Jump to content

AlwaysNewbie

Members
  • Content count

    259
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AlwaysNewbie

  1. AlwaysNewbie

    Easy Populate & Products Attributes

    I'm glad you fixed the problem. EP contribution is the one of my favorite contributions and makes life easier at least in some cases, and it is absolutely MUST HAVE in most cases.
  2. AlwaysNewbie

    Easy Populate & Products Attributes

    GwilliamP, you're kidding, right? Where you think it stored f it "appeared in the catalogue, admin pages and an EP download"? The only place is the database. Check your sql queries, otherwise it looks like it stores somewhere on a moon...no offence...
  3. AlwaysNewbie

    Who's Online Enhancement 1.4

    Glen, Thanks for your contribution, it is one of my favorites contributions and it works great. I think nobody blamed you or will blame if your product will not work as it should in CRE loaded shop if instruction says it is not for CRE loaded. Actually, CRE loaded shop also "Powered by Oscommerce". I made a conclusion that talking about CRE loaded stores here is a taboo, because of pressure of CRE team. It's all about money folks, very simple. Despite that CRE loaded version 6.2 standard is free CRE loaded team does next to nothing to help on their forum.
  4. AlwaysNewbie

    Official PayPal IPN Support Thread

    This is actually a HUGE benefit. You will know that after you will receive the payments and no information what customer ordered. Will you send a letter to customers? Will you call them? These customers will never return to your site again.
  5. AlwaysNewbie

    Official PayPal IPN Support Thread

    As I understand, the main purpose of PayPal IPN contribution is to save order card if for some reasons customer didn't return to your site after making payment. In such case if you use PayPal Website Payments Standard you will not have any information about order, exept of payment amount and address from the PayPal email. PayPal IPN saves that data, so if customer will not return to site you will have it anyway.
  6. AlwaysNewbie

    Who's Online Enhancement 1.4

    Bushmaster, I didn't expect Glen to debug someone else's code. I just downloaded latest version and posted version number and my results about this great contribution. You suggested to change the code and I thank you for your help. I didn't know that time that you were talking about older version. I didn't ask Glen to make any changes, he made his post himself. Thanks for help.
  7. AlwaysNewbie

    Who's Online Enhancement 1.4

    Thanks for reply. I am not sure, do you mean checkbox problem is solved? As I said, with version 3.51 (don't know about 3.52-3) it was just fine: whenever I click on a checkbox I see result immediately. Now I have to move focus on something else...
  8. AlwaysNewbie

    Who's Online Enhancement 1.4

    I just updated to version 3.53 from 3.51. I didn't have a problem with checkbox in IE before. Now it only refresh the page on a checkbox lost focus event. Before it did on a click event and it was more convenient. Now I have to click something else to refresh the page :( Otherwise it works very good. Did anybody think about marriage of Supertracker contribution and this one? I think it would be great, too bad I don't know PHP :( Anyway, this is a great contribution. Thank you very much!
  9. AlwaysNewbie

    Contribution Issue

    I want to install that great contribution, but before doing that want to know if it works and has no conflicts with STS 4.58. Thanks for any help. Michael
  10. Well, in my case it didn't auto install because I already tried to install contribution in a past. Then, because of my host server didn't allow rewritable functions in .htaccess file I uninstalled it. I changed my host and installed contribution again. Well, contribution has some code checking couple variables and install sql if it is needed. In my case contribution decided not to install sql because of some these variables still had values. I found the place where it is and change code temperarily. After it made nesesesarry changes in database I changed code back. I don't remember exactly where I did this code change.
  11. AlwaysNewbie

    [Contribution] STS v4

    Bill, thank you so much! I am amased how you remember all such postings... I made changes described in http://forums.oscommerce.com/index.php?s=&...t&p=1204504 (some modifications were needed cause my testimonials version was a bit newer I believe) and it started working fine! I didn't do http://forums.oscommerce.com/index.php?s=&...t&p=1205209 because I didn't understand a thing and I didn't noticed anything wrong in database or anything else. Again, thank you very much!
  12. AlwaysNewbie

    [Contribution] STS v4

    Bill, I posted earlier, but I guess my post now is too deep... Probably you can give me some light what's going on or at least give some directions what to look at... I have small problem now and don't know how to solve it. When user clicks Submit button on a testimonial writing page he got next error: Fatal error: Call to a member function size() on a non-object in /home/media777/domains/MYDOMAINHERE.com/public_html/includes/classes/sts.php on line 186 I checked that line and line looks like this: if ($messageStack->size('header') > 0) { $template['content'] = $messageStack->output('header') . $template['content']; I am not sure what is related to, I don't know PHP enough to solve it, for me it looks like 'header' is not defined or something. The interesting thing is that testimonial user was writing inserted into database OK. I don't know where to look the answer. Probably you can give me some light. Also, if I shutdown STS everything's fine (at least with testimonial contribution). Thanks for any help. Michael
  13. AlwaysNewbie

