Jump to content

isabellaspassion

Members
  • Content count

    21
  • Joined

  • Last visited

  1. isabellaspassion

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    Leslie, Thank you, Thank you, Thank you! I found with your help! It was in 'checkout process.php' If you want, pm me and I'll send you a gift for your assistance :) Much appreciated
  2. isabellaspassion

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    Hi does anyone have an idea where I should look if the invoices and packing slips are not showing the products name and model#. It is not 'grabbing' them from the database? But it still 'grabs' everything else including the customers name and address, invoice number, invoice total,shipping etc I am at a loss and I have just received my second sale on this live site! Had it all working fine before? :( Any thoughts? Many thanks in advance!
  3. isabellaspassion

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    OK, I have checked and the problem of not showing the products occurs in any payment type including 'bank transfer' 'post a check or money order' 'will phone with credit card' So regardless of how the customer pays the items bought are not showing on the packing slip, invoice, etc. Everything else on the invoice looks fine and looks great. Also importantly, the dummy orders I made prior to installing this addon did show the items in the non html, very basic invoices and emails....? So the only thing I can deduct from this is the addon is not collecting the information from the database. I have not modified the database other than installing scripts for various mods. Help!!
  4. isabellaspassion

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    Thanks for getting back to me quickly. I do not have paypal nor the module installed...?
  5. isabellaspassion

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    Hi, Help! I have just got my first order but can't see what they want to buy as the invoicing, packing slip and edit orders section admin do not show any products!! All of the invoices either emailed to customer, printed off or looked at in admin it shows everything except for the products. Shows the total and the header line but no product descriptions Can you help me please, I am stumped? In admin\orders.php I have the following in the area I think is relevant.... <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr class="dataTableHeadingRow"> <td class="dataTableHeadingContent" colspan="2"><?php echo TABLE_HEADING_PRODUCTS; ?></td> <td class="dataTableHeadingContent"><?php echo TABLE_HEADING_PRODUCTS_MODEL; ?></td> <td class="dataTableHeadingContent" align="right"><?php echo TABLE_HEADING_TAX; ?></td> <td class="dataTableHeadingContent" align="right"><?php echo TABLE_HEADING_PRICE_EXCLUDING_TAX; ?></td> <td class="dataTableHeadingContent" align="right"><?php echo TABLE_HEADING_PRICE_INCLUDING_TAX; ?></td> <td class="dataTableHeadingContent" align="right"><?php echo TABLE_HEADING_TOTAL_EXCLUDING_TAX; ?></td> <td class="dataTableHeadingContent" align="right"><?php echo TABLE_HEADING_TOTAL_INCLUDING_TAX; ?></td> </tr> <?php for ($i=0, $n=sizeof($order->products); $i<$n; $i++) { echo ' <tr class="dataTableRow">' . "\n" . ' <td class="dataTableContent" valign="top" align="right">' . $order->products[$i]['qty'] . ' x</td>' . "\n" . ' <td class="dataTableContent" valign="top">' . $order->products[$i]['name']; if (isset($order->products[$i]['attributes']) && (sizeof($order->products[$i]['attributes']) > 0)) { for ($j = 0, $k = sizeof($order->products[$i]['attributes']); $j < $k; $j++) { echo '<br><nobr><small> <i> - ' . $order->products[$i]['attributes'][$j]['option'] . ': ' . $order->products[$i]['attributes'][$j]['value']; if ($order->products[$i]['attributes'][$j]['price'] != '0') echo ' (' . $order->products[$i]['attributes'][$j]['prefix'] . $currencies->format($order->products[$i]['attributes'][$j]['price'] * $order->products[$i]['qty'], true, $order->info['currency'], $order->info['currency_value']) . ')'; echo '</i></small></nobr>'; } }
  6. isabellaspassion

