diy

Members
  • Content count

    351
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About diy

  • Birthday 12/13/1971

Profile Information

  • Real Name
    kosmas
  • Gender
    Male
  1. did what rloberto described . Document_root had this value /var/chroot/home/content/28/10209428/html I only used /home/content/28/10209428/html dont forget the / in the end /home/content/28/10209428/html/
  2. Actually easypopulate.php writes ]// Set the v_status field to "Delete" if you want to remove the item from the system define ('EP_DELETE_IT', 'Delete'); so i guess you can actually delete the products if instaed of active or inactive you set delete i am trying it now to see what happens
  3. doex this link help http://forums.oscommerce.com/topic/367702-creating-a-new-infobox-in-oscommerce-231/page__st__20 ?? BTW i guess the boxes are called infoboxes
  4. I am getting thiw error message Uncaught CurlException: 1: Protocol https not supported or disabled in libcurl thrown in /home/a6243178/public_html/catalog/includes/classes/facebook.php on line 615
  5. Didint get what you are actually asking , If you want to change D/M/Y to M/D/Y go to catalog/includes/languages/emglish.php catalog/admin/includes/languages/emglish.php
  6. check the path in <script type="text/javascript" src="js/prototype.js"></script> <script type="text/javascript" src="js/scriptaculous.js?load=effects,builder"></script> <script type="text/javascript" src="js/lightbox.js"></script> as it is now you must have a js file under root with lightbox inside
  7. Sorry for that . As I said I am using Graphical Borders and I have made some changes to the module to look like graphical borders BUT i dont seem to be doing a great job . it works for my needs but it may not for everybody . If someone can make the module look like and work as in Graphical borders he/she will be welcome !!! Ps nothing to do with product_info . the includes/modules/recently_viewed.php needs to be changed !
  8. I have installed this only aw a module (under also purchaced) and i am using graphical borders ! I have a curious problem . When recently viewed box is empty it meses up my design !! When i view a product its ok . my code is <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> </tr> </table></td> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td> <?php if ((USE_CACHE == 'true') && empty($SID)) { echo tep_cache_also_purchased(3600); } else { include(DIR_WS_MODULES . FILENAME_ALSO_PURCHASED_PRODUCTS); } } ?> </td> </tr> <?php // Begin recently_viewed if (RECENTLY_VIEWED_BOTTOM_BOX == 'True') { include_once (DIR_WS_MODULES . FILENAME_RECENTLY_VIEWED); } // End recently_viewed ?> </table></form></td> <!-- body_text_eof //--> to solve that i had to change the order of recently viewed ans also purchaced <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> </tr> </table></td> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td> <?php // Begin recently_viewed if (RECENTLY_VIEWED_BOTTOM_BOX == 'True') { include_once (DIR_WS_MODULES . FILENAME_RECENTLY_VIEWED); } // End recently_viewed ?> </td> </tr><tr><td> <?php if ((USE_CACHE == 'true') && empty($SID)) { echo tep_cache_also_purchased(3600); } else { include(DIR_WS_MODULES . FILENAME_ALSO_PURCHASED_PRODUCTS); } } ?></td></tr> </table></form></td> <!-- body_text_eof //--> I really do not understand why the empty recently_viewed module appears and why the fix is only working when I have first the recently_viewed and THEN the also_purchaced modules!!
  9. Have you added the Russian language pack in the admin (and the catalog)?? have you added Russian as a second language throught the admin?? if you have you should see two boxes and 2 flags when you add a product You don't have to exit and reenter admin you just add the desc in the box for each language
  10. The easiest way is to ALWAYS change the language to YOUR language when you enter the admin ! For some reason adding a category in Greek characters when having the admin in English gives the strange characters in the front - end But if I change the language in the admin to Greek and add a category in both Greek and English all characters look fine I mean dont have it in English change it to YOUR language the minute you enter the admin
  11. Works fine with me!!! it maybe something with cookies - try with another browser or check your password!
  12. go to you database back up your database and then press the sql button and copy and paste the code. If you dont know what you are doing DONT do on a live site . Best create a test site locally on your pc
  13. Try the store pick up contrib i think its this one http://addons.oscommerce.com/info/164
  14. Hope this post come through (the forum gives me some internal errors) Anyway the image indicator for some reason suddenly dissapeared from the infobox !!!!!!!!!!!!(but it works on an html page on onother domain) I changed the file to point to the flash indicator and it works !!
  15. the instrunctions state catalog/]includes/languages/english/product_info.php Add anywhere before the final "?>" /* Optional Related Products (ORP) */ define('TEXT_RELATED_PRODUCTS', 'Other Products You Might Like'); define('RELATED_PRODUCTS_MODEL_COMBO', ' (%s)'); define('RELATED_PRODUCTS_PRICE_TEXT', '@ %s'); define('RELATED_PRODUCTS_QUANTITY_TEXT', 'Only %s left!'); /***********************************/ So delete the @ in define('RELATED_PRODUCTS_PRICE_TEXT', '@ %s'); PS sorry for posting 3 times