is cutting out of the payment page, but when i remark it out or change it, i get errors all over the place. <?php // ** GOOGLE CHECKOUT ** // Skips Google checkout as a payment option on the payments page since that option // is provided in the checkout page $selection = $payment_modules->selection(); for($i=0, $n=sizeof($selection); $i<$n; $i++) { if($selection[$i]['id'] == 'googlecheckout') { array_splice($selection, $i, 1); break; } } // ** END GOOGLE CHECKOUT ** if (sizeof($selection) > 0) { ?> any genius php guru out there that can help me out a little on this one? Thanks
  3. allstarlab

    Authnet Sim problems

    My problem is, we do not want to use AIM and store customers credit information. we do not want the customer inputing his credit card info directly on our site. Thats why we want to use SIM so it stores that information on authorize.net. My problem is the order is not being placed in osc. i get to the reciept page, i enter credit card info and it process it, i get an email with the details. after processing it returns me to the login screen. i have the check_out process in both fields for relay and response. anything else i get an error "invaild response link url". I tried the AIM just to see and it does the same thing. everything in here is more directed to workarounds not using SIM. all the post i have read on here i have tried, no seem to work properly for me. WHERE IS THE EASY BUTTON?? any ideas on how to get it to post properly in SIM and return the the checkout success page?
  4. Here is the code in the footer, right now the header is red background with white font, i want to change the background to a dark purple, or black with green font, and maybe the size as well. this is the code that was changed in header.php and i uploaded the sql file. nothing in the sql indicates that it controls the background or font. any genius know how to make this work the way I need it too. <?php if (isset($HTTP_GET_VARS['error_message']) && tep_not_null($HTTP_GET_VARS['error_message'])) { ?> <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr class="headerError"> <td class="headerError"><?php echo htmlspecialchars(urldecode($HTTP_GET_VARS['error_message'])); ?></td> </tr> </table> <?php } if (SCROLL_MARQUEE == 'true') { ?> <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr class="headerError"> <td class="headerError"><marquee scrollamount=3><?php echo TEXT_TO_DISPLAY; ?></marquee></td> </tr> </table> <?php } if (isset($HTTP_GET_VARS['info_message']) && tep_not_null($HTTP_GET_VARS['info_message'])) { ?> <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr class="headerInfo"> <td class="headerInfo"><?php echo htmlspecialchars($HTTP_GET_VARS['info_message']); ?></td> </tr> </table> <?php }
  5. paypal standard works fine, when i enable paypal express it hangs on checkout conformation. all options are set and configured. using the latest release of oscommerce. do i have to install the pay pal wpp contribution from paypal to make this work? any ideas whats causing this
  6. allstarlab

    responsehandler problem

  7. allstarlab

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    I pasted the wrong code earlier. that was fixed! this is the problem i am having. i must be missing something, everything else works so far except this. anyone help? Please?? Authorization: Basic XXXXXX:XXXXXX Content-Type: application/xml;charset=UTF-8 Accept: application/xml;charset=UTF-8 X-Origin-IP: XML We Received: HTTP/1.1 500 Date: Wed, 02 Jul 2008 13:57:54 GMT Server: Apache Set-Cookie: cookie_test=please_accept_for_session; expires=Fri, 01 Aug 2008 13:57:54 GMT; path=/catalog/; domain=allstarlab.com Connection: close Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html Shopping cart not obtained from session.
  8. allstarlab

    responsehandler problem

    A customer can go checkout through google checkout, everything seems to be working. but when an order is placed i get an error from google regarding the api callback, i have double checked this and triple check it. the url is correct but im still getting this message when i do a test XML We Sent: Authorization: Basic XXXXXX:XXXXXX Content-Type: application/xml;charset=UTF-8 Accept: application/xml;charset=UTF-8 X-Origin-IP: XML We Received: HTTP/1.1 404 Not Found Date: Wed, 02 Jul 2008 13:46:01 GMT Server: Apache Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1 <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN"> <HTML><HEAD> <TITLE>404 Not Found</TITLE> </HEAD><BODY> <H1>Not Found</H1> The requested URL /googlecheckout/responsehandler.php was not found on this server.<P> <P>Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. <HR> <ADDRESS>Apache/1.3.33 Server at www.allstarlab.com Port 443</ADDRESS> </BODY></HTML> I don't get it !
  9. allstarlab

    Header Tags SEO

    after installed header tags seo files, everything is working so far untill i clicked the (page control) i get this error 1146 - Table 'all0814302384126.TABLE_HEADERTAGS' doesn't exist select * from TABLE_HEADERTAGS [TEP STOP] I can not seem to find where this error is coming from. Any ideas? Thanks in advance!
  10. allstarlab

