Jump to content

shana.jk

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

About shana.jk

  • Birthday 09/25/1978

Profile Information

  • Real Name
    Shana
  • Gender
    Female
  • Location
    tulsa, ok
  • Website
  1. I have installed the Individual Product Shipping Prices... I did the "Home Country bug fix" and then merged the "shipping class bug fix". I've run into errors... see post LOL... i can't seem to get any solutions. I even contacted a generous member and he felt the error was surrounding the the includes/classes/shipping.php file, line 29 has the following SQL statement: SELECT shipping_methods FROM ".TABLE_PRODUCTS." WHERE products_id IN (".implode(',',$real_ids).") AND shipping_methods IS NOT NULL AND shipping_methods <> '' I would just like to start over with a different contribution... or maybe there is a better version than the one i downloaded?? Any help would be appreciated! :thumbsup:
  2. can someone point me to the latest full download of this contribution? I installed the "Home Country bug fix" and then merged the "shipping class bug fix"... but getting the errors as posted the above posts.
  3. Btw... i have solved the Access to the admin area issue. Still waiting for help on the problem with "Check Out"... errors on catalog/checkout_shipping.php Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resourcein /var/hsphere/local/home/bpbponli/bpbponline.com/catalog/includes/classes/shipping.php on line 33Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resourcein /var/hsphere/local/home/bpbponli/bpbponline.com/catalog/includes/classes/shipping.php on line 66Fatal error: Call to undefined function: get_shiptotal() in /var/hsphere/local/home/bpbponli/bpbponline.com/catalog/includes/modules/shipping/indvship.php on line 53
  4. here's a link to my site if anyone needs it... http://www.bpbponline.com/catalog
  5. shana.jk

    Individual Shipping Module 4.3

    thanks that worked perfectly!
  6. shana.jk

    Error with indvship.php

    I have an error similar to this... I have posted for help but nothing yet. ( http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...p;#entry1234962 )
  7. Here is Line 33 on catalog/includes/classes/shipping.php while($rec = mysql_fetch_array($query)){ Here is Line 66 on catalog/includes/classes/shipping.php if(mysql_num_rows($query)==0 || in_array(str_replace('.php','',$val),$allow_mod_array)) { Here is Line 53 on catalog/includes/modules/shipping/indvship.php $shiptotal = $shipping_modules->get_shiptotal();
  8. Should my insert Product page look this way?? It reads as normal and under Product Name i have this... TEXT_PRODUCTS_ZIPCODE [input box] null Indv. Shipping Price: [input box] null Each Additional Price: [input box] null The only error im seem to be getting is when clicking "Checkout" It happens while on catalog/checkout_shipping.php Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/hsphere/local/home/bpbponli/bpbponline.com/catalog/includes/classes/shipping.php on line 33 Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/hsphere/local/home/bpbponli/bpbponline.com/catalog/includes/classes/shipping.php on line 66 Fatal error: Call to undefined function: get_shiptotal() in /var/hsphere/local/home/bpbponli/bpbponline.com/ catalog/includes/modules/shipping/indvship.php on line 53 are the two issures related?
  9. shana.jk

    [Contribution] STS v4

    Can anyone help me with this... I have searched the forum for Flash and found lots of posts. None of them fix my issue.
  10. shana.jk

    [Contribution] STS v4

    Hey thanks for the reply! :D I changed the colors in the Stylesheet and that worked. Now to just figure out what everything is in the stylesheet...lol
  11. shana.jk

    [Contribution] STS v4

    Im also trying to add a Flash button at the top... I cant get it to show up... is there any special way of inputting flash? Right now this is how i have it.... <!--url's used in the movie--> <a href="index.php?cPath=23"></a> <a href="index.php?cPath=22"></a> <a href="index.php?cPath=21"></a> <a href="index.php?cPath=3"></a> <!--text used in the movie--> <!-- saved from url=(0013)about:internet --> <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="538" height="34" id="LinkBar" align="left"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="movie" value="LinkBar.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="salign" value="lt" /><param name="bgcolor" value="#602220" /><embed src="/image/LinkBar.swf" quality="high" salign="lt" bgcolor="#602220" width="538" height="34" name="LinkBar" align="left" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </object> its not giving an error... its just like its not there at all.
  12. shana.jk

    [Contribution] STS v4

    i have STSv4.5.8 installed... and ive changed the main layout... BUT how do i change the Grey bar on the top of each box? my page if i install the [207] Header Tags Controller will that allow me to change the grey bars?
  13. shana.jk

    [Contribution] STS v4

    (i moved this post from the other STS to here for the Version 4.5.8) I just did the STS v4.5.8 install for 2.2RC2. When i click on "STS" under the Admin > Modules.... it pulls up the Payment Modules instead of the STS. I have re-copied all of the files twice to make sure they copied correctly. Same problem What did i do wrong? and How can i fix this? Problem solved... i had my Admin open while i was installing and i guess it wasnt allowing the new upload. I downloaded the admin/Modules.php just to check to see what was in it and it didnt have the new STS updates. So i closed out my admin and re-copied it to my site. WORKED!! Yea!!
  14. shana.jk

    [contribution] Simple Template System (sts)

    (i moved this post to the Version 4 thread) I just did the STS v4.5.8 install for 2.2RC2. When i click on "STS" under the Admin > Modules.... it pulls up the Payment Modules instead of the STS. I have re-copied all of the files twice to make sure they copied correctly. Same problem What did i do wrong? and How can i fix this?
  15. After i did the install I went to access my Admin and i get this error. Warning: main(includes/classes/navigation_history.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /var/hsphere/local/home/bpbponli/bpbponline.com/catalog/admin/includes/application_top.php on line 135 Warning: main(includes/classes/navigation_history.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /var/hsphere/local/home/bpbponli/bpbponline.com/catalog/admin/includes/application_top.php on line 135 Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'includes/classes/navigation_history.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /var/hsphere/local/home/bpbponli/bpbponline.com/catalog/admin/includes/application_top.php on line 135 please, help im cant do anything without my admin panel. i have checked and the navigation_history.php file does exist in the correct place.
×