Jump to content

kevinb84

Members
  • Content count

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kevinb84

  1. So I downloaded the Purchase without account 1.1.2a (http://addons.oscommerce.com/info/355) and have a slight problem. When you pick an item and click check out, it takes you to a page where you have the choice to create an account, log in with an existing account or purchase without account. The only problem is, when you click to purchase without account it takes you to the create account page anyway. I was wondering if anyone would be able to point me into the right direction of where I need to look to fix this. Thanks in advance, this will be of great help!! -Kevin
  2. I'm having problems where when a product is purchased sometimes I will only get the size and sometimes I'll only get what they typed in the option type box. Is this a common problem or where could I begin my search on this?
  3. Hello all, I have what I hope to be a very quick question. I can read html fine but when it comes to php it looks like spanish to me. I installed the option type feature and when I complete an order I will get a fatal error on the checkout process page for line 241 (where the option type feature is located) I was wondering if someone could take a look at this for me an let me know if something looks out of place. $products_ordered_attributes .= "\n\t" . $attributes_values['products_options_name'] . ' ' . tep_decode_specialchars($order->products[$i]['attributes'][$j]['value']); Thanks all! -Kevin
  4. Thanks wicker, you're right. I copied the instructions word for word but there was no period in that line or the one for reports. What an eye. Thanks again -Kevin
  5. I've got a problem I would love help fixing.. I just installed this contribution, and when I logged onto my admin panel I get a parse error on line 32 which reads '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_DISCOUNT_COUPONS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_DISCOUNT_COUPONS . '</a>'); Here is the full code <?php /* $Id: catalog.php,v 1.21 2003/07/09 01:18:53 hpdl Exp $ osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions http://www.oscommerce.com Copyright (c) 2002 osCommerce Released under the GNU General Public License */ ?> <!-- catalog //--> <tr> <td> <?php $heading = array(); $contents = array(); $heading[] = array('text' => BOX_HEADING_CATALOG, 'link' => tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, 'selected_box=catalog')); if ($selected_box == 'catalog') { $contents[] = array('text' => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CATEGORIES, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS_ATTRIBUTES . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_MANUFACTURERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_MANUFACTURERS . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_REVIEWS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_REVIEWS . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_SPECIALS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_SPECIALS . '</a><br>' . //kgt - discount coupons report '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_CUSTOMERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_ORDERS_TOTAL . '</a><br>' '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_DISCOUNT_COUPONS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_DISCOUNT_COUPONS . '</a>'); /************* '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_CUSTOMERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_ORDERS_TOTAL . '</a>'); *************/ //end kgt - discount coupons report } $box = new box; echo $box->menuBox($heading, $contents); ?> </td> </tr> <!-- catalog_eof //-->
  6. Well I never noticed until now but my product attributes page has an error of some sort on it. It looks and works properly but when I go to click on page 2 or 3 of my attributes page it never changes. The link sometimes says it goes to page 2 but I cannot see the attributes to change them if I make a mistake. Any help on this matter would be great. thanks, -Kevin
  7. kevinb84

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    Hello, When I go to purchase an item I get this error at the checkout screen * DIR_FS_CATALOG and DIR_WS_MODULES may be wrong configured in includes/configure.php file. This dir doens't exists: /home/babypris/ public_html/catalogincludes/modules/shipping/ When going through the installation steps I do not recall changing the configure.php file. Also I noticed the path it says is missing a back slash after catalog. If this is the problem where would I be able to edit this? Thanks in advance, -Kevin
  8. kevinb84

    configure.php attributes

    Weird, I'm having the exact same problem
  9. kevinb84

    Product Attributions Page Help

    How would I contact the Mods to change the thread title?
  10. kevinb84

    Product Attributions Page Help

    I am currently using RC1, I just downloaded it probably 2 weeks ago
  11. kevinb84

    Product Attributions Page Help

    And I just noticed now that my title is "Attributions"... nice lol
  12. kevinb84

