Jump to content

CatDadRick

Members
  • Content count

    253
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CatDadRick

  1. CatDadRick

    PayPal IPN v0.97 released

    Can someone tell me how to remove these modules (PayPalIPN v0.981 & PayPal IPN v2.3.2)? I have disabled and removed them in Admin/Payment Modules. I have verified the configuration table entries are gone. I've deleted the files and undone file modifications. When do a test transaction and go to Checkout/Payment, I get a blank screen and these errors in my log file... [Mon Jan 07 16:22:20 2008] [error] [client 172.16.88.6] PHP Warning: payment::include(includes/languages/english/modules/payment/paypalipn.php) [<a href='function.payment-include'>function.payment-include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/catalog_live/includes/classes/payment.php on line 59, referer: https://secure.rlknight.com/checkout_shipping.php [Mon Jan 07 16:22:20 2008] [error] [client 172.16.88.6] PHP Warning: payment::include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening 'includes/languages/english/modules/payment/paypalipn.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /var/www/catalog_live/includes/classes/payment.php on line 59, referer: https://secure.rlknight.com/checkout_shipping.php [Mon Jan 07 16:22:20 2008] [error] [client 172.16.88.6] PHP Warning: payment::include(includes/modules/payment/paypalipn.php) [<a href='function.payment-include'>function.payment-include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/catalog_live/includes/classes/payment.php on line 60, referer: https://secure.rlknight.com/checkout_shipping.php [Mon Jan 07 16:22:20 2008] [error] [client 172.16.88.6] PHP Warning: payment::include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening 'includes/modules/payment/paypalipn.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /var/www/catalog_live/includes/classes/payment.php on line 60, referer: https://secure.rlknight.com/checkout_shipping.php [Mon Jan 07 16:22:20 2008] [error] [client 172.16.88.6] PHP Fatal error: Class 'paypalipn' not found in /var/www/catalog_live/includes/classes/payment.php on line 62, referer: https://secure.rlknight.com/checkout_shipping.php I've looked everywhere I can think of, but I can't find anything else to disable or remove. Any help appreciated. Thanks, CatDad
  2. CatDadRick

    Official PayPal IPN Support Thread

    Can someone tell me how to remove these modules (PayPalIPN & PayPal IPN)? I have disabled and removed them in Admin/Payment Modules. I have verified the configuration table entries are gone. I've deleted the files and undone file modifications. When do a test transaction and go to Checkout/Payment, I get a blank screen and these errors in my log file... [Mon Jan 07 16:22:20 2008] [error] [client 172.16.88.6] PHP Warning: payment::include(includes/languages/english/modules/payment/paypalipn.php) [<a href='function.payment-include'>function.payment-include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/catalog_live/includes/classes/payment.php on line 59, referer: https://secure.rlknight.com/checkout_shipping.php [Mon Jan 07 16:22:20 2008] [error] [client 172.16.88.6] PHP Warning: payment::include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening 'includes/languages/english/modules/payment/paypalipn.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /var/www/catalog_live/includes/classes/payment.php on line 59, referer: https://secure.rlknight.com/checkout_shipping.php [Mon Jan 07 16:22:20 2008] [error] [client 172.16.88.6] PHP Warning: payment::include(includes/modules/payment/paypalipn.php) [<a href='function.payment-include'>function.payment-include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/catalog_live/includes/classes/payment.php on line 60, referer: https://secure.rlknight.com/checkout_shipping.php [Mon Jan 07 16:22:20 2008] [error] [client 172.16.88.6] PHP Warning: payment::include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening 'includes/modules/payment/paypalipn.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php') in /var/www/catalog_live/includes/classes/payment.php on line 60, referer: https://secure.rlknight.com/checkout_shipping.php [Mon Jan 07 16:22:20 2008] [error] [client 172.16.88.6] PHP Fatal error: Class 'paypalipn' not found in /var/www/catalog_live/includes/classes/payment.php on line 62, referer: https://secure.rlknight.com/checkout_shipping.php I've looked everywhere I can think of, but I can't find anything else to disable or remove. Any help appreciated. Thanks, CatDad
  3. CatDadRick

