Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

Morgan^

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Morgan^
  1. Hi, I'v been looking around for several months now and trying several "Seo url" contributions for oscommerce 2.2 (For instance Ultimate Seo Urls, Search Engine Friendly Urls etc.), but all of them seem to have several disadvantages which make them not really the choise to go for to integrate in my store. Recently I came across a Seo Url contribution for Zen cart called "Simple Seo Url" ( http://simple-seo-url.com/ ) It's a Seo Url contribution about which the author claims it can (maybe easily) be ported to Oscommerce. Looking at the possibilities and the dedicated devellopment of this Simple Seo Url contribution, it seems to surpass all of the current free Seo url contributions easily including Ultimate Seo Urls from Chemo. I've searched on the forums and between all oscommerce contributions if I could find an Oscommerce 2.2 port of this contribution but can't seem to find anything that points to the existance of one. So my question is, have I maybe overlooked something or hasn't anyone yet attempted to make a port of it for Oscommerce? And if not might there be anyone who might be capable and interested in making a port of it and making it available for the community? (The author seems to be willing to provide all coorporation to establish this). Unfortunately I have too little PHP knowledge to accomplish this myself, otherwise I might have tried it myself as of all my searches for a good opensource Seo url contribution, this really looks like the most promising to me.
  2. That's great that you got the sort order working with templates :thumbsup: Do you know the SQL instruction to rename the column "products_options_sort_order" in the "am_attributes_to_templates" table to "attribute_sort" ? greeting Morgan
  3. OSC Plus Highslide popup contribution: http://addons.oscommerce.com/info/5709 At this point the OSC Plus Highslide contribution makes the images on the product-listing page popup in a special way. Only it has no effect on the image of the product-info page. Could anyone please help out to make the code available on how to make Highslide work with the image thumbnail on the product-info page? Thank you so much allready. For the record: the code used for the intergration on the product-listing page is as follows: For catalog/index.php find: </head> replace with: <script type="text/javascript" src="highslide/highslide.js"></script> <script type="text/javascript" src="highslide/highslide-html.js"></script> <script type="text/javascript"> hs.graphicsDir = 'highslide/graphics/'; hs.outlineType = 'rounded-white'; window.onload = function() { hs.preloadImages(5); } </script> </head> And in catalog/includes/modules/product_listing.php find: case 'PRODUCT_LIST_IMAGE': $lc_align = 'center'; if (isset($HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'])) { $lc_text = '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'manufacturers_id=' . $HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'] . '&products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'], $listing['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT) . '</a>'; } else { $lc_text = ' <a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, ($cPath ? 'cPath=' . $cPath . '&' : '') . 'products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'], $listing['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT) . '</a> '; } break; replace with: case 'PRODUCT_LIST_IMAGE': $lc_align = 'center'; //* © Captain FLAM - Début - Highslide Module *// if ( isset( $HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'] ) ) { //$lc_text = '<a href="' . tep_href_link( FILENAME_PRODUCT_INFO, 'manufacturers_id=' . $HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'] . '&products_id=' . $listing['products_id'] ) . '">' . tep_image( DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'], $listing['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT ) . '</a>'; $lc_text = '<a id="thumb' . $listing['products_id'] . '" class="highslide" onclick="return hs.expand(this);" href="' . DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'] . '" alt="'. $listing['products_name'] .'">' . tep_image( DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'], $listing['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT ) . '</a>'; } else { //$lc_text = ' <a href="' . tep_href_link( FILENAME_PRODUCT_INFO, ( $cPath ? 'cPath=' . $cPath . '&' : '' ) . 'products_id=' . $listing['products_id'] ) . '">' . tep_image( DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'], $listing['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT ) . '</a> '; $lc_text = ' <a id="thumb' . $listing['products_id'] . '" class="highslide" onclick="return hs.expand(this);" href="' . DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'] . '" alt="'. $listing['products_name'] .'">' . tep_image( DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'], $listing['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT ) . '</a> '; } //* © Captain FLAM - Fin - Highslide Module *// break;
  4. Please ignore point 2) of my previous post, for some reason I can't edit it anymore??? The problem with the "empty option with (1) empty option value in the template", that I meantioned in my previous post, had another reason which doesn't apply here, it's allready solved. The only thing that I still need to resolve is the sort order in the template: When I make a template of the following configuration: Then when I load that template on a product, the order is inverted and the sort column gives 0,0,0,0 instead of 0,1,2,3:
  5. Thanks that made the template option finally work without giving errors :) Only it doesn't work without flaws unfortunately. 1) The sortorder of the attributes is not saved in the template 2) When loading a template for a product, an empty option with (1) empty option value is added next to the existing option(s)???
  6. That worked :) But now I get a new slightly different error when trying to create a template :(
  7. When I try to add the "missing SQL instruction for templates to work fine." from the AJAX Attribute Manager V 2.7.1 FULL PACKAGE from ajuaristi (21 Jan 2008) I get the below mentioned error. I'm using MySQL 5, might that be the problem, I'm no MySQL expert so does anybody have a suggestion to solve it? Kind regards, Morgan
  8. We too have installed Product Attrib Sort v1.2a together with AJAX Attribute Manager V2.7.1 At first it would also give errors , but with the following I got it going: In the file admin/attributeManager/classes/attributeManagerConfig.class.php: $this->add('AM_FIELD_OPTION_SORT_ORDER','attribute_sort'); // Sort column on Products_options table $this->add('AM_FIELD_OPTION_VALUE_SORT_ORDER','attribute_sort'); // Sort column on product_attributes table In the .sql from file Attrib Sort v1.2a I put: ALTER TABLE products_attributes ADD COLUMN attribute_sort INT UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0'; ALTER TABLE products_options ADD COLUMN attribute_sort INT UNSIGNED NOT NULL DEFAULT '0'; Good luck :)
  9. I installed the AJAX Attribute Manager contribution on osCommerce 2.2-MS2. We too stumbled on the double attributes problem, like when putting in sizes S,M,L the result would be S,M,L,S,M,L This was the case when adding a new product and rightaway setting the attributes. But when we add a new product to our shop, first save it and after that set the attributes we DON'T get double entries.....
×