Jump to content

denseboy

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Ben Lichius
  1. Fixed it. The problem was in the includes/local/configure.php file. My "define('PRODUCTS_OPTIONS_VALUE_TEXT_ID', 0);" didn't match the option value in my database.
  2. I'm not sure exactly how I did it, but I did manage to get this working. For anyone else having the same trouble, I deleted all of the options, option values, and attributes via the admin panel and re-uploaded everything using the CSV file. It didn't work at first but once I started recreating the options on the admin side (being sure to match all the ID numbers with those in my CSV file), subsequent uploads started populating products and options the way I was expecting them to. Eh- I think i just got lucky this time...
  3. Hello, This contrib works great for me except for one very important thing. When using a text or textarea options, the price doesn't get added to the shopping cart. If I change the option to be anything else (raido, checkbox, select) it works fine. I've looked through the most obvious areas and can't seem to find a problem. Can anyone tell me what I might have missed or point me in the right direction? Thanks!
  4. I've looked and haven't been able to find a solution to what I think is a pretty basic problem regarding CSV imports and attributes. If I download a CSV file using EP, then change the price of a product option (attribute) and import the CSV back in, everything seems to go fine. I get no errors and the message tells me that the product has been updated. I can even see the new price in the appropriate field on the admin page after the import. When I go to the store however, the old price is still there - no change. This happens with new products as well. On import, everything appears to be fine and I can see all the appropriate fields on the admin page. When I go to the store, the new product is there but no attributes. I think this is the last piece I need to make my 3000+ item store run silky smooth. Can anyone help? Here's what my settings say: EP vers: 2.76f-MS2 r1 Temp Dir: /home/.ruri/lichius/stfrancisdesales.com/newsite/catalog/temp/ Temp Dir is Writable Magic Quotes is: off register_globals is: off Split files on: 300 records Model Num Size: 12 Price with tax: false Calc Precision: 2 Replace quotes: false Field seperator: comma Excel safe output: true Preserve tab/cr/lf: false Category depth: 7 Enable attributes: true SEF Froogle URLS: false More Pics: false Unknown Pics: false HTC: false SPPC: false Extra Fields: false I am using the Option-Type contrib as well. Could that be having an effect? Thanks!
×