Jump to content

diy

Members
  • Content count

    351
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by diy

  1. diy

    Shipping Modules not showing up

    did what rloberto described . Document_root had this value /var/chroot/home/content/28/10209428/html I only used /home/content/28/10209428/html dont forget the / in the end /home/content/28/10209428/html/
  2. diy

    easy un-populate?

    Actually easypopulate.php writes ]// Set the v_status field to "Delete" if you want to remove the item from the system define ('EP_DELETE_IT', 'Delete'); so i guess you can actually delete the products if instaed of active or inactive you set delete i am trying it now to see what happens
  3. diy

    More boxes for Version 2.3

    doex this link help http://forums.oscommerce.com/topic/367702-creating-a-new-infobox-in-oscommerce-231/page__st__20 ?? BTW i guess the boxes are called infoboxes
  4. diy

    Facebook Connect Support Thread

    I am getting thiw error message Uncaught CurlException: 1: Protocol https not supported or disabled in libcurl thrown in /home/a6243178/public_html/catalog/includes/classes/facebook.php on line 615
  5. Didint get what you are actually asking , If you want to change D/M/Y to M/D/Y go to catalog/includes/languages/emglish.php catalog/admin/includes/languages/emglish.php
  6. diy

    LIGHTBOX

    check the path in <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script> as it is now you must have a js file under root with lightbox inside
  7. Sorry for that . As I said I am using Graphical Borders and I have made some changes to the module to look like graphical borders BUT i dont seem to be doing a great job . it works for my needs but it may not for everybody . If someone can make the module look like and work as in Graphical borders he/she will be welcome !!! Ps nothing to do with product_info . the includes/modules/recently_viewed.php needs to be changed !
  8. I have installed this only aw a module (under also purchaced) and i am using graphical borders ! I have a curious problem . When recently viewed box is empty it meses up my design !! When i view a product its ok . my code is <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> </tr> </table></td> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td> <?php if ((USE_CACHE == 'true') && empty($SID)) { echo tep_cache_also_purchased(3600); } else { include(DIR_WS_MODULES . FILENAME_ALSO_PURCHASED_PRODUCTS); } } ?> </td> </tr> <?php // Begin recently_viewed if (RECENTLY_VIEWED_BOTTOM_BOX == 'True') { include_once (DIR_WS_MODULES . FILENAME_RECENTLY_VIEWED); } // End recently_viewed ?> </table></form></td> <!-- body_text_eof //--> to solve that i had to change the order of recently viewed ans also purchaced <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> </tr> </table></td> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td> <?php // Begin recently_viewed if (RECENTLY_VIEWED_BOTTOM_BOX == 'True') { include_once (DIR_WS_MODULES . FILENAME_RECENTLY_VIEWED); } // End recently_viewed ?> </td> </tr><tr><td> <?php if ((USE_CACHE == 'true') && empty($SID)) { echo tep_cache_also_purchased(3600); } else { include(DIR_WS_MODULES . FILENAME_ALSO_PURCHASED_PRODUCTS); } } ?></td></tr> </table></form></td> <!-- body_text_eof //--> I really do not understand why the empty recently_viewed module appears and why the fix is only working when I have first the recently_viewed and THEN the also_purchaced modules!!
  9. diy

    Russian language problem

    Have you added the Russian language pack in the admin (and the catalog)?? have you added Russian as a second language throught the admin?? if you have you should see two boxes and 2 flags when you add a product You don't have to exit and reenter admin you just add the desc in the box for each language
  10. diy

    Russian language problem

    The easiest way is to ALWAYS change the language to YOUR language when you enter the admin ! For some reason adding a category in Greek characters when having the admin in English gives the strange characters in the front - end But if I change the language in the admin to Greek and add a category in both Greek and English all characters look fine I mean dont have it in English change it to YOUR language the minute you enter the admin
  11. Works fine with me!!! it maybe something with cookies - try with another browser or check your password!
  12. go to you database back up your database and then press the sql button and copy and paste the code. If you dont know what you are doing DONT do on a live site . Best create a test site locally on your pc
  13. diy

    Collection In Person Shipping Option

    Try the store pick up contrib i think its this one http://addons.oscommerce.com/info/164
  14. diy

