Jump to content

navomodele

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

  1. navomodele

    Image view

    I resolve issue nr. 2 , now image are displayed correct in the layer . Still have problem nr. 1 , problem width little image with red X inside. I know where this error came from, but still can't resolve this litle problem.
  2. navomodele

    Image view

    First of all sorry , but very sorry for my English. I have a problem , a problem that can be a problem for other people's. Os commerce, a beautiful , powerful and free solution for e-commerce. Exist many great contribution for everything you need for that giant but exist a problem. A man need a particularly vision for this shop. I seen on the forum that people combine contributions for her needs. I try to combine and modify few contribution to make a particular look for my image display , and for some text box display . I try many contribution for image ex: ultraPicture , multiPicture , PopUps MASSAGEed Lightbox etc. All conribution about image from contribution section works ok but none fit to my vision about display image on my E-commerce site. I stopped to a beautiful image contribution "Additional Images v2.0.0" and i look in to this contribution and i try to understand them. Seems to be all i need to manage image but is poor to print this image to the site page. To print this image to the site page I try "PopUps MASSAGEed" but I can't combine with "Additional Images v2.0.0" . "PopUps MASSAGEed" is a very nice option to display a layer to a font of a page but I can't use that contribution in combination with "Additional Images v2.0.0". Ok , I stop from trying and I reformed attention to another superb way to display image over a site page. This is "Highslide JS" Visit This Website for detail , is an excellent instrument to display every image or text on the site page. It offer the best way (in my opinion) to display anything in my site page. I try to combine "Highslide JS" with "Additional Images v2.0.0" and I make this combination till that combination is start to work. This is 2 image that example this work. For the 4 image (tree litle image and above them, a little big image) from first image , if I click on the any tree little image , image above then I click , is display in the 4-th (little big image up to then tree image) . If I click in the this litle big image dis image is detach from page and grows in a big and very nice layer in center of my page. Ok. This seems to bee wonderful . Yes it is but I'm not a programmer , I'm not a specialist in the PHP and MySQL , I resolve this problem with logic and example from how is resolved same problem in oscommerce code. It was very hard to resolve this problem with no special skill or knowledge in PHP or MySQL . I have a problem with a piece of code in the firs time : echo '<td valign="middle" align="center" width="100%">'; if (!empty($_GET['imagesID'])) { ?> <a alt="Highslide JS" id="thumb3" class="highslide" title="bbbbb" onclick="return hs.expand(this, { captionId: 'caption5' } )" href=" <?php echo tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $selected_image['products_image_pop'] ). '" >' , '<img title="Caption for the second image.">' , tep_image(DIR_WS_IMAGES . (!empty($selected_image['popup_images'])?$selected_image['popup_images']:(!empty($selected_image['medium_images'])?$selected_image['medium_images']:(!empty($selected_image['thumb_images'])?$selected_image['thumb_images']:''))), $selected_image['images_description'], (ADDIMAGES_POPUP_RESTRICT_IMAGE_SIZE=='true'?POPUP_IMAGE_WIDTH:''), (ADDIMAGES_POPUP_RESTRICT_IMAGE_SIZE=='true'?POPUP_IMAGE_HEIGHT:''), 'id="mainimage"') . (!empty($selected_image['images_description'])?$selected_image['images_description']:''); } elseif (!empty($_GET['pID'])) { ?> <a alt="Highslide JS" id="thumb4" class="highslide" title="aaaaa" onclick="return hs.expand(this, { captionId: 'caption4' } )" href=" <?php echo tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $selected_image['products_image_pop'] ). '" >' , '<img title="Caption for the second image aaaaaaa.">' , tep_image(DIR_WS_IMAGES . (!empty($product_info['products_image_pop'])?$selected_image['products_image_pop']:(!empty($selected_image['products_image_med'])?$selected_image['products_image_med']:(!empty($selected_image['products_image'])?$selected_image['products_image']:''))), $selected_image['products_image_description'], (ADDIMAGES_POPUP_RESTRICT_IMAGE_SIZE=='true'?POPUP_IMAGE_WIDTH:''), (ADDIMAGES_POPUP_RESTRICT_IMAGE_SIZE=='true'?POPUP_IMAGE_HEIGHT:''), 'id="mainimage"') . (!empty($selected_image['products_image_description'])?$selected_image['products_image_description']:''); } echo In that code seems to make displaying of the litle big image above 3 little image and seems to need to integrate some html or java in PHP . I catch my ear for two nights and one day to integrate properly this code but seems to need PHP , HTML and java . I thing for a guy that know this language is very easy to match working ok this code. Thank in advance for your help and if I can make this mode of display image I try to put in the contribution zone for this wonderful Community . Another thanks in advance. best regards P.S. I have 2 errors than is present in images displaying : 1- a little image is display left side of forth image with an red X inside (don't need to be there) 2- if I click on any image (3 litle image) image on I click is displayed on the forth image but if I click-ed up to forth image to bee displayed in the big layer , only fist of left is displayed in the layer even that in the forth image is displayed correct litle image that I click. I thing in the above code is the mistake that make this errors. Ooohhh if somebody take a look in that code maybe can put "product title" in the layer :thumbsup: If need extra explication or other things please reply this or PM me .
  3. navomodele

