Jump to content

Irishman

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Irishman

  • Birthday 12/09/1975

Profile Information

  • Real Name
    Andras Gorzsas
  • Gender
    Male
  • Location
    Sweden
  1. Irishman

    "Dynamenu" for osCommerce

    Hang on. Got it working now. :blush: My bad. The method suggested works.
  2. Irishman

    "Dynamenu" for osCommerce

    Hi, I am trying to do the same as in one of the earliest posts here: expand the root categories by default to 1st level subcategories in tree menu. I added the line $this_expanded = '1'; // Add this line to expand all root categories right after if (!$level) { But it does not work. It looks like it's trying though... ;-) When I load the page, the little folder icons open up and quickly close back down again before any expansion would happen. If I open them manually, they stay opened, but otherwise they don't. Any ideas?
  3. Irishman

    Basic Blue Template

    Huhh, I think I might have found the source of the problem... I kept the original application_top.php but remaned it application_top_original.php (kind of backup) and then uploaded the new application_top.php file with the altered width. And it did not work, I got a blank page as explained above. But, if I delete the original file, or just simply overwrite it with the new one, it works. So problems solved, from now on I keep my backups downloaded on my PC and not in the same place renamed. Lesson learned. Thanks again for the quick reply! You're great!
  4. Irishman

    Basic Blue Template

    I did not. I have edited the file with WordPad on my PC and uploaded it by draggin it over from one explorer window to another (that is no ftp program)... Hmmm. Next tip? (Thanks a million for the fast reply, btw. Much appreciated :thumbsup: !)
  5. Irishman

    Basic Blue Template

    Hi All, I have troubles changing the width of infoboxes. :( If I change the line in application_top.php define('BOX_WIDTH', 125); // how wide the boxes should be in pixels (default: 125) to any other number than 125, all I get is a blank page in Firefox. In IE, I get an HTTP 500 int server error. I tried to set the width both as 140 and as '140', but neither worked. If I have it back at 125, it works nicely. Any ideas what's wrong? I have an almost clean install, only some payment and shipping modules added, they should not interfere (I hope). Another issue: the product_info.php included does not work for me for some reason... Can't figure that out either. It seems the right column's contents are inside the frame of the product information... Thanks for the help in advance!
×