    Live Support phpOnline

    Hope this post come through (the forum gives me some internal errors) Anyway the image indicator for some reason suddenly dissapeared from the infobox !!!!!!!!!!!!(but it works on an html page on onother domain) I changed the file to point to the flash indicator and it works !!
  15. the instrunctions state catalog/]includes/languages/english/product_info.php Add anywhere before the final "?>" /* Optional Related Products (ORP) */ define('TEXT_RELATED_PRODUCTS', 'Other Products You Might Like'); define('RELATED_PRODUCTS_MODEL_COMBO', ' (%s)'); define('RELATED_PRODUCTS_PRICE_TEXT', '@ %s'); define('RELATED_PRODUCTS_QUANTITY_TEXT', 'Only %s left!'); /***********************************/ So delete the @ in define('RELATED_PRODUCTS_PRICE_TEXT', '@ %s'); PS sorry for posting 3 times
  16. again I copy paste and modify the code from product_info.php changing $product_info to $attributes_values I changed if ($new_price = tep_get_products_special_price($products_id_slave)) { $products_price_slave = $currencies->display_price($new_price, tep_get_tax_rate($attributes_values['products_tax_class_id'])); } else { $products_price_slave = $currencies->display_price($attributes_values['products_price'], tep_get_tax_rate($attributes_values['products_tax_class_id'])); to if ($new_price = tep_get_products_special_price($products_id_slave)) { $products_price_slave = '<s>' . $currencies->display_price($attributes_values['products_price'], tep_get_tax_rate($attributes_values['products_tax_class_id'])) . '</s> <span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($new_price, tep_get_tax_rate($attributes_values['products_tax_class_id'])) . '</span>'; } else { $products_price_slave = $currencies->display_price($attributes_values['products_price'], tep_get_tax_rate($attributes_values['products_tax_class_id'])); ; Again it seems to be working but I am not sure if it messes another thing somewhere else on the site
  17. I want to use optional related products with hide price and buy now if price = 0 changed if (RELATED_PRODUCTS_SHOW_PRICE == 'True') { $caption .= '<p>' . sprintf(RELATED_PRODUCTS_PRICE_TEXT, $products_price_slave) . '</p>' . "\n"; } to if (RELATED_PRODUCTS_SHOW_PRICE == 'True') { if ($attributes_values['products_price'] < 0.01){ echo ''. TEXT_STOCK_SOLD_OUT . ''; } else $caption .= '<p>' . sprintf(RELATED_PRODUCTS_PRICE_TEXT, $products_price_slave) . '</p>' . "\n"; } and if (RELATED_PRODUCTS_SHOW_BUY_NOW== 'True') { echo '<a href="' . tep_href_link(basename($PHP_SELF), tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=rp_buy_now&rp_products_id=' . $products_id_slave) . '">' . tep_image_button('button_rp_buy_now.gif', IMAGE_BUTTON_RP_BUY_NOW) . '</a>'; } echo '</td>' . "\n"; to if (RELATED_PRODUCTS_SHOW_BUY_NOW== 'True') { if ($attributes_values['products_price'] < 0.01){ } else echo '<a href="' . tep_href_link(basename($PHP_SELF), tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=rp_buy_now&rp_products_id=' . $products_id_slave) . '">' . tep_image_button('button_rp_buy_now.gif', IMAGE_BUTTON_RP_BUY_NOW) . '</a>'; } echo '</td>' . "\n"; and it seems to be working BUT I am not a coder and I am just copying pasting code , is ther someone that can suggest a clearer solution??
  18. diy

    Template install

    First install basic oscommerce see that everything works (and solve possible problems looking in this forum) . and THEN upload the template files (some templates are free because they are obsolete ie they dont work with newer versions of php). If the tempate works it works , if it doent it was free anyway!! PS turn what on?? I actually laughed out loud...................................................so LOL!!!!
  19. Since the contrib haw changed so much I am posting here First the define('FILENAME_FLASH_CAROUSEL', 'flash_carousel.php'); should be also added in catalog/includes/filenames.php and this define('TABLE_FLASH_CAROUSEL', 'flash_carousel'); should be also added in catalog/includes/database_tables.php I want to ask the following 1) How can we make the carousel see the feautured or specials table and not the new flash_caroussel table (many people in the othe thread that dont see a caroussel may be because the didi not add products in the table through the admin side)? 2) how can we make the grey thing show non latin characters (greek in my case)?
  20. diy

    Printer Friendly Version

    I am using this contrib for product printer friendly page http://www.oscommerce.com/community/contri...ns,4174/page,56 I see that people searching for a product may come at my printer friendly page (product_print.php) The problem is that by there they cannot access my page , they can either print the page or close the window and leave the site How can i make the print page link to the product_info page for the specific product ???? (or should i make the page not indexed by search engines)
  21. diy

    Live Support phpOnline

    The sounds do work NOW apparently they were not defined correctly when I changed them. As for the error 404 you receive i dont think its has to do with the contrib I have set up the admin on a fresh domain with NO traffic and i received only 9 errors from phponline (alla others were from help center live which I was testing and never managed to set up in well functioning way) All i know is that phponline will increase your traffic but I will test on an oscommerce shop -with the admin on a fresh domain-and will post the findings PS An intersting option of phponline would be when shop owner offline the client to be redirected to the contact us page @coopco yes i dont see that working with firefox (works with chrome) maybe you should download tjhe latest version of phponline from http://www.dayanahost.com/phponline.cfm In any case I will install the db as an infobox and will report my problems
  22. diy

    Live Support phpOnline

    Does any one else have a problem with incoming ringing sounds??? When I test http://www.dayanahost.com/phponline.cfm i get the "you have a call ring" but I get no sound when i try it on my site!!
  23. I would recoommend to follow this post http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...c=329077&hl and install oscommerce on your pc get a back up of your database in the working site and do all the alterations on the tst site and test db which you will keep on your pc check here for quick tutorial http://www.w3schools.com/sql/sql_intro.asp PS I would not recomend to play around with a database from a working site .
  24. I changed lines 106 to 119 to this $query="SELECT object_id from wp_term_relationships WHERE term_taxonomy_id = $category ORDER BY object_id DESC limit 10 "; $result=mysql_query($query); $num=mysql_numrows($result); $i=0; while ($i < $num) { $artist=mysql_result($result,$i,"object_id"); $query2="SELECT ID, post_content, post_title from wp_posts WHERE ID = $artist limit 10"; $result2=mysql_query($query2); $num2=mysql_numrows($result2); $c=0; while ($c < $num2) { $postcontent =mysql_result($result2,$c,"post_content"); $posttitle=mysql_result($result2,$c,"post_title"); and I am not getting the error anymore and I see some blog post Generally I am not happy with what i getting cause i have double categories in the box and my greek characters ara not showing well
  25. yes there are other problems table wp_categories is renamed wp_terms (at least in my db) so i made this change to wp_cats at line 38 $query="SELECT term_ID, name from wp_terms ORDER BY name ASC limit 10"; $result = mysql_query ($query) but I dont know which table wp_post2cat is suposed to be so i get an error in content.php
×