Jump to content

oldcelt

Members
  • Content count

    219
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by oldcelt


  1. Thanks a lot.  Senility causes me to take a long time to analyse code these days and I appreciate your swift analysis.   I had suspected much of what you say after a quick 'shufti'.   I only wish I could find an addon that replicates the osCMax Admin functions.

     

    Ken


  2. This appears to be some sort of admin access control but no description can be found (by me at least).   Even after downloading it, the instructions are, shall we say, a bit terse.   I don't want to waste time installing it if it has nothing to do with what I want!

     

    Anybody throw any light on it please?


  3. Thank you very much. Is there any guidance on installation adjustments necessary?

    I forgot to say that I'd tried to follow the instructions on osCmax forum for setting up Sitemonitor (2.9) but it seems to be no longer relevant for Sitemonitor 3.2


  4. @@oldcelt

     

    What you see, is what's available unless you go with a commercial oscommerce mall.

     

     

     

    Chris

    Oh, I just wondered if somebody had made the necessary mods but hadn't put it up on this site. Could have been possible and I'd be prepared to pay for the update (within reason :) )

    Ken


  5. Is there any chance somebody may help with my original problem please? This is what I said to start the thread:-

     

    I've installed this enhancement and double-checked that the /includes/functions/whos_online.php is correctly uploaded. Checked the database table and all the required fields are there.

     

    However, I still get Referer? Not Found. Also Region and City are blank and no positional information shows on the map.

     

    Help please?

     

    Ken

     

    Have I said something to upset everybody? All other posts seem to get replies but mine don't seem to appear on anybody else's radar! I've asked twice about these problems but not a single comment!


  6. Is there any chance somebody may help with my original problem please? This is what I said to start the thread:-

     

    I've installed this enhancement and double-checked that the /includes/functions/whos_online.php is correctly uploaded. Checked the database table and all the required fields are there.

     

    However, I still get Referer? Not Found. Also Region and City are blank and no positional information shows on the map.

     

    Help please?

     

    Ken


  7. Dear

     

    i have installed last who is online enhacenemt, but there is some problem...

     

    1)

     

    i cannot display :

     

    User Agent

    State

    Region

    City

     

    always are null,

     

    What i can verify about?

     

    2) on the list:

     

    i found a lot of time

     

    "crawl-66-249-71-39.googlebot.com"

     

     

    but idendify like user and not spider...

     

    i have already updated spider.txt, i need to put more about?

     

    thanks for help...

     

    I just wish I could get an answer to the problems I outlined in the start to this thread :(


  8. Two orders have appeared in the 'Admin' list in osC but the payments have not registered in Paypal. Other orders placed on the same day have been processed correctly by Paypal.

     

    We have no other payment options.

     

    This is urgent and I would really appreciate some help here as I just don't understand how this can happen.

     

    TIA, Ken

     

    Later: having checked by placing an order myself, I find that if the buyer just closes the Paypal page then the order appears in the 'Admin' orders file although no payment has been made. How can I stop this happening?


  9. I've tried posting in the alleged support thread for this enhancement but I get no replies. Is support no longer available?

     

    I've downloaded and installed the latest package - V.3.6.5 - and I'm getting several problems. See the thread Who's Online Enhancement 1.4 Support thread #1664 if anyone feels they can shed any light.

     

    I'd me most grateful for any help here please?


  10. Is support for this addon now defunct? Nobody seems to be answering any questions!

    However, in the hope that eventually someone will come up with a suggestion or two, I'd really appreciate some help to sort out the problems.

     

    I've installed the latest version 3.6.5 and the results are not helpful.

     

    It just shows "Guest" for anyone on the site. Also, for example, it shows "Region: Surrey" for someone connecting from Herefordshire and, of course, the town is wrong. Similarly for any other guest to the site, the region and town are wrong. Furthermore, it says "Referer? Not found" for every guest. It also shows me when I'm looking at it in admin as being in California! The shopping cart always shows empty even when there are products in it.

     

    Does anybody have this version working properly please?


  11. Some last versions have a missing .php file , wrong sql file and faulty instructions.

    I did compare 3.6.x version with 3.5.4 to verify this.

     

    http://forums.oscommerce.com/topic/124853-whos-online-enhancement-14/page__st__1540__p__1430651entry1430651

     

    This guy put me on right direction!!!!

     

    That didn't fix it for me I'm afraid! The latest version seems to have already made those corrections.

     

    Any other ideas please?

×