Jump to content

Gemmeta

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Gemma Espasa
  1. Ok Robert, So if the url of shopping cart is correct: http://www.mydomain.com/shopping_cart..... And I have add the mod about using str_replace Then there should be a configuration problem, as you say. I have checked and rechecked and it seems all right. This is my includes/configure.php: I can't see the error. Is there any in my configure? Where should I go on looking for? Thank you in advance, Gemma
  2. There all, I am having problems with SEO URL. I did installed the contribution a while ago, I have rechecked all changes and updated with FWR's last update on 7th Nov, but I cannot find where my problem is. My trouble is with the shopping cart button. When I add a product to the shopping cart(and SSL is enabled), the products are added to http://www.mydomain.com/shopping_cart.php instead of https://www.mydomain.com/shopping_cart. Then when when I want to checkout I lose all the information and shopping_cart gets empty. I have realised that when I put the mouse on the shopping cart button of a product the urls is: http://www.mydomain.com/product-c-number.h...amp;sort=number With other buttons I don't have this problem. I have spent several days looking around the forum, trying different sort of changes, rechecking everything, but I cannot go through the answer. I would be very pleased if someone know how to solve this. Thank you very much, Gemma
  3. Gemmeta

    SEO URL

    There all, I am having problems with SEO URL. I did installed the contribution a while ago, I have rechecked all changes and updated with FWR's last update on 7th Nov, but I cannot find where my problem is. My trouble is with the shopping cart button. When I add a product to the shopping cart(and SSL is enabled), the products are added to http://www.mydomain.com/shopping_cart.php instead of https://www.mydomain.com/shopping_cart. Then when when I want to checkout I lose all the information and shopping_cart gets empty. I have realised that when I put the mouse on the shopping cart button of a product the urls is: http://www.mydomain.com/product-c-number.h...amp;sort=number With other buttons I don't have this problem. I have spent several days looking around the forum, trying different sort of changes, rechecking everything, but I cannot go through the answer. I would be very pleased if someone know how to solve this. Thank you very much, Gemma
  4. Hello Robert, I will be more explicit. As Jon said, USU works fine but no way to go to customer pages, to login or to buy products. You can have a look at my site: www.bambinnos.com/test And here is my configure.php, so you can have an idea. define('HTTP_SERVER', 'http://www.bambinnos.com'); // eg, [url="http://localhost"]http://localhost[/url] - should not be empty for productive servers define('HTTPS_SERVER', 'https://espacioseguro.com'); // eg, [url="https://localhost"]https://localhost[/url] - should not be empty for productive servers define('ENABLE_SSL', true); // secure webserver for checkout procedure? define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'bambinnos.com'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', 'espacioseguro.com'); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/test/'); define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/bambinnos/test/'); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/test/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/bambinnos/test/'); For what you said I guess the problem may be in having a shared SSL certificate. (espacioseguro.com is owned by the hosting service). Could you please get me out of that doubt? By the way, if I turn off USU from admin, site works perfectly well and have no problems. The .htaccess is set to /test/ Thank you very much, Gemma
  5. Hi Guys, I've installed chemo's 2.1e ultimate seo version. It works pretty well but when I try to login to start the checkout process it redirects me to the index.php and it does not allow me to login nor buy products. The shopping cart it fills well but no way to go through buying the products. I don't know wether the problem is because the NONSSL url and the SSL url are slightly diferent. I mean: For the NONSSL urls I have: http://www.mydomain.com/... For the SSL urls, the hosting redirects my domain to https://hostingsdomain.com/mydomain/.... Is there someone with the same problem, or knows how to solve it? I have been looking around in the forum and I can not get through a solution. Thank you very much for your help. Gemma
×