Jump to content

Tom14

Members
  • Content count

    43
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Thomas
  • Gender
    Male
  • Location
    Germany
  1. Tom14

    Header Tags SEO

    No problem. I merged the two files with WinMerge till the positions with the languages...Thank you, anyway.
  2. Tom14

    Header Tags SEO

    I removed the line just as you said. It's still the same... :(
  3. Tom14

    Header Tags SEO

    Jack, I changed the line but it is as before. None of these tags are filled.
  4. Tom14

    Header Tags SEO

    Jack, I think there is no problem. When I run the test routine e. g. the following information is displayed: languages in the Header Tags table are: 2 ( German ).
  5. Tom14

    Header Tags SEO

    Hi Jack. As I stated earlier I have a litte problem in the admin section. I have now identified the problem in the header_tags_fill_tags because I got everytime the message: No products has been filled. When I use the file from V3.3.0 where we have both languages (All and the native one..in this case German) I can fill only the tags when I dot the All language. By German nothing happens. As I upgraded to V3.3.2 I have only the choice for German and of course nothing happens when I dot German as before. I think there anything wrong with the language ID? Or what is your assumption and do have you a solution for me? Br Thomas
  6. Tom14

    Header Tags SEO

    Thanks a lot both. Now I'm sure that the header_tags file was the guilty one. Version <=3.3.0 works for me Version > 3.3.1 doesn't works. I'm will check this deeper but on the other hand if you have the "quicker" solution means you know in which line...you're welcome here... :thumbsup: @@John Yes, sometimes I still only wondering... :)
  7. Tom14

    Header Tags SEO

    When I take out following from the product_info: <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) { require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); } else { ?> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>"> <title><?php echo TITLE; ?></title> <?php } /*** End Header Tags SEO - oscommerce-solution.com ***/ ?> and: pd.products_head_sub_text from the $product_info_query and: replace this: <p><?php echo HTS_Highlight(stripslashes($product_info['products_description']), $header_tags_array['keywords']); ?></p> with the old one: <p><?php echo stripslashes($product_info['products_description']); ?></p> then the tax in the left corner disappear.. Can you make sense of something??
  8. Tom14

    Header Tags SEO

    Yes, it is a pre-2.3 shop. I think there was a little mistake in understanding. If I take the original file (from back then 2006) then the tax disapear in the left corner. Only with the files of the Header Tags it is shown but I'm pretty sure that this happend by the last two updates. I made for any months the update till 3.2.6 and it worked but now in the last days I updated till 3.3.2.1 and now I have the problem. Another problem is in the admin section that the Fill Tags don't work but this I will check more in the next days.
  9. Tom14

    Header Tags SEO

    Thanks for the quick answer. I already replaced the product_info, index .....and also several files with older ones before I now was written in the forum. I know that your time is limited... ;-) but nothing helps. The tax_info comes from the info beneath the prices for each product. It's required in our laws. I just replaced the product_info with a still older one..no sucess. Do you have any idea?
  10. Tom14

    Header Tags SEO

    Hi Jack. Since I had updated the last versions I have a problem with the tax info. I tried to fix it without success. Please take for example a look at: http://www.unitraders.de/bwt-anschlussmodul-34-ohne-druckminderer-p-638.html Every product shows now a duplicate from the tax info "[inkl. 19% MwSt zzgl. Versandkosten]" />" in the top left which normally stands under the price. Thanks. Br Thomas
  11. Tom14

    [add-on] Discount Code (support)

    Hello. In the admin overview the orders are doesn't count, isn' it? I tried several adjustments with orders but der counter shows zero. Can anybody confirm that? Thanks Regards
  12. Tom14

    Automatically send data feed to Froogle

    You are right, Jack. I forgot an ID tag.... Thank once again.
  13. Tom14

    Automatically send data feed to Froogle

    Jack I get following error: : SQL error Unknown column 'DEFAULT_LANGUAGE_ID' in 'where clause'| catInfo = SELECT categories.categories_id AS curCatID, categories.parent_id AS parentCatID, categories_description.categories_name AS catName FROM categories, categories_description WHERE categories.categories_id = categories_description.categories_id AND categories_description.language_id = DEFAULT_LANGUAGE_ID 'I tried the solution with the languages few pages before without success. Do you can help me?.. Thanks.
  14. Tom14

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Ok. It's working now. Thanks. I meant the alternate option in the Configuration -- Google XML Sitemap menu, but now I don't need it anymore because it works with the standard. A small problem is still that now all xml files are filled although in menu option are the options false marked... Write sitemapproducts.xml Generated Google Product Sitemap Successfully Write sitemapcategories.xml -- set to false on configuration Generated Google Category Sitemap Successfully Write sitemapmanufacturers.xml -- set to false on configuration Generated Google Manufacturers Sitemap Successfully Write sitemapspecials.xml -- set to false on configuration Generated Google Specials Sitemap Successfully Write sitemapindex.xml Generated Google Sitemap Index Successfully
  15. Tom14

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hi Robert, it's me again. I have a question about the Google Sitemap SEO in combination with SEO URL 5 by FWR Media. My Url in the shop looks like: www.xx.de/alpha-vogt-filterelement-fuer-av-16-av-88v-av-88top-34114-p-634.html BUT in the sitemapproducts.xml like(with "standard" option): www.xx.de/product_info.php?products_id=634 Any solution to settle this problem? I try to set the "alternate" option but then I get an error. Thanks. Thomas
×