    Product Attributions Page Help

    Sorry not following you. Where would I be able to turn globals off and how would that affect my store?
  13. kevinb84

    Product Attributions Page Help

    Nope, sorry... don't think thats what I'm looking for. My problem is actually in the admin panel when trying to add attributes to my products. Like Right now I can go back and although I have attributes on 5 products, I can only see/change about 1 of them. And although I click "page 2" and the link says page 2, it still only displays page 1.
  14. kevinb84

    Purchase without Account Help

    Thanks guys, I installed .910 and it seems to be working great :)
  15. kevinb84

    Purchase without Account Help

    I tried and it goes to the same page as when you create an account. Collects the same info and then when you're finished it says account created successfully. Maybe try it for yourself and see if you're getting the same problem as me? http://babyprissy.com/catalog/product_info...;products_id=28 Add to cart>Checkout>"Order your item without creating an account">and then it takes you to "create an account"
  16. kevinb84

    Purchase without Account Help

    So you're saying that I'll need an additional contribution to collect shipping address?
  17. Hello, I have read and looked up the contributions for adding the optional text field to the item attributes. Everything I saw was labeled for "MS2". I downloaded and attempted to install and only got a bunch of errors. Can someone tell me if the current contributions would work for the version (RC1) that I am using? Any help would be great, this is the final part of the site I need to complete. Thanks, -Kevin
  18. kevinb84

    Text Attribute Option

    When I backup my files, if I hit restore from the admin panel will that restore all the files to that time?
  19. kevinb84

    Text Attribute Option

    http://addons.oscommerce.com/info/160 product_attributes_option_type_2.02 This is the contribution used for this problem. It was also brought to my attention today that after installing another contribution (purchase without account) that when adding item to a cart, and proceed to checkout you're still directed to setup an account. Was wondering if anyone else had any other problems with this or where I should look to possibly fix this. This contribution can be found here: purchase without account 1.1.2a http://addons.oscommerce.com/info/355 The site in question is http://www.babyprissy.com/catalog/ Thanks, -Kevin
  20. kevinb84

    Text Attribute Option

    Again I tried installing to no avail :(
  21. kevinb84

    Featured Product Support v1.5.4

    So I just got done installing the "Product Columns" Contribution and it seems to work how it's supposed to BUT I think it either A) Interferes with the "Featured Products" Contribution that I installed or B) I'm an idiot and changed/deleted something I wasn't supposed to. Does anyone know if one contribution such as this would get in the way of that? Thanks, -Kevin
  22. kevinb84

    Product Listing in Columns v2.0

    Hmmm, I just installed this contribution and noticed my featured products had gone missing. Has anyone else had this problem or happen to know how I would be able to get it back? Thanks, -Kevin
  23. kevinb84

    [Contribution] STS v4

    So I just got done installing the product columns and it seems to work how it's supposed to bbbuuuuuuuuuuuuuuttt I think it either A) interferes with the featured products contribution that I added or B) I'm an idiot and changed/deleted something I wasn't supposed to. Does anyone know if one contribution such as this would get in the way of that? Thanks, -Kevin
  24. kevinb84

    [Contribution] STS v4

    Back again Bill lol, You've been a great help thus far so I hope I can get a little more help. I thought I was ready to start adding products but realized some of the pages are not set up how I would like them to. For example if you'll go back to my site http://www.bbpdesigns.com/clients/bbpdesigns/catalog/ that page is set up correctly. Then you go to Barrels, this page is also how I want it to look Then you would pick your manufacturer, say for example smart parts. This is the first page I would like to edit. Instead of the boxy-list type I would like it to be more like the page where you chose your manufacturer. Several rows of icons going to a specific product similar to this site http://www.punisherspb.com/smart-parts-barrels_1807.aspx What page would I have to edit in order to achieve this look? Then you select your product and it takes you to the actual product page. I would also like to change the layout of this page. If you could point me in the direction I need to head in that would be great. Thanks for all your help thus far you've been great. -Kevin
×