Jump to content

faustjr

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by faustjr

  1. Does anyone have osCAffiliate v2.8 working? I install osCAffiliate v2.8 - including changes And I also installed Correção no arquivo affiliate_show_banner.php. But I still can not get the Affiliate banners to work. What am I doing wrong? I even tried to install it on a fresh copy of osCommerce but still the same problem... When logged in as an affiliate and I try to make links and banners, I get if; I click on:..... Banner Links I get: Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp\www\test aff\catalog\affiliate_banners_banners.php on line 135 Product Links I get: Affiliate Program - Product Links Choose the product you want to display on your website from the choices below: Banners made in the admin are there but no banner images Also the code generated does not produce an image. Build a Link I get: Enter the product number you wish to link to and press the enter Click Here: to view available products. Select the product number from the popup window and enter the number in the Build A Link field. If I click on the Click Here I get a popup window with: \n"; echo " ".$row["products_name"]." \n"; echo " \n"; } while($row = mysql_fetch_array($result)); } echo " \n"; ?> Close Window [x] Category links also produce the same error. Text Links I get: Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp\www\test aff\catalog\affiliate_banners_text.php on line 148 What am I doing wrong? If osCAffiliate v2.8 does not work then which version of osCAffiliate do I use, with osCommerce Online Merchant v2.2 RC2? Thank you in advance for all your help.
  2. I got it working on an other server. With a fresh install of OScommerce and osCAffiliate it works fine with 2.2 RC2a I did the same with my 1st server and fresh install but it just wont work. So it must be in the server configuration. PHP, Mysql or Apache somthing in the ini files or php extensions or Apache modules need to be on or off. The server I got this working on is a hosted Verizon superpages server and I don't have access to the PHP Mysql or Apache .ini files or extensions or modules so I don't know what server configuration is needed to make this work. I do know it has PHP 5.2.13 and MySQL 5.0.90 My other server is a Wampserver 2.0 PHP 5.2.6 and MySQL 5.0.51a. And I have been able to get every thing to work on this server even heavly moded OSC with multiple add-ons and never had a problem till osCAffiliate. I even tried it with a fresh install of the older OSC 2.2 MS2, 2.2 RC1, 2.2 RC2 and 2.2 RC2a So Any one that has any version working please post your .ini files and what php extensions or Apache modules you have on. Or anyone knows why this may not be working and has any ideas for me to try Please Help. Thank You
  3. faustjr

    OSC-Affiliate

    I got it working on an other server. With a fresh install of OScommerce and osCAffiliate it works fine with 2.2 RC2a I did the same with my 1st server and fresh install but it just wont work. So it must be in the server configuration. PHP, Mysql or Apache somthing in the ini files or php extensions or Apache modules need to be on or off. The server I got this working on is a hosted Verizon superpages server and I don't have access to the PHP Mysql or Apache .ini files or extensions or modules so I don't know what server configuration is needed to make this work. I do know it has PHP 5.2.13 and MySQL 5.0.90 My other server is a Wampserver 2.0 PHP 5.2.6 and MySQL 5.0.51a. And I have been able to get every thing to work on this server even heavly moded OSC with multiple add-ons and never had a problem till osCAffiliate. I even tried it with a fresh install of the older OSC 2.2 MS2, 2.2 RC1, 2.2 RC2 and 2.2 RC2a So Any one that has any version working please post your .ini files and what php extensions or Apache modules you have on. Or anyone knows why this may not be working and has any ideas for me to try Please Help. Thank You
  4. faustjr

