Jump to content

Stump3r

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Stump3r

  1. Stump3r

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    I can't find it now, but somewhere amongst the 68 pages of posts I saw the solution to my question. Question - my invoice shows 4 different prices, Price including tax, price excluding tax, total inc. and total exc. I just want one price and one total. I think it has something to do with the admin\invoice.php or am I barking up the wrong tree? Thanks, Shane
  2. Stump3r

    Problem with Logo and Borders

    Fixed! Having an issue using Filezilla as my FTP client. Not sure why it corrupts graphics but it sure caused some issues.
  3. Hoping someone can point me in the right direction here. Any ideas as to what is going on? All the borders are not correct and no matter what I try the logo will not print.
  4. Stump3r

    Estimated Shipping Costs

    Having issues with the buttons appearing correctly. Can someone have a look at http://www.rotortech.ca and maybe give me an idea of what to chase. Thanks in advance. Shane
  5. We prepurchase padded shipping envelopes that are capable of being stuffed with x amount of weight. Short of putting them on as a purchase item is there anyway to build this in as a shipping option instead of an item you have to purchase? Thoughts, questions?
  6. J, Close but no cigar. The automated labels portion of the SQL code still errors. If you remove it and run the last portion for CP shipping module it runs fine. Now I have a new error that appears in the Manufacturers module. 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' countries_id manufacturers' at line 1 select count(*) as total from, countries_id manufacturers [TEP STOP] Here is the SQL error that pops up when trying to run Automated label script portion. ########################################################################## # CANADA POST AUTOMATED LABELS DB QUERIES ########################################################################## ALTER TABLE products ALTER TABLE manufacturers ADD countries_id INT NOT NULL; MySQL said: Documentation #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TABLE manufacturers ADD countries_id INT NOT NULL' at line 3 What am I missing? Appreciate the help more than you can know.
  7. Need help guys. New install on OSC 2.2 RC2a Ran the new install SQL file with this result. ########################################################################### # CANADA POST SHIPPING MODULE DB QUERIES ########################################################################### # Canada Post Shipping Module with dimensions using osCommerce stored units ALTER TABLE products ADD products_length DECIMAL( 6, 2 ) DEFAULT '12' NOT NULL AFTER products_dim_type, ADD products_width DECIMAL( 6, 2 ) DEFAULT '12' NOT NULL AFTER products_length, ADD products_height DECIMAL( 6, 2 ) DEFAULT '12' NOT NULL AFTER products_width, ADD products_ready_to_ship ENUM( '0', '1' ) NOT NULL default '0' AFTER products_height; MySQL said: Documentation #1054 - Unknown column 'products_dim_type' in 'products' If you do all the mods then activate Canada Post with in the Admin, here is the error code from the shopping cart. 1054 - Unknown column 'p.products_length' in 'field list' select p.products_id, pd.products_name, p.products_model, p.products_image, p.products_price, p.products_weight, p.products_length, p.products_width, p.products_height, p.products_ready_to_ship, p.products_tax_class_id from products p, products_description pd where p.products_id = '51' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '1' [TEP STOP] Where do I go, only know enough to be dangerous. Thanks, Shane
  8. Stump3r

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Just added and it's wonderful, however I have some strange things happening. I've lost the file manager. It will open showing default directory however when I click on any folder to move to that directory, it comes up with a blank page. Same thing happens when I try to edit a catalog item. Will preview, then when you click update it returns you to a blank screen. Thoughts? Did I miss a line of code or have a space somewhere I shouldn't have? Thanks in advance. Shane
×