Jump to content

kevin197

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. kevin197

    ULTIMATE Seo Urls 5 - by FWR Media

    Hi, I've just installed this mod and am getting Fatal error: Cannot redeclare usu5_base_filename() (previously declared in /public_html/includes/application_top.php:52) in /public_html/includes/application_top.php on line 72 In application_top.php it says /** * ULTIMATE Seo Urls 5 PRO by FWR Media * function to return the base filename */ function usu5_base_filename() { // Probably won't get past SCRIPT_NAME unless this is reporting cgi location $base = new ArrayIterator( array( 'SCRIPT_NAME', 'PHP_SELF', 'REQUEST_URI', 'ORIG_PATH_INFO', 'HTTP_X_ORIGINAL_URL', 'HTTP_X_REWRITE_URL' ) ); while ( $base->valid() ) { if ( array_key_exists( $base->current(), $_SERVER ) && !empty( $_SERVER[$base->current()] ) ) { if ( false !== strpos( $_SERVER[$base->current()], '.php' ) ) { preg_match( '@[a-z0-9_]+\.php@i', $_SERVER[$base->current()], $matches ); if ( is_array( $matches ) && ( array_key_exists( 0, $matches ) ) && ( substr( $matches[0], -4, 4 ) == '.php' ) && ( is_readable( $matches[0] ) ) ) { return $matches[0]; } } } $base->next(); } // Some odd server set ups return / for SCRIPT_NAME and PHP_SELF when accessed as mysite.com (no index.php) where they usually return /index.php if ( ( $_SERVER['SCRIPT_NAME'] == '/' ) || ( $_SERVER['PHP_SELF'] == '/' ) ) { return 'index.php'; } // Return the standard RC3 code return ( ( ( strlen( ini_get( 'cgi.fix_pathinfo' ) ) > 0) && ( (bool)ini_get( 'cgi.fix_pathinfo' ) == false ) ) || !isset( $_SERVER['SCRIPT_NAME'] ) ) ? basename( $_SERVER['PHP_SELF'] ) : basename( $_SERVER['SCRIPT_NAME'] ); } // End function // set php_self in the local scope $PHP_SELF = usu5_base_filename(); if ($request_type == 'NONSSL') { define('DIR_WS_CATALOG', DIR_WS_HTTP_CATALOG); } else { define('DIR_WS_CATALOG', DIR_WS_HTTPS_CATALOG); } Is this correct? And if so can you give me a clue on where to look for the error? Thanks
  2. kevin197

    [Contribution] OneBip Payment System Support Thread

    Just made a new account and still nothing, also, changed it to say I'm from America instead of UK but that didn't make a differance. On the checkout_payment.php page is it supose to have onebip as a payment option listed there cus it doesn't have anything for me :( "Payment Method This is currently the only payment method available to use on this order. "
  3. kevin197

    [Contribution] OneBip Payment System Support Thread

    Ok, I've installed manually now instead of using the cpanel addon. The onebip button shows in product_info.php but thats all, still can't buy. The "This item can be purchased using OneBip" button now updates the mysql tables too. I'll pm you the site link
  4. kevin197

    [Contribution] OneBip Payment System Support Thread

    All the changes where made in product_info.php, just checked them again and Onebip is enabled under Configuration -> OneBip settings. Is it that I'm using MYSQL 5? When I try to enable a product to use onebip using "This item can be purchased using OneBip." it doesn't update the mysql table, I had to manual go in and change it using phpmyadmin.
  5. kevin197

    [Contribution] OneBip Payment System Support Thread

    This mod is just what I need but I can't get it working. Has anyone else got it working? It looks to work ok in the admin section but then nothing shows up in the shop even tho I've enabled onebip on my products
×