    OSC-Affiliate

    I posted this in an other topic I am reposting here because I believe this is where I should have posted it Does anyone have osCAffiliate v2.8 working? I install osCAffiliate v2.8 - including changes And I also installed Correção no arquivo affiliate_show_banner.php. But I still can not get the Affiliate banners to work. What am I doing wrong? I even tried to install it on a fresh copy of osCommerce but still the same problem... When logged in as an affiliate and I try to make links and banners, I get if; I click on:..... Banner Links I get: Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp\www\test aff\catalog\affiliate_banners_banners.php on line 135 Product Links I get: Affiliate Program - Product Links Choose the product you want to display on your website from the choices below: Banners made in the admin are there but no banner images Also the code generated does not produce an image. Build a Link I get: Enter the product number you wish to link to and press the enter Click Here[/i]: to view available products. Select the product number from the popup window and enter the number in the Build A Link field. If I click on the Click Here I get a popup window with: \n"; echo " ".$row["products_name"]." \n"; echo " \n"; } while($row = mysql_fetch_array($result)); } echo " \n"; ?> Close Window [x] Category links also produce the same error. Text Links I get: Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp\www\test aff\catalog\affiliate_banners_text.php on line 148 What am I doing wrong? If osCAffiliate v2.8 does not work then which version of osCAffiliate do I use, with osCommerce Online Merchant v2.2 RC2? Thank you in advance for all your help.
  5. When I use the the upload feature it does upload the image in catalog\images but the image does not show up in the on the site. Also the code generated does not show the image. Which folder are you FTP your image to? Can you share your show_banner.php. What about /catalog/affiliate_banners_banners.php and catalog/affiliate_banners_text.php both give errors.. Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp\www\test\catalog\affiliate_banners_banners.php on line 136 Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp\www\test\catalog\affiliate_banners_text.php on line 148 last of all the file /catalog/affiliate_validproducts.php which generates a popup window with errors instead of a list of valid products and /catalog/affiliate_validcats.php which generates a popup window with errors instead of a list of valid categories. Can you share your show_banner.php. file I will help getting the rest to work.
  6. faustjr

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    First thanks to kymation for making this great contribution work with osCommerce v2.2 RC2 I am using MSV 1.2 and the free shipping module is calculating the amount for free shipping based on the total order amount. It should calculate based on the vendor item total. Vendor #1 light items Free shipping after $50 is spent and flat fee of $8.99 if under $50 Vendor #2 heavy LTL trucking. Free shipping after $200 is spent and flat fee of $40 if under $200 If customer orders $180 from vendor #1 and $25 from vendor #2 Free shipping from vendor #1 and $40 from vendor #2 should be the correct shipping. But since the total from both vendors combined is over $200 it gives free shipping on both vendors but only #1 should be free. Also If two different vendors offer free shipping at $50 and one is over $50 and the other is not again free shipping on both vendors but only the one over $50 should be free. freeamount.php that came with MVS 1.2 does not work correctly and the (Free Shipping Module for MVS 1.0) from NancyL7 does not work with MSV 1.2 so I don’t know if it calculates amount required for free shipping based on total spent by vendor or by the total of the entire order. Please help getting any free shipping addon work correctly with MSV 1.2 Thankyou
  7. First thanks to kymation for making this great contribution work with osCommerce v2.2 RC2 I am using MSV 1.2 and the free shipping module is calculating the amount for free shipping based on the total order amount. It should calculate based on the vendor item total. Vendor #1 light items Free shipping after $50 is spent and flat fee of $8.99 if under $50 Vendor #2 heavy LTL trucking. Free shipping after $200 is spent and flat fee of $40 if under $200 If customer orders $180 from vendor #1 and $25 from vendor #2 Free shipping from vendor #1 and $40 from vendor #2 should be the correct shipping. But since the total from both vendors combined is over $200 it gives free shipping on both vendors Also If 2 vendors offer free shipping at $50 and one is over $50 and the other is not again free shipping on both vendors. freeamount.php that came with MVS 1.2 does not work correctly and the (Free Shipping Module for MVS 1.0) from NancyL7 does not work with MSV 1.2 so I don’t know if it calculates amount required for free shipping based on total spent by vendor or by the total of the entire order. Please help getting any free shipping addon work correctly with MSV 1.2 Thankyou
×