    Official PayPal IPN Support Thread

    Before running the query I had removed both PayPal IPN modules. I just installed, from Admin, this PayPal IPN Module and re-ran the query. This time I got 18 additional matches, all starting with MODULE_PAYMENT_PAYPAL. I tried a test purchase and again, I get both PayPal IPN modules in Checkout/Payment Any other suggestions? Thanks, CatDad
  4. CatDadRick

    Official PayPal IPN Support Thread

    Thanks again Alex. I searched with... SELECT * FROM `configuration` WHERE `configuration_key` LIKE `%PAYPAL%` and got only two matches, SHOW_FOOTER_PAYPAL_VERIFY and SHOW_FOOTER_PAYPAL_VERIFY_EMAIL. I assume there should be more hits. Did I miss something in the installation? I have Installed and Removed, Enabled and Disabled these modules several times in Admin since discovering this problem, but no matter what I do they both show up in Checkout/Payment. If I disable and remove the module in Admin and then delete the files I get error messages about missing files. Thanks again, CatDad
  5. CatDadRick

    Official PayPal IPN Support Thread

    Alex, Thanks for your reply. I thought there was a conflict in my configuration, but I can't locate the values in the configuration table. Can you point me to them? Also, when I disable and even remove the PayPal IPN modules in Admin, they are still available in checkout/Payment. How can this happen? Thanks again, CatDad
  6. CatDadRick

    Official PayPal IPN Support Thread

    OK, I don't get this error. When I try to access the above page on my store, I get a message in my admins email subject.. And bidy text... Does anyone have a possible soulution? Or can someone tell me how to remove this module? Thanks, CatDad
  7. CatDadRick

    Official PayPal IPN Support Thread

    This sounds exactly like my problem, and it seems to affect all payment methods. It started right after I installed the latest version of this module. Now I want to remove the module, for testing, but can't. Every attempt to remove the module gives me a blank payment page in checkout and errors in my log file (see my earlier post above). Can someone please help me with this? Thanks, CatDad
  8. CatDadRick

    Official PayPal IPN Support Thread

    It seems I have 2 PayPal IPN payment modules installed, paypalipn v0891 and paypal_ipn v2.3.2. I've tried to disable them in admin but that doesn't seem to work. They still show up in checkout. I've tried to remove them, but that breaks osCommerce with this error message... PHP Fatal error: Class 'paypal_ipn' not found in /var/www/catalog_live/includes/classes/payment.php on line 62, referer: https://secure.rlknight.com/checkout_shipping.php I'm trying to remove this module for trouble shooting. How can I do that? Thanks again, CatDad
  9. CatDadRick

