Jump to content

Moltifao

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Moltifao

    [CONTRIBUTION] PDF Customer Invoice

    Fixed! And that with my coding skills... ;) Thanks again!
  2. Moltifao

    [CONTRIBUTION] PDF Customer Invoice

    Hi there! First of all: thanks for the contrib! I really think that's said way too little. Creating one is a lot of work, en we can get it in 5 minutes & for free... Everything works fine, except one thing went wrong. Some time ago I installed this contribution. On the order page in the admin section, I used to have a button to edit my orders. One problem: after I installed your contrib this button is gone. No errors or anything, it just isn't there anymore. Do you have any idea how to get it back? I guess the two adjustments conflict somewhere, but I have no idea where to look. Thanks so much in advance!
  3. Hi there! I installed this contrib, but I found out I should have installed another version (my site is running on a windows server). Fortunately I did make a back-up, so everything works fine again. Exept for 1 thing. When I go to the admin section of my site, the SEO options list is still there (with an error). How do I remove this? I checked all the editted files and all of them are clean. The thing is, I don't want to install version 2.1b before all wrong files are deleted. Last question: is the version mentioned above the best solution for me? Or are there any other contribs more suited for windows servers? Thanks so much in advance!
  4. Moltifao

    NewsDesk v1.48 Support

    First of all: thanks for the contrib. It really is what I've been looking for. I just need help with 1 detail. On the page of the article itself the date shows as below. Is there a way to improve the look of this, or even just remove it at all? I would like to extend the red border of the tabel to the complete width of the page. Thanks so much!
  5. First of all: thanks for the contrib! Everything works fine, exept for one thing: I replaced the standard oscommerce pictures (Table_background_default, table_background_products_new etc) with a custom set which I found in the contributions section. These pictures are in fact just transparant ones, so the default pictures aren't displayed. This worked great, until I installed this contribution. When I visit my website now, these pictures show as white squares with a red cross (image can't be displayed). Anyone knows what this might be? Is there a way to delete these images completely from the code? Thanks in advance! Edit: Never mind that, need to search more carefully next time ;)
×