Jump to content

makeit4me

Members
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by makeit4me


  1. ../includes/modules/payment/paypal_express.php line 699:

          $test_url = tep_href_link(FILENAME_MODULES, 'set=payment&module=' . $this->code . '&action=install&subaction=conntest');

    this is definitely a developer issue as this happens after install w/ reference to existing code, not anything added

     


  2.  

    I moved to a new server with PHP Version 7.2.9 and MySQL 5.5.5-10.2.17-MariaDB

    I completely reinstalled the app, including created brand new database. after configuring PayPay Express, after adding item to cart to test, following error occurs:

    Quote

     

    Use of undefined constant FILENAME_MODULES - assumed 'FILENAME_MODULES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in ../includes/modules/payment/paypal_express.php on line 699


     

    all else works fine w/o errors, except : payment modules and Banners, which results in

     

    Quote

     

    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in ../includes/classes/phplot.php on line 1324


     

    warning message line repeats for every single banner.  and received error before even adding my old data back. errors occur with new, fresh install with or w/o any additional data added.

    and upon new install, I can't even install a payment module. after clicking "Install Module" button, the follow error is displayed for every module available, with the modules to install at the end of the errors

    Quote

    Warning: Use of undefined constant MODULE_PAYMENT_MODULE_NAME

    after install,
     

    Quote

     

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ../includes/modules/payment/authorizenet_cc_aim.php:23) in ../includes/functions/general.php on line 38


     

    with all else blank -- no side menu, or anything else, just blank page and you have to manually reload OsCommerce Admin.

    are there fixes for these issues? I searched for the error message(s) in this forum, but lots of discussions, not actual answers. clearly this is a developer issue as the product isn't working "out of the box".

    if there isn't, I guess I'll have to migrate site to WordPress and use one of their shopping carts, but I really like oscommerce and have used this personal store for over a decade.

    thanks.


  3. the other thing I forgot: most people try to test out shipping using their own address which is the same address as the store. that too will fail, for logical reasons because USPS can't calculate shipping from to same address


  4. after snide comments to me last time, I didn't post the simple solution for USPS module which worked just fine once I ensured my local zip code and zone were set up properly. the USPS module software works just fine, coded fine, etc. it's simply a settings conflict.

     

    unfortunately I haven't been here since 2007, but I was floored that fix simply involved LOCAL ZIP information - a base for the USPS module to work from to calculate shipping. I believe it's in Configuration / Shipping/Packaging - then enter your local zip information as well as other ZONE information.

     

    after I did that, ALL worked fine immediately and has not failed since.


  5. We are working on getting this USPS module install but are having some problems.

    Could someone please post a screen shot showing the admin page that lets you pick the different shipping options.

     

    :lol: :-" chopmaster, that response isn't directed at you. I wish you luck. the response was related to my experience here, then your first post here.


  6. CAN YOU STOP SHOUTING AND WHINING? Thanks. The sql update refers to the contribution USPS Methods which is the usps module from osC with changes to be able not to offer certain shipping methods that USPS offers.

     

    Your problem has nothing to do with the changes made by USPS (capitalization problem) because you don't even get rates returned from USPS.

     

    THAT FIX DID NOT WORK. I REPEATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:::::: THAT FIX DID NOT WORKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

    KKKKKKKKKKKKKKKKKK

     

    I REPEAT AGAIN: THAT FIX DID NOT WORKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

     

    I'M STILL GETTING THE SAME ORIGINAL ERROR: ERROR.....USPS SHIPPING CALCULATIONSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

     

     

    I DOWNLOADED AND SETUP RC1 YESTERDAY - DIDN'T WORK

    ADDED YOUR SUPPOSED FIX - DIDN'T WORK

     

    IS THERE SOME ALL KNOWING FILE THAT I'M SUPPOSED TO FIND AND READ TOO????????????????????????????????//


  7. CAN YOU STOP SHOUTING AND WHINING? Thanks. The sql update refers to the contribution USPS Methods which is the usps module from osC with changes to be able not to offer certain shipping methods that USPS offers.

     

    Your problem has nothing to do with the changes made by USPS (capitalization problem) because you don't even get rates returned from USPS.

     

    WHY IS YOUR SOFTWARE NOT WORKING AFTER INSTALLATION?????????????????????? YOU GUYS ARE SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WISE. WHY IS IT NOT WORKING AFTER INSTALLATION?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????/


  8. WHAT IS THE SQL QUERY TO ADD THE USPS SHIPPING TYPES TO CONFIGURATION TABLE??? I'M TIRED, IT'S NOW 4+ DAYS OF THIS NONSENSE, I'M TIRED OF CLICKING THROUGH POST AFTER POST AND PIECES OF INFORMATION - WHAT WOULD HAVE BEEN WISE, ESP. FOR THE SMARTASSES WHO WANT YOU TO READ ALL THEIR BULL, IS THE LATEST FIX W/**FULL** SQL QUERY IN THE CONTRIBUTION. INSTEAD I ONLY SEE THE QUERY TO UPDATE SOMETHING THAT DOESN'T EXIST AT ALL IN MY ORIGINAL DATABASE SETUP.

     

    INSTEAD I NOW HAVE TO PIECE TOGETHER FROM THE .php FILE AND PIECES OF INFORMATION TO MAKE A QUERY AND HOPE THAT I HAVE ADDED THE RIGHT TITLE, VALUE, ETC. TO PLEASE THE ALL KNOWING GODS HERE!!!!!!!!

     

    IN THE MEANTIME, I GUESS I'LL BROWSE THE CORPORATE SPONSOR LIST....HMMMMM


  9. Some people apparently have fixed the problems with the usps module: see this bug report (387).

     

    *sigh* you know what, gonna walk away from computer now, then come back. because after resetting up, trying all the other suggestions, etc., I am leery of anything else now. the credibility factor is out the door now. but oh yeah, my bad, it's MY FAULT per an actual sponsor of the site. wow


  10. I had been moved to production server but still got the same error.

     

    so have I and I just spoke with someone from the USPS web tools technical support and they are advising customers NOT to use this interface because of the volume of complaints received. they are referring other interfaces. the most common complaint reported was switching from one shipping type to another.

     

    I'm just simply trying to send a standard packages and keep getting the can't calculate shipping error.

×