    Official PayPal IPN Support Thread

    I've had this mod installed and running for some time, but after installing the latest version and configuring for my store, I stopped getting Order Confirmation emails. Neither the customer nor store admin get the Order Confirmation and all payment methods are affected. All other email functions work correctly. I downloaded the contribution email_test and it also worked perfectly. Can someone tell me what might be causing this problem? I'm running MS2 on apache2 with PHP5 Thanks, CatDad
  10. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Sean, I added your changes and it works great. Thanks. Rick Knight
  11. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Thanks Sean, I've upgraded my RMA Returns contrib to 2.5c and added your code. I get the same results as you. The return_product page loads and has all the customer data but not the item being returned. If I click on the Schedule Return link and then add the product ID on the url, it works, so return_product just isn't picking it up. I'll keep looking at it, but I think Jim's looking in the right place so he'll probably find it long before I do. Rick Knight
  12. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Sean, I can't find the above code in my /admin/vendor_order_info.php. Can you give me a line number or something? Thanks, Rick Knight
  13. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Sean, I have RMA System 2.4. The RMA from Admin was an added feature in 2.5. It looks like a handy addition so I' ll download the latest RMA System and take a look at upgrading to it. Once I have a contribution working, I don't like to upgrade it because it usually breaks something, but this looks worthwhile. If I get it working, I'll post here. Thanks, Rick Knight
  14. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Sean, How are you trying to create an RMA for a customer. I have never had that functionality, either before or after MVS.What version of RMA are you using? Where is the "Return" button in the admin area? Thanks, Rick Knight
  15. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Sean, I was able to get them working together with a minimal effort, however, I have forgotten exactly what I had to do (age thing I guess!). Take a look back through this thread, 3 or 4 months ago or more, I believe I posted my changes here. I'll also take a look at my files and see what I modified, but that may take a while, family stuff and all. Rick Knight
  16. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    I'm using this contribution with the latest Authorize.net with CCV contribution and it works fine. If you look back through this thread, you'll see most of us have lots of other contribs installed. I have 30 - 40 or more, including the RMA Returns and CCGV contribs installed and everything works well. You may have to tweak things a bit, but most contribs should work. Rick Knight
  17. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Tates, did you install the shipping modules? Even though they are included with the package, you still need to click on the Install button for each module you want to use with each vendor you have setup. Good Luck Rick Knight
  18. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Good advice. My two test stores and my live sight are VERY heavily modded, starting with Linda McGrath's "Shop Enhancement Controller" (OSC 2.2MS2_SECv2CCVG) and adding 30 to 40 other contribs and a few minor mods of my own, and Multi Vendor Shipping works great on all 3. Just be patient, plan to spend some time on it and get a good diff tool, on linux I use Kdiff3, and try not to get too frustrated. Thanks again Craig and Jim for the excelent job. Rick Knight
  19. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Oops! This problem is with the Fedex1 module, not UPS. My mistake. Thanks, RickKnight
  20. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    OK. I've finally had a chance to get the newest release installed. Looks great! I started with one of my test stores and then moved it to my live store. So far so good. I did find two problems though. The first one is with the UPS module. When a customer registers, no matter how they enter their state, OSCommerce stores it fully spelled out. The UPS module wants the state as a two letter ISO code. UPS will not return a quote if both origin and destination addresses do not include a 2 letter state code. Solution, for testing anyway, has been to go into customer information and change the state to the 2 letter state code and OSC seems to be OK with it. Other modules, so far aren't affected by this. The second problem is with the UPSXML module. After installing this release, and trying to go into Manage Vendors, I got an error about UPSXML.DOC not being found. I don't use the UPSXML module so I just removed it. Problem solved, for me. Excellent work. This contribution not only makes (retail) life a lot easier. It will save me a lot of wasted income due to shipping cost errors. Thanks again, Rick Knight P.S. Jim, Craig, I have a completely unrelated HTML forms/PHP problem/question. Can I ask one of you via PM?
  21. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Craig, Jim I just found another problem with the FedEx Module, but it may not pertain just to MVS. If a US customer creates an account with the state name spelled out (California for example) instead of in abreviated form (CA), the FedEx module will not return a rate and instead will give an error that the recipient's state and postal code do not match. It looks like the FedEx module needs to look at the ship to address and if a US state is included and spelled out the module needs to do a lookup or conversion to the 2 letter abreviation. Is that an easy fix, or even possible? Thanks, Rick Knight
  22. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim, Is $cart supposed to be in either or both of the code snippets above? I corrected my modules to what you show here and UPS stopped working, I put cart back in and now it works again. Thanks, Rick Knight
  23. Rich, If your server is running on *nix, try to "grep" (I think there's is a Win grep also) for other instances of the class, $ grep -rn 'class ot_coupon' path-to-catalog/* If the class is being defined elsewhere, this will show you where. Good Luck Rick Knight
  24. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim, Craig, Glad to be of help. I've been trying to figure out why the Fedex module seems to be so unpredictable. Finally decided, the Fedex1 module s just too smart. I have one vendor on my live store configured with Fedex1 and it's working fine except for the tax issue. I'm getting all rates and they look accurate. I've duplicted the store on a test www server. Same vendors config and just about the same products, but no matter what I did, the Fedex1 module would only return a single rate, Home Delivery. I called Fedex and they said the rate system checks for a residential delivery address and if it decides it is residential, then only the Home Delivery rate is shown. So I made sure I had a business delivery address, my office in San Francisco, and tried the module again. Same result, Home Delivery only. Went back through everything and spotted a small difference between my two stores, the vendors suite number was wrong on my test store. I corrected that, not expecting any difference, but that solved the problem. So, I guess when Fedex can't resolve an address to a business, it makes it Home Delivery only. Thanks, Rick Knight
  25. CatDadRick

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim, The defaults (4,3) allowed a max weight of 9.999 Lbs. 15,4 is really big, but is in line with other OSC dec fields. Thanks, Rick Knight
×