    Dynamic SiteMap

    Hello everybody! I just installed contribution and some strange thing happening: despite it looks like everything is Ok (no errors at least) it doesn't generate sitemaps.xml file. I checked the file and it still has sample info. I did changes for STS users as it was suggested, when I run "submit" I got the page with links, but still file sitemaps.xml is old. Thanks for any advice. Mike
  14. AlwaysNewbie

    [Contribution] STS v4

    Bill, thanks for wonderful contribution. My bad, I don't use it for full extend, I definitely will, it just so many other things to add, correct, fix and so on. Anyway, I have some minor thing bothering me, but I cannot find what's going on. When user clicks Submit button on a testimonial writing page he got next error: Fatal error: Call to a member function size() on a non-object in /home/media777/domains/MYDOMAINHERE.com/public_html/includes/classes/sts.php on line 186 I checked that line and line looks like this: if ($messageStack->size('header') > 0) { $template['content'] = $messageStack->output('header') . $template['content']; I am not sure what is related to, I don't know PHP, for me it looks like 'header' is not defined or something. The interesting thing is that testimonial user was writing inserted into database OK. I don't know where to look the answer. Probably you can give me some light. Thanks for any help. Michael
  15. AlwaysNewbie

    NEW: Anti Robot Registration Validation

    No. it does not have.
  16. AlwaysNewbie

    NEW: Anti Robot Registration Validation

    Search your computer for files *.ttf, then copy font file(s) (for example arial.ttf) to your catalog/images/fonts/ directory. Set settings to reflect the name of font you copied. This is it.
  17. AlwaysNewbie

    NEW: Anti Robot Registration Validation

    I am no expert, but you can try this: check setting to use True font. If it sets to true be sure that you uploaded true font to your store. If it still not work change that setting to False it may help.
  18. AlwaysNewbie

    Easy Populate & Products Attributes

    Well, I really like this EP contribution. I still will use its "populate" part, cause for me it works perfect. I just somehow hesitate to add new contributions cause it can lead to some troubles later and it's not so easy sometimes to get store back. For now my problem (text in quotes) is not something I cannot live with. I put some more code into my excel file, so it takes care of it. Probably I will add new Froogle contributions later (thanks for suggestions!).
  19. AlwaysNewbie

    Links Manager II

    Last update: I copied all files right from contribution and error still appear, BUT: I noticed when I changed option Display Links in Categories to FALSE it starts work fine (not showing link categories page, but all links were there fine!). Probably it will help to find what can be wrong.
  20. AlwaysNewbie

    Links Manager II

    No, it is OFF :( Very strange. Probably I should try to recover some of my last backups and see. I hate to do that :(
  21. AlwaysNewbie

    Links Manager II

    Well, I check database and didn't find anything wrong. Browse all link tables and they look fine. Just in case repared and optimised it. In links I have category "links" (I know this is stupid, just didn't have a time to name it right). When SEO URL is OFF, the link to that category is http://www.computers777.com/links.php?parentid=0&lPath=2 When SEO URL is ON, the link to that category is http://www.computers777.com/links-links-2.html?parentid=0 It doesn't work in both cases, with SEO ON and SEO OFF. It gives me Error 404. I'm on server with PHP Version: 5.2.6 (Zend: 2.2.0) and Database: MySQL 5.0.51a-community. Thanks for any ideas. P.S. I recently installed Who's Online 3.51, but I am not sure if this can be cause of it. :(
  22. AlwaysNewbie

    Links Manager II

    Thanks! It's kinda late now, but tomorrow I will check database. Sometimes I backup database, but I never restored it before today. Today I backup and then restored it just to seee how it works. Probably it was restored somehow not that good. I will check table(s) related to link manager if anything OK with the keys. I'm going to check if MySQL Admin panel has option like repair. Thank you very much!
  23. AlwaysNewbie

    Links Manager II

    Jack, Thanks for contribution, it works fine (well it worked up to now :(). I am not sure what hapenned, but I noticed today that it cannot open page with links now. I mean, it opens link.php page fine, search works fine and Submit button works too. But if I click on links category to open it cannot find the page. I tried to create new link category but it does the same with new created link category. I don't know where to look the answer. Thanks for any help! Mike
×