    FCK WYSIWYG HTML editor

    Hi DR. SPOOKS, Ok, I did all that but still didn't work..... I have tried /osc/.... as I don't have catalogs... I have pasted below my config file :( Am sure it is just a little error but am trying to get my head around file paths and such. Your help would be greatly appreciated! // SECURITY: You must explicitly enable this "connector". (Set it to "true"). // WARNING: don't just set "$Config['Enabled'] = true ;", you must be sure that only // authenticated users can access this file or use some kind of session checking. $Config['Enabled'] = true ; // Path to user files relative to the document root. $Config['UserFilesPath'] = '/osc/userfiles/' ; // Fill the following value it you prefer to specify the absolute path for the // user files directory. Useful if you are using a virtual directory, symbolic // link or alias. Examples: 'C:\\MySite\\userfiles\\' or '/root/mysite/userfiles/'. // Attention: The above 'UserFilesPath' must point to the same directory. $Config['UserFilesAbsolutePath'] = '/home/mysite/public_html/osc/userfiles/' ; // Due to security issues with Apache modules, it is recommended to leave the // following setting enabled. $Config['ForceSingleExtension'] = true ; // Perform additional checks for image files. // If set to true, validate image size (using getimagesize). $Config['SecureImageUploads'] = true; // What the user can do with this connector. $Config['ConfigAllowedCommands'] = array('QuickUpload', 'FileUpload', 'GetFolders', 'GetFoldersAndFiles', 'CreateFolder') ; // Allowed Resource Types. $Config['ConfigAllowedTypes'] = array('File', 'Image', 'Flash', 'Media') ; // For security, HTML is allowed in the first Kb of data for files having the // following extensions only. $Config['HtmlExtensions'] = array("html", "htm", "xml", "xsd", "txt", "js") ; // After file is uploaded, sometimes it is required to change its permissions // so that it was possible to access it at the later time. // If possible, it is recommended to set more restrictive permissions, like 0755. // Set to 0 to disable this feature. // Note: not needed on Windows-based servers. $Config['ChmodOnUpload'] = 0777 ; // See comments above. // Used when creating folders that does not exist. $Config['ChmodOnFolderCreate'] = 0777 ; // // $Config['AllowedExtensions']['File'] = array('7z', 'aiff', 'asf', 'avi', 'bmp', 'csv', 'doc', 'fla', 'flv', 'gif', 'gz', 'gzip', 'jpeg', 'jpg', 'mid', 'mov', 'mp3', 'mp4', 'mpc', 'mpeg', 'mpg', 'ods', 'odt', 'pdf', 'png', 'ppt', 'pxd', 'qt', 'ram', 'rar', 'rm', 'rmi', 'rmvb', 'rtf', 'sdc', 'sitd', 'swf', 'sxc', 'sxw', 'tar', 'tgz', 'tif', 'tiff', 'txt', 'vsd', 'wav', 'wma', 'wmv', 'xls', 'xml', 'zip') ; $Config['DeniedExtensions']['File'] = array() ; $Config['FileTypesPath']['File'] = $Config['UserFilesPath'] . 'file/' ; $Config['FileTypesAbsolutePath']['File']= ($Config['UserFilesAbsolutePath'] == '') ? '' : $Config['UserFilesAbsolutePath'].'file/' ; $Config['QuickUploadPath']['File'] = $Config['UserFilesPath'] ; $Config['QuickUploadAbsolutePath']['File']= $Config['UserFilesAbsolutePath'] ; $Config['AllowedExtensions']['Image'] = array('bmp','gif','jpeg','jpg','png') ; $Config['DeniedExtensions']['Image'] = array() ; $Config['FileTypesPath']['Image'] = $Config['UserFilesPath'] . '/images/' ; $Config['FileTypesAbsolutePath']['Image']= ($Config['UserFilesAbsolutePath'] == '') ? '' : $Config['UserFilesAbsolutePath'].'image/' ; $Config['QuickUploadPath']['Image'] = $Config['FileTypesPath']['Image'] ; $Config['QuickUploadAbsolutePath']['Image'] = $Config['FileTypesAbsolutePath']['Image'] ; $Config['AllowedExtensions']['Flash'] = array('swf','flv') ; $Config['DeniedExtensions']['Flash'] = array() ; $Config['FileTypesPath']['Flash'] = $Config['UserFilesPath'] . 'flash/' ; $Config['FileTypesAbsolutePath']['Flash']= ($Config['UserFilesAbsolutePath'] == '') ? '' : $Config['UserFilesAbsolutePath'].'flash/' ; $Config['QuickUploadPath']['Flash'] = $Config['UserFilesPath'] ; $Config['QuickUploadAbsolutePath']['Flash']= $Config['UserFilesAbsolutePath'] ; $Config['AllowedExtensions']['Media'] = array('aiff', 'asf', 'avi', 'bmp', 'fla', 'flv', 'gif', 'jpeg', 'jpg', 'mid', 'mov', 'mp3', 'mp4', 'mpc', 'mpeg', 'mpg', 'png', 'qt', 'ram', 'rm', 'rmi', 'rmvb', 'swf', 'tif', 'tiff', 'wav', 'wma', 'wmv') ; $Config['DeniedExtensions']['Media'] = array() ; $Config['FileTypesPath']['Media'] = $Config['UserFilesPath'] . 'media/' ; $Config['FileTypesAbsolutePath']['Media']= ($Config['UserFilesAbsolutePath'] == '') ? '' : $Config['UserFilesAbsolutePath'].'media/' ; $Config['QuickUploadPath']['Media'] = $Config['UserFilesPath'] ; $Config['QuickUploadAbsolutePath']['Media']= $Config['UserFilesAbsolutePath'] ; ?>
  7. isabellaspassion