    Installed header tags / error in catalog

    Now i'm getting this 1146 - Table 'all0814302384126.TABLE_HEADERTAGS' doesn't exist select * from TABLE_HEADERTAGS [TEP STOP] I found the catagories file that was not quite right and fixed it, at the bottom where it says header tags seo is where im getting the error
  11. This is the original admin/catagories.php file , im getting ( Parse error: parse error, unexpected '}' in /home/content/a/l/l/allstar35215/html/catalog/admin/categories.php on line 827 ) $languages = tep_get_languages(); for ($i=0, $n=sizeof($languages); $i<$n; $i++) { echo tep_draw_hidden_field('products_name[' . $languages[$i]['id'] . ']', htmlspecialchars(stripslashes($products_name[$languages[$i]['id']]))); echo tep_draw_hidden_field('products_description[' . $languages[$i]['id'] . ']', htmlspecialchars(stripslashes($products_description[$languages[$i]['id']]))); echo tep_draw_hidden_field('products_url[' . $languages[$i]['id'] . ']', htmlspecialchars(stripslashes($products_url[$languages[$i]['id']]))); } echo tep_draw_hidden_field('products_image', stripslashes($products_image_name)); echo tep_image_submit('button_back.gif', IMAGE_BACK, 'name="edit"') . ' '; if (isset($HTTP_GET_VARS['pID'])) { echo tep_image_submit('button_update.gif', IMAGE_UPDATE); } else { echo tep_image_submit('button_insert.gif', IMAGE_INSERT); } echo ' <a href="' . tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, 'cPath=' . $cPath . (isset($HTTP_GET_VARS['pID']) ? '&pID=' . $HTTP_GET_VARS['pID'] : '')) . '">' . tep_image_button('button_cancel.gif', IMAGE_CANCEL) . '</a>'; ?></td> </tr> </table></form> <?php } } else { ?>(here is the line) Here is the edited catagories.php file after installing the header_tags_seo <?php /* Re-Post all POST'ed variables */ reset($HTTP_POST_VARS); while (list($key, $value) = each($HTTP_POST_VARS)) { if (!is_array($HTTP_POST_VARS[$key])) { echo tep_draw_hidden_field($key, htmlspecialchars(stripslashes($value))); } /*** Begin Header Tags SEO ***/ $languages = tep_get_languages(); for ($i=0, $n=sizeof($languages); $i<$n; $i++) { echo tep_draw_hidden_field('products_name[' . $languages[$i]['id'] . ']', htmlspecialchars(stripslashes($products_name[$languages[$i]['id']]))); echo tep_draw_hidden_field('products_description[' . $languages[$i]['id'] . ']', htmlspecialchars(stripslashes($products_description[$languages[$i]['id']]))); echo tep_draw_hidden_field('products_head_title_tag[' . $languages[$i]['id'] . ']', htmlspecialchars(stripslashes($products_head_title_tag[$languages[$i]['id']]))); echo tep_draw_hidden_field('products_head_desc_tag[' . $languages[$i]['id'] . ']', htmlspecialchars(stripslashes($products_head_desc_tag[$languages[$i]['id']]))); echo tep_draw_hidden_field('products_head_keywords_tag[' . $languages[$i]['id'] . ']', htmlspecialchars(stripslashes($products_head_keywords_tag[$languages[$i]['id']]))); echo tep_draw_hidden_field('products_url[' . $languages[$i]['id'] . ']', htmlspecialchars(stripslashes($products_url[$languages[$i]['id']]))); } /*** End Header Tags SEO ***/ } echo tep_draw_hidden_field('products_image', stripslashes($products_image_name)); echo tep_image_submit('button_back.gif', IMAGE_BACK, 'name="edit"') . ' '; if (isset($HTTP_GET_VARS['pID'])) { echo tep_image_submit('button_update.gif', IMAGE_UPDATE); } else { echo tep_image_submit('button_insert.gif', IMAGE_INSERT); } echo ' <a href="' . tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, 'cPath=' . $cPath . (isset($HTTP_GET_VARS['pID']) ? '&pID=' . $HTTP_GET_VARS['pID'] : '')) . '">' . tep_image_button('button_cancel.gif', IMAGE_CANCEL) . '</a>'; ?></td> </tr> </table></form> <?php } } else { ?> (here it is again, whats the difference?) Anyone see something I don't?
  12. allstarlab

    google checkout greyed out

    installed google checkout everything seemed to be working, i clicked on the googlecheckout before i setup the sandbox. i recieved an error on the page. i setup the sandbox. Now my google checkout button is greyed out, below it says not available for these items? any suggestions? i having going nuts with this one
×