Latest News: (loading..)

licensed2kill

Members
  • Content count

    41
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About licensed2kill

Profile Information

  • Real Name
    Jey
  1. I will try it and let you know the result. You'll be on my side, won't you Tom? :) Thanks a bunch. Jey
  2. OK Tom the Consultant, I'm posting the exact problem below: he database doesn't get updated but I don't get any error messages. Here's the output. | Dimension | dell dimen | Dell Dimen | Dell Dimen | | 259.99 | 0 | 3/20/04 17 | 0000-00-00 | 25 | 0 | 10 | 1 | | 2 | Size | 3 | Model | 5 | | Value | 6 | | Premium | 7 | | Deluxe | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 4 | Memory | 1 | | 4 mb | 2 | | 8 mb | 3 | | 16 mb | 4 | | 32 mb | 5 | Version | 10 | | Download: | 13 | | Box: Windo | 10 | 1 | | Computer S | | | --none-- | Active Updated | Optiplex G | DellGX150 | Dell Optip | Dell Optip | | 279.99 | 0 | 3/20/04 17 | 0000-00-00 | 19 | 0 | 10 | 1 | | 2 | Size | 3 | Model | 5 | | Value | 6 | | Premium | 7 | | Deluxe | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 4 | Memory | 1 | | 4 mb | 2 | | 8 mb | 3 | | 16 mb | 4 | | 32 mb | 5 | Version | 10 | | Download: | 13 | | Box: Windo | 10 | 1 | | Computer S | | | --none-- | Active Updated | Dimension | dell dimen | Dell Dimen | Dell Dimen | | 259.99 | 0 | | 2/18/04 15 | 44 | 0 | 10 | 1 | | 2 | Size | 3 | Model | 5 | | Value | 6 | | Premium | 7 | | Deluxe | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 4 | Memory | 1 | | 4 mb | 2 | | 8 mb | 3 | | 16 mb | 4 | | 32 mb | 5 | Version | 10 | | Download: | 13 | | Box: Windo | 10 | 1 | | Computer S | | | --none-- | Active Updated | Dimension | dell dimen | Dell Dimen | Dell Dimen | | 259.99 | 0 | | 2/18/04 15 | 25 | 0 | 10 | 1 | | 2 | Size | 3 | Model | 5 | | Value | 6 | | Premium | 7 | | Deluxe | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 4 | Memory | 1 | | 4 mb | 2 | | 8 mb | 3 | | 16 mb | 4 | | 32 mb | 5 | Version | 10 | | Download: | 13 | | Box: Windo | 10 | 1 | | Computer S | | | --none-- | Active Updated | Optiplex G | DellGX150 | Dell Optip | Dell Optip | | 279.99 | 0 | | 2/18/04 15 | 19 | 0 | 10 | 1 | | 2 | Size | 3 | Model | 5 | | Value | 6 | | Premium | 7 | | Deluxe | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 4 | Memory | 1 | | 4 mb | 2 | | 8 mb | 3 | | 16 mb | 4 | | 32 mb | 5 | Version | 10 | | Download: | 13 | | Box: Windo | 10 | 1 | | Computer S | | | --none-- | Active Updated | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | No products_model field in record. This line was not imported And I do have the v_products_model field listed with entries when I look that up in Excel. After updating, the DB is still INTACT - nothing got updated.
  3. Jeeeez.... I hate the information super highway world. You can't say anything w/o being quoted on something which we said ages back. :) And how the hell did you remember that I said..and a lot of other meany things on this forum. <b>Can you copy/paste the exact update command into phpmyadmin and see if any error messages appear? <b> And what do you mean by this? You want me to get the code for update from easypopulate.php and try it under phpMyAdmin? Hey, thanks Tom for being understanding. :) Regards, Jey
  4. The database doesn't get updated but I don't get any error messages. Here's the output. | Dimension | dell dimen | Dell Dimen | Dell Dimen | | 259.99 | 0 | 3/20/04 17 | 0000-00-00 | 25 | 0 | 10 | 1 | | 2 | Size | 3 | Model | 5 | | Value | 6 | | Premium | 7 | | Deluxe | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 4 | Memory | 1 | | 4 mb | 2 | | 8 mb | 3 | | 16 mb | 4 | | 32 mb | 5 | Version | 10 | | Download: | 13 | | Box: Windo | 10 | 1 | | Computer S | | | --none-- | Active Updated | Optiplex G | DellGX150 | Dell Optip | Dell Optip | | 279.99 | 0 | 3/20/04 17 | 0000-00-00 | 19 | 0 | 10 | 1 | | 2 | Size | 3 | Model | 5 | | Value | 6 | | Premium | 7 | | Deluxe | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 4 | Memory | 1 | | 4 mb | 2 | | 8 mb | 3 | | 16 mb | 4 | | 32 mb | 5 | Version | 10 | | Download: | 13 | | Box: Windo | 10 | 1 | | Computer S | | | --none-- | Active Updated | Dimension | dell dimen | Dell Dimen | Dell Dimen | | 259.99 | 0 | | 2/18/04 15 | 44 | 0 | 10 | 1 | | 2 | Size | 3 | Model | 5 | | Value | 6 | | Premium | 7 | | Deluxe | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 4 | Memory | 1 | | 4 mb | 2 | | 8 mb | 3 | | 16 mb | 4 | | 32 mb | 5 | Version | 10 | | Download: | 13 | | Box: Windo | 10 | 1 | | Computer S | | | --none-- | Active Updated | Dimension | dell dimen | Dell Dimen | Dell Dimen | | 259.99 | 0 | | 2/18/04 15 | 25 | 0 | 10 | 1 | | 2 | Size | 3 | Model | 5 | | Value | 6 | | Premium | 7 | | Deluxe | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 4 | Memory | 1 | | 4 mb | 2 | | 8 mb | 3 | | 16 mb | 4 | | 32 mb | 5 | Version | 10 | | Download: | 13 | | Box: Windo | 10 | 1 | | Computer S | | | --none-- | Active Updated | Optiplex G | DellGX150 | Dell Optip | Dell Optip | | 279.99 | 0 | | 2/18/04 15 | 19 | 0 | 10 | 1 | | 2 | Size | 3 | Model | 5 | | Value | 6 | | Premium | 7 | | Deluxe | 8 | | PS/2 | 9 | | USB | 4 | Memory | 1 | | 4 mb | 2 | | 8 mb | 3 | | 16 mb | 4 | | 32 mb | 5 | Version | 10 | | Download: | 13 | | Box: Windo | 10 | 1 | | Computer S | | | --none-- | Active Updated | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | No products_model field in record. This line was not imported And I do have the v_products_model field listed with entries when I look that up in Excel. After updating, the DB is still INTACT - nothing got updated.
  5. Shannon, I'm no expert, but try to change the variable which gives the problem in easypopulate.php. Just an idea. Btw, I want to know what the point to your website? :)
  6. No one to help me? Think I'll help you again? You gotta be kidding!
  7. check your temp. directory's permissions dude!
  8. I don't understand what you're saying here. The warning at the end is related to Product_model rather than product_number. And what do you mean by unique in the context of an product catalog? Thanks, JJ
  9. Thanks for reading this thread first of all. I installed EasyPopulate MS2 2.73 with a breeze. But, after I edit the downloaded file in Exel and upload it back, nothing happens to my database. A manual update through the Admin panel does work on the database, just not through the EazyPopulate. Here's the kicker. I don't get any error messages - and I see all the long long message of "update update update" messages after I click on the "import dabase" button. So, as far as EasyPopulate is concerned, it's working. Strange isn't it? Thanks very much.