    Multiple Images and Product Contribution

    Additional Images v2.0.1 is all you need and + http://addons.oscommerce.com/info/1032 best regards
  4. navomodele

    [Contribution] POP-UPs MASSAGEed

    A litle modification for version 1.5 ( in firefox, opera, remains [ x ] on the page). in the enlarge.js original code is: " /* Layer for colored top bar - includes Product Name and a close [X} in right corner */ crossobj.innerHTML='<div id="dragbar"><table width="'+(imgwidth+2)+'" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="97%" height="15" align="center" valign="middle"><span id="closetext" onClick="closepreview()" nowrap>'+altquery+'</span></td><td align="center"><span id="closetext" onClick="closepreview()"><font size="1" face="arial">[X]</span></td></tr></table></div><span class="imgborder"><img id="alt" src="'+which+'" onClick="closepreview();"></span>' " replace with : " /* Layer for colored top bar - includes Product Name and a close [X} in right corner */ crossobj.innerHTML='<div id="dragbar"><table width="'+(imgwidth+2)+'" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="97%" height="15" align="center" valign="middle"><span id="closetext" onClick="closepreview()" nowrap>'+altquery+'</span></td><td align="center"><span class="closetext" onClick="closepreview()"><font size="1" face="arial">[X]</span></td></tr></table></div><span class="imgborder"><img id="alt" src="'+which+'" onClick="closepreview();"></span>' " best regards
  5. navomodele

    [Contribution] POP-UPs MASSAGEed

    I highlight in red what is wrong (is missing from your code), I hope ;) best regards
  6. navomodele

    [Contribution] POP-UPs MASSAGEed

    First of all sorry for my english. Congratulation for this sweet contribution, working very well and is very easy to instal. Instalation instruction for this contribution is made profesional. But... is many other contribution where this contribution must be integrated (in my opinion). One of this contribution is "oscThumb" http://addons.oscommerce.com/info/5491 . ex: watermark on the "oscThumb" don't work under "PopUps MASSAGEed V1_5". Please provide a solution for this problem. Thanks in advance. best regards
  7. navomodele

    Contribution Tracker

    this is the corect command for the cronjob for my site wget http://cyber-ro.ro/test/contrib_tracker.php best regards
  8. navomodele

    Contribution Tracker

    in the cron-job for c-panel enter: php -q path-to-the-home/path/contrib_tracker.php ex: php -q public_html/test/contrib_tracker.php in the documentation was: php -q /public_html/test/contrib_tracker.php but don't work if I put "/" forward to the "public_html/test/contrib_tracker.php" if I set up a e-mail adress for the cron-job to report it send to me "<br /> <b>Warning</b>: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Cannot send session cookie - headers already sent in <b>/home/rcyb5201/public_html/test/includes/functions/sessions.php</b> on line <b>97</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: session_start() [<a href='function.session-start'>function.session-start</a>]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/rcyb5201/public_html/test/includes/functions/sessions.php:97) in <b>/home/rcyb5201/public_html/test/includes/functions/sessions.php</b> on line <b>97</b><br /> success<br /> <b>Warning</b>: Unknown: Your script possibly relies on a session side-effect which existed until PHP 4.2.3. Please be advised that the session extension does not consider global variables as a source of data, unless register_globals is enabled. You can disable this functionality and this warning by setting session.bug_compat_42 or session.bug_compat_warn to off, respectively. in <b>Unknown</b> on line <b>0</b><br />" I don't know why send this error but is doing his job. Sorry for my english. best regards P.S. verry nice and usefull contribution congratulation !
  9. navomodele

    [Contribution] SEO-G

    dear sir firt time sorry for my english , y hope to understand what y say. y try for a week to install seo-url on my test server. y don't can install them. various problems ocures. y try to install seo-g on my test server , y install them in 5 minutes. a greath contribution and verry, verry easy to install. but y meet a problem. exist a sweet contribution nemed "lightbox" and if y activate seo-g button , don't work. if y deactivate seo-g button "lightbox" work ok. somebody can help with this problem ? y'm not a programmer but y "catch" how it work oscommerce. y read about 300-400 page on this forum but y found nothing about same problem. 10x in advance and another sorry for my english.
×