Jump to content

JSR

Members
  • Content count

    149
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JSR

  1. Hi Jim, I suspect I was previously posting in the wrong thread, my appologies! I'd like to know if the checkboxes are supposed to remain unchecked after the form has been submitted. It seems to me they're supposed to stay checked, but that's not the case. I found a bit of code in that relates to this issue, but it's based on an older version of the contribution. How do I keep the checkboxes checked after form submission with the last version of the contribution?
  2. Thanks for the fast reply and insight! I thought it would be possible to either store the previous selected value in a session or redirecting the page and saving the "get" variables after submission. By searching the web I found several fora addressing this issue (saving selected checkboxes in php forms after submit). But my knowledge of php is pretty limited, so guess I'll have to stick with the submit button for now. :wacko:
  3. Hi kymation, I have a question about values as checkboxes. I added onClick for the checkboxes, but it only passes one value as link data at a time. I know I probably need to edit the tep_draw_pull_down_menu funtcion in html_output.php but I get stuck trying. How do I keep the selected value in the link data? I Hope you understand what I'm trying to do here...
  4. Hi Spooks, I've installed the contribution and was dealing with the same issue in IE8. I've tried adding the IE7 emulate code, but this didn't make a difference. The tooltip image still appeared behind the next main product thumb. I wanted the tooltip image to appear in exactly the same place as the main thumb because I'm using it swap the main thumb with another/additional product image. Mainly because I added adding left:0; to span.ttip a:hover img.large in page-header-inc.htc, the IE8 issue was fixed. I removed the if IE7 css bit....
  5. I'm experiencing the same thing in IE8, but I have noticed a pattern! When I load the page the borders are broken... When I hover over the page results OR choose to view all products the borders magically reappear! :huh:
  6. JSR

    Dynamic SiteMap

    Ok ppl, so I contacted my host and the openbase restriction warning is finally solved now! Change line 178: if((!is_dir($file) && strtolower(substr($file, -4, 4)) === ".php") && !in_array($file ,$excluded_array)) TO: if(($file != "..") && (!is_dir($file) && strtolower(substr($file, -4, 4)) === ".php") && !in_array($file ,$excluded_array)) This should stop the code from trying to access the tmp directory that's located outside of the root.
  7. JSR

    Dynamic SiteMap

    I'm getting the "openbase restriction is in effect" warning too. Strange thing though, the path also reads /var/www/vhosts/domain/httpdocs:/tmp but the : is not supposed to be there, right?? Has anyone else experienced this before?
  8. JSR

    In Stock Filter

    I've added this contribution because I also need an in/out of stock filter for sold products. I removed the category/manufacturer filter because it had the in stock filter only showing in certain instances and I want to have it in the top categories as well as the subs. So my code for the filter in index.php currently looks like this: if (isset($HTTP_GET_VARS['instock'])) { $listing_sql .= " and p.products_quantity > 0"; }else{ $listing_sql = $listing_sql; } if ( (!isset($HTTP_GET_VARS['sort'])) || (!ereg('[1-8][ad]', $HTTP_GET_VARS['sort'])) || (substr($HTTP_GET_VARS['sort'], 0, 1) > sizeof($column_list)) ) { for ($i=0, $n=sizeof($column_list); $i<$n; $i++) { if ($column_list[$i] == 'PRODUCT_LIST_MANUFACTURER') { $HTTP_GET_VARS['sort'] = 'd'; $listing_sql .= " order by p.products_date_added desc"; break; } } } else { $sort_col = substr($HTTP_GET_VARS['sort'], 0 , 1); $sort_order = substr($HTTP_GET_VARS['sort'], 1); $listing_sql .= ' order by '; switch ($column_list[$sort_col-1]) { case 'PRODUCT_LIST_MODEL': $listing_sql .= "p.products_model " . ($sort_order == 'd' ? 'desc' : '') . ", pd.products_name"; break; case 'PRODUCT_LIST_NAME': $listing_sql .= "pd.products_name " . ($sort_order == 'd' ? 'desc' : ''); break; case 'PRODUCT_LIST_MANUFACTURER': $listing_sql .= "m.manufacturers_name " . ($sort_order == 'd' ? 'desc' : '') . ", pd.products_name"; break; case 'PRODUCT_LIST_QUANTITY': $listing_sql .= "p.products_quantity " . ($sort_order == 'd' ? 'desc' : '') . ", pd.products_name"; break; case 'PRODUCT_LIST_IMAGE': $listing_sql .= "p.manufacturers_id"; break; case 'PRODUCT_LIST_WEIGHT': $listing_sql .= "p.products_weight " . ($sort_order == 'd' ? 'desc' : '') . ", pd.products_name"; break; case 'PRODUCT_LIST_PRICE': $listing_sql .= "final_price " . ($sort_order == 'd' ? 'desc' : '') . ", pd.products_name"; break; } } ?> <td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="5"> <tr> <td align="left"><?php echo $breadcrumb->trail(' » '); ?></td> <?php // optional Product List Filter if (PRODUCT_LIST_FILTER > 0) { if (($HTTP_GET_VARS['cPath']) || ($HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'])) { $filterlist_sql = "select p.products_carrot, p.products_id, p.manufacturers_id, pd.products_name, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from ((" . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS . " p) left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id) left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c where p.products_carrot = '0' and p.products_status = '1' and p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and " . $cat_Search . ""; } else { $filterlist_sql= "select p.products_carrot, p.products_id, p.manufacturers_id, pd.products_name, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from (" . TABLE_PRODUCTS . " p) left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_MANUFACTURERS . " m where p.products_carrot = '0' and p.products_status = '1' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and p.manufacturers_id = m.manufacturers_id and m.manufacturers_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'] . "'"; } $filterlist_query = tep_db_query($filterlist_sql); if (tep_db_num_rows($filterlist_query) > 0) { echo ' <td align="center" class="SmallText2"><b>' . tep_draw_form('filter', FILENAME_DEFAULT, 'get') . ' '; echo tep_draw_checkbox_field('instock', 1, false, 'onClick="this.form.submit()"') . HEADER_INSTOCK . '</b></td>' . "\n"; }else{ echo tep_draw_checkbox_field('instock', 0, true, 'onClick="this.form.submit()"') . HEADER_OUT_OF_STOCK . '</b></td>' . "\n"; echo tep_hide_session_id() . '</form></td></tr>' . "\n"; } } Now one of the problems I'm having is that when you select this filter on say page 2 of a category, it redirects to the default page/ home page. Also, once a customer chooses to hide out of stock items, there is no switch to turn the filter off either. I've tried to have add that option, but it's not working. Can anyone (who actually knows what they're doing, cause I definitely don't :lol: ) please have a look at the code and explain what's causing these issues?
  9. Problem solved now. Re-uploading the images didn't work, but what does work is renaming them before uploading... :blink:
  10. JSR