    FCK WYSIWYG HTML editor

    Hi Mr Spooks, Thanks for your pm, I ended up using AJAX Attribute manager (mod 4063) and with QT pro and FCK... it is a dream. All seem to intergrate well with no problems...so far :) I can dress my pages up, adjust the attributes all in one go and soooo much cleaner. My question is related to FCK in that I can't get it to load the images. When I click on the Add "image button" it says the following "Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Maecenas feugiat consequat diam. Maecenas metus. Vivamus diam purus, cursus a, commodo non, facilisis vitae, nulla. Aenean dictum lacinia tortor. Nunc iaculis, nibh non iaculis aliquam, orci felis euismod neque, sed ornare massa mauris sed velit. Nulla pretium mi et risus. Fusce mi pede, tempor id, cursus ac, ullamcorper nec, enim. Sed tortor. Curabitur molestie. Duis velit augue, condimentum at, ultrices a, luctus ut, orci. Donec pellentesque egestas eros. Integer cursus, augue in cursus faucibus, eros pede bibendum sem, in tempus tellus justo quis ligula. Etiam eget tortor. Vestibulum rutrum, est ut placerat elementum, lectus nisl aliquam velit, tempor aliquam eros nunc nonummy metus. In eros metus, gravida a, gravida sed, lobortis id, turpis. Ut ultrices, ipsum at venenatis fringilla, sem nulla lacinia tellus, eget aliquet turpis mauris non enim. Nam turpis. Suspendisse lacinia. Curabitur ac tortor ut ipsum egestas elementum. Nunc imperdiet gravida mauris" Which I wouldn't have a clue?! Then when I try to "upload" a picture to the server it does no problem and shows in the userfiles folder. "image info" It says http://www.mywebsite.com/public_html/osc/u...ge/DSC_0004.gif When I press "ok" it goes to the FCK screen but shows a box outline with a red cross Any ideas, I am sure it just a problem with my configuration but not quite smart enough.. ;) Kind Regards btw I am using oscommerce v2.2 rc2a
  8. isabellaspassion

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    Hi does any one have any idea where to look?
  9. isabellaspassion

    Wishlist 3.0 Support Thread

    Hi everyone, Can someone direct me to the download page for wishlist 3.0 as I can only see wistlist 2.0 If the only option is 2.0 is anyone using it and is it stable as I don't see a complete package there? What version do I use? Thanks from Australia
  10. isabellaspassion

    AJAX Attribute Manager support

    I just want to say that this was the fastest and easiest contribution to install! You guys who developed this are the best! A big thank you, it makes the attributes editing so easy. Intergrated well with my 50 or so other contributions without any hiccups..... Thanks again.
  11. isabellaspassion

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    Hi everyone, So I have installed this mod and love look and feel. Have a small problem in that in any of the invoices either emailed to customer, printed off or looked at in admin it shows everything except for the products. Shows the total and the header line but no product descriptions Can anyone maybe lead me in the right direction to look why this is so? Kind regards
  12. isabellaspassion

    Attribute Manager (mod 1119)

    Hi everyone, Has anyone got attribute manager (1119) to work with oscommerce v2.2 rc2a Otherwise what is the easy/ quick way to add multiple attributes to a product? Your help would be much appreciated
  13. Hi everyone, I have a modified site running perfectly with QT Pro and easy populate. They are both excellent so huge kudos to the people who designed them! I have over 100 attributes and can modify some of them in easy populate with no problems at all but because the spreadsheet becomes sooooo long (it max's out the columns)I thought I would download attribute manager (1119) to work with.... I was hoping you might be able to lead me in the right direction. I installed the attribute manager 4.1 (add on1119) I have oscommerce v2.2 rc2a Can you tell me if the contribution 1119 is ok to work with QTpro? Everything is working fine and no hangs but when I click on admin/catalog/*attribute manager it comes up with a drop down list of my products but when you click edit it goes no further just repeats that screen... Otherwise what is the easy/ quick way to add attributes to a product? Your help would be much appreciated kind regards marcel
  14. isabellaspassion

    [Contribution] All In One FCK WYSIWYG Editor

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Hi, I tried to install the FCK editor for email order text part and it looked ok at first, but for some reason I can not change the e-mail text. The database records do exist and can be edited using phpmyadmin. Whenever I try to save the data to the database, the original (German) text comes back. Does anyone have an idea what could be wrong? Thanks! /Jasper ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- I saw this post on page 4 Is anyone else having this problem as I am as well!! Can anyone help us on this please? :) Thanks in advance....
  15. isabellaspassion

    [Contribution] All In One FCK WYSIWYG Editor

    Hi everyone, A big thank you to all who made this contribution excellent. but... I am a little lost. I have a fresh install and have installed FCKeditor, define main page, newsletter html and it seems to be working fine. The problem is information pages unlimited In administration/ info manager/information pages I cannot 'see' any of the existing information pages to be able to edit (i.e conditions, contact us) and if I add a page in info manager does not show up on my test site. I am sure I am missing something real simple but can't find the problem, can someone please lead me in the right direction to look? Thanks! ps also how do i make the box bigger to display the FCKeditor therefore making it easier to edit the page?
×