    manufacturer2 2.0

    I have not yet found the right sql query to achieve this so any help would be immensely appreciated... Anyone? Pls? :blush:
  11. Sorry, I forgot to mention that I have already changed the image length to 255 in the database... :rolleyes: And I have another question too: Are the additional images always supposed to be deleted when you remove a product? I have several linked products and when deleting in one category, it naturally deletes the AI for the same product linked in a different category. Which means you have to keep uploading them...
  12. Hi everyone, I finally upgraded to the latest version of additional image successfully but I've noticed something very weird. Some of the additional images disappear. I noticed that the last letter is missing from the image name, for example image name is "coat.jpg" but when I check the image properties it says "coa.jpg". I really don't know what's going on. Does anyone have a clue about what could possibly be causing this?
  13. JSR

    manufacturer2 2.0

    I've been trying to include the manufacturers name in the manufacturers2 product listing. Does anyone know how to achieve this?
  14. JSR

    Dynamic SiteMap

    Hi all, I've installed dynamic sitemap and I'm getting an "openbase restriction is in effect" warning on the catalog side. Seems the script is trying to access the tmp dir, which is in the root of my store. The warning states however, that it's not within the allowed path (/var/www/vhosts/domain/httpdocs:/tmp). Has anybody seen this before?
  15. JSR

    manufacturer2 2.0

    I got it: $from_str = "from ((" . TABLE_PRODUCTS . " p) left join (" . TABLE_MANUFACTURERS . " m) USING(manufacturers_id) left join (" . TABLE_MANUFACTURERS3 . " m3) USING(manufacturers3_id) left join (" . TABLE_MANUFACTURERS4 . " m4) USING(manufacturers4_id)) left join " . TABLE_SPECIALS . " s on p.products_id = s.products_id"; This way it includes all the manufacturers in a search query on quick_search.php
  16. JSR

    manufacturer2 2.0

    It would seem that if you don't want them to be visible on the catalog side, you don't include the boxes in left column. Or am I| not getting what you're saying?
  17. JSR

    manufacturer2 2.0

    Is anyone here using the contribution Quick Research? I've just finished installing it and would like to add all my manufacturers. I'm having problems including them in the $from query where its states "left join, using manufacturers_id". I know nothing about sql syntax and query commands, and after reading up on the USING command I still get a syntax error.
  18. I was using V.4 and that didn't do the trick for me. Today I downloaded V.5 and used winmerge to integrate the contribution and almost everything is working now. I have a heavily modified categories.php and I'll have to work out some small stuff, but great contribution all together. Saves me a lot time, thanks so much!!
  19. This is a fabulous contribution, many thanks to the author. However I'm experiencing problems with move and copy functions. Delete and Edit are working fine though.... :huh:
  20. Hi Surfalot, Just for the record: I had to put my old files up cause I struggled with updating this older version I'm running in order to get the javascript mouseover function working in my shop. I'm going to install osc on my computer which of course will enable me to work on this without having to shut down any pages in my live shop. Thanks for all the help, I really appreciate it!
  21. I forgot to mention that I don't have that utility for "unprocessed images" in admin > add. images...
  22. There is def. something wrong there. It's just showing mysite/images/. I'm also using image magic and I'm guessing it doesn't handle the add. images?
  23. The settings already are as you suggest. The image block shows, but the images aren't visible (red dot/cross). BTW I did check the sql file for changes, but overall it seemed to be the same as the first install. I guess I missed the changes regarding values inserted in de config table of the database. I'm on it now. Thanks for helping me out!
  24. Has the database structure for add.images changed much since version 1.1.5? I can't delete add. images that were already there, nor can I add new add.images. The page just refreshes. I'll have to delete them from the database. Or should I just drop the table and the config table inserts and reinstall?
  25. I made a backup of my files and database and I'm currently reinstalling/upgrading to version 2.1.1. I think I'll have to upload all my images for products again, because this version seems to handle additional images very differently from the one I had installed. I had a file for add images in includes/modules that's not being used anymore. :huh: When I choose product_info /instead of popup as image behavior there the add